• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۵۷۶۰
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳

خرید و فروش آزاد اسلحه بالاخره دامن کاخ سفید گرفت

ترامپ: "در هفته های اخیر، مراکز پلیس ما واقعا تحت محاصره و حمله شرورانه قرار گرفته است و صدها پلیس زخمی و چندین نفر هم کشته شده‌اند.

بازار آزاد خرید فروش اسلحه در آمریکا کار دست کاخ سفید داده است.
در سال‌های گذشته آزاد بودن خرید فروش اسلحه سبب شده بود هر روز مردم آمریکا هدف گلوله قرار گیرند.
اوج این حوادث وقتی خودنمایی می‌کرد که دانش آموزان و دانشجویان به صورت دسته جمعی هدف شلیک گلوله  همکلاسی‌های خود قرار می‌گرفتند و در نتیجه اعتراضات سراسری علیه تجارت آزاد اسلحه این کشور را فرا می‌گرفت.
اما با وجود این اعتراضات گسترده و سراسری به دلیل سود سرشار تجارت اسلحه در آمریکا برای صنایع مربوطه و ذی نفع بودن مقامات آمریکا در دولت و کنگره آمریکا و نفوذ لاب‌یهای شرکت‌های بزرگ اسلحه سازی در این کشور در نظام سیاسی آمریکا مطالبه مردم این کشور در این زمینه بی پاسخ می‌ماند.
اما ظاهرا پس از اوج گیری اعتراضات ضد نژاد پرستی و شیوع ویروس کرونا در آمریکا، تجارت آزاد اسلحه دیگر فقط مسئله مردم آمریکا نیست بلکه دامن حاکمیت این کشور را هم گرفته است. تا جایی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اوضاع امنیتی در برخی شهرهای این کشور را بدتر از افغانستان توصیف کرده  است.
به گزارش امروز شبکه تلویزیونی رویترز، دونالد ترامپ گفت: "در هفته های اخیر، مراکز پلیس ما واقعا تحت محاصره بوده اند. من نخست از پنس معاون رئیس جمهور به خاطر تمام کارهایش در این زمینه و به خصوص بیل بار دادستان کل آمریکا که کار او فوق العاده بوده است، تشکر می کنم اما مراکز پلیس ما تحت حمله شرورانه قرار گرفته است و صدها پلیس زخمی  و چندین نفر هم کشته شدند.
وی افزود: سیاستمدارانِ بی مسئولیت ما، قهرمانان مجری قانون ما را بدنام و آنها را دشمن خطاب کرده اند. آنها دقیقا گفتند که اینها (پلیس) دشمن هستند و حتی آنها را ارتش متخاصم خطاب کردند...  شهرداران چپ افراطی در حال دامن زدن به جنگ صلیبی ضد پلیس هستند و جرائم خشن در شهرهای آنها جریان دارد. اینها شهرهایی هستند که متعلق به چپ افراطی هستند.
دونالد ترامپ همچنین گفت: در یک هفته اخیر در شهر نیویورک، تیراندازی 358 درصد افزایش یافت که باورش سخت است. ماه گذشته، بیش از سیصد نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفتند. بازنشستگی اداره پلیس نیویورک چهار برابر شده است و حتی بیشتر هم خواهد شد. متاسفانه شهر نیویورک خارج از کنترل است... میزان قتل در آتلانتا 133 درصد به نسبت همین دوره در سال گذشته افزایش یافته است... در دو هفته گذشته، 105 آمریکایی در فیلادلفیا و مینیاپولیس مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و این در حالی است که این شهر(مینیاپولیس) به منحل کردن اداره پلیس رای داده است، البته به کاهش بودجه و در نهایت به منحل شدن آن رای داده است... دولت من حامی امنیت و پلیس و  ضد جرائم است... وقتی که 20 یا 22 نفر در آخر یک هفته در شیکاگو کشته می شوند و وقتی که 88 تیراندازی روی می دهد، این قابل تصور نیست. این بسیار بدتر از افغانستان و تمام مناطق جنگی است که در آنها حضور داریم.
همزمان شبکه تلویزیونی سی ان ان نیز با اشاره به افزایش  خشونت مرگبار با اسلحه در شهرهای سراسر آمریکا گزارش داد: در این آخر هفته 64 مورد تیراندازی و 11 کشته بر اثر این تیراندازی ها در شیکاگو رخ داده است. در این هفته در نیویورک 35 نفر قربانی تیراندازی شده اند این در حالی است که این رقم در سال گذشته 6 مورد بوده است... افزایش خشونت با اسلحه در آمریکا حتی به شهر های کوچک آمریکا نیز سرایت کرده است.
نتایج یک مطالعه جدید افزایش این خشونت ها را به شیوع ویروس کرونا ارتباط می دهد. توماس ابست از اعضای شورای عدالت کیفری آمریکا گفت: "دو عامل بر این افزایش خشونت تاثیرگذار بودند: شیوع کرونا و ناآرامی ها در پی کشته شدن جرج فلوید."
سی ان ان هم در ادامه افزود: "این دو رویداد ظرفیت خدمات دولتی از جمله پلیس را محدود کرده است و در اوایل ژوئیه درخواست برای بازنشستگی از سوی نیروهای پلیس نیویورک 411 درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته است."
 
----------------------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)