• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۵۹۲۲
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مطرح کرد

دفاع مقدس در حافظه تاریخی ملت ایران جاودانه خواهد ماند

رویکردی که بخواهد مردم را از دولت و نظام جدا ببیند، صحیح نیست؛ چراکه دولت و نظام برای خدمت‌رسانی به مردم و ساماندهی امور تشکیل شده‌اند.

دفاع مقدس در حافظه تاریخی ملت بزرگ ایران جاودانه خواهد ماندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در نشست شورای فرهنگ عمومی کشور که امروز (سه‌شنبه) با حضور «سیدعباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ساختمان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در آبان ۱۳۹۸ یک پیش‌آگهی از سوی ستادکل نیرو‌های مسلح برای تمامی دستگاه‌های کشوری و لشکری ارسال شد تا اطلاع لازم را جهت بسترسازی برای اجرای برنامه‌های گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در سال ۱۳۹۹ داشته باشند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در خصوص فعالیت‌های صورت گرفته در راستای برگزاری گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس گفت: شورای سیاست‌گذاری ما متشکل از هیأت امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح تشکیل می‌شود؛ لذا دستورالعمل گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در هیئت امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که متشکل از اعضای بنیاد و ۱۴ نفر از اعضای هیئت دولت است تدوین، تصویب و به بخش‌های لشکری و کشوری ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه در مجموع سه هزار و ۸۸۹ برنامه شاخص را با همکاری وزارتخانه‌ها، سازمان‌های کشوری و لشکری در گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در سطح کشور برگزار خواهیم کرد، افزود: برای اینکه مواجهه با شیوع ویروس کرونا تاثیر کمتری در اجرای برنامه‌ها داشته باشد، در اجرای آن‌ها از پیوست «فضای مجازی» نیز بهره خواهیم برد.
سردار کارگر با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شعار «ما قوی هستیم» را برای تمامی برنامه‌های خود در گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس برگزیده است، افزود: در راستای گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس تعداد ۱۸ ستاد در سطح نیرو‌های مسلح و ۲۸ ستاد در وزارتخانه‌ها و همچنین تعداد ۳۱ ستاد استانی و ۴۰۰ ستاد را در سطح شهرستان‌ها تشکیل داده‌ایم.
رئیس ستاد مرکزی گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس کشور ادامه داد: به‌طور کلی ۵۰۵ ستاد را در حوزه برگزاری گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس را ایجاد کرده‌ایم که هر کدام بنا به ماموریت‌های در نظر گرفته شده فعالیت‌هایشان را دنبال می‌کنند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در خصوص اهداف برگزاری چهلمین سالگرد دفاع مقدس گفت: یکی از اهداف ما تبیین دستاورد‌های دفاع مقدس در چهار دهه دفاع و مقاومت در قالب اقدامات موثر دستگاه‌های کشوری و لشکری است که به آن پرداخته خواهد شد.
سردار کارگر با تاکید بر نقش محوری مردم در دوران دفاع مقدس گفت: بهره‌مندی از مشارکت مردم به‌ویژه پیشکسوتان و خانواده معظم شهدا در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، بهره‌گیری از ظرفیت و مشارکت فعال همه سازمان‌ها ادارات بخش‌های لشکری و کشوری و موسسات مردم‌نهاد از جمله سیاست‌های کلی برگزاری چهلمین سالگرد گرامیداشت دفاع مقدس است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس پیوند مردم، دولت و نظام را با دفاع مقدس ناگسستنی خواند و افزود: رویکردی که بخواهد مردم را از دولت و نظام جدا ببیند، صحیح نیست، چراکه دولت و نظام برای خدمت‌رسانی به مردم و سازماندهی و ساماندهی امور تشکیل شده‌اند.
وی با تاکید بر اینکه برنامه‌های متراکم معمولا نتیجه و بازدهی خوبی ندارد، گفت: ما سعی کردیم تا در گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس برنامه‌ها را به‌صورت غیر متراکم و در طول سال به‌طور مستمر برگزار کنیم.
سردار کارگر با اشاره به اینکه دفاع مقدس در حافظه تاریخی ملت بزرگ ایران جاودانه خواهد ماند، افزود: ما همواره تاکید کرده‌ایم که دفاع مقدس متعلق به همه ملت ایران با گرایشات فکری، مذهبی، سیاسی و فرهنگی مختلف است و تاکنون هیچ‌گاه اجازه ورود جناح بندی‌های سیاسی را به این عرصه نداده‌ایم.
وی با تاکید بر اینکه صداوسیما در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس و راهیان نور پرچمدار بوده است، افزود: همه وزارتخانه‌ها دستگاه‌های دولتی و ارگان‌های لشکری در خدمت دفاع مقدس هستند و همواره در تعامل با ما بوده‌اند و ما نیز از هرگونه پیشنهاد و همکاری در این حوزه استقبال می‌کنیم.
سردار کارگر با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز مانند همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها یک نهاد خدمتگزار به مردم است، عنوان کرد: این مجموعه در سال ۱۳۹۷ توانست پذیرای هفت میلیون نفر در سفر‌های راهیان نور باشد که خود گویای مردمی بودن و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در راستای برگزاری برنامه‌هاست.
وی با بیان اینکه اگرچه تشکیلات ساختاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بر اساس ساختار نظامی تعریف شده است، گفت: در حوزه نشر و ترویج دفاع مقدس امروز بیشتر از اینکه بخواهیم با نیرو‌های مسلح کار داشته باشیم با دیگر دستگاه‌ها و نهاد‌های مردمی و دولتی سر و کار داریم.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه مطالب و رهنمود‌هایی که در این نشست عنوان شد را جهت اجرا مورد بررسی قرار خواهیم داد، افزود: همچنین بهره‌گیری از ظرفیت شورا‌های شهری را در دستورکار قرار می‌دهیم.
سردار کارگر با اشاره به تعاملات مطلوب نهاد‌های مختلف با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: ما تاکنون به هر نهاد و ارگانی جهت نشر و ترویج ارزش‌های دفاع مقدس رجوع کردیم با استقبال مواجه شدیم؛ چراکه همه در حوزه دفاع مقدس خود را مسئول می‌دانند.
وی گفت: ما توانستیم در دوره دولت فعلی ۲۲ موزه دفاع مقدس را افتتاح کنیم که این موزه‌ها از ظرفیت بالایی در حوزه نشر فرهنگ دفاع مقدس و تبیین ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برخوردار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه اصلاح نظام اداری در زنجان با محور شفافیت و بهره‌وری
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
پیام تبریک استاندار لرستان بمناسبت گرامیداشت روز پرستار 
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
قالیباف: «مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر امر جناحی است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
قاری زنجانی در جمع برگزیدگان دوره ارتقای قاریان ممتاز
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پلمب کلینیک غیرمجاز دامپزشکی در تبریز
ارائه خدمات درمانی به بیماران با حضور ۸۳ پرستار در بیمارستان کیش
همایش توسعه بهداشت جمعی و احیای قلبی ریوی
اوسمار ویرا رسما سرمربی پرسپولیس شد
نواخته شدن زنگ پدافند غیرعامل در مدارس آذربایجان شرقی
صعود تیم ملی تنیس روی میز ایران به جمع ۸ تیم برتر مسابقات قزاقستان
پیش بینی وزش باد شدید در سمنان
ساماندهی سگ‌های بلاصاحب و کنترل آنها در سطح شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ رحمانی به مدال برنز رسید
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)