• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۵۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳
ورزشی » فوتبال و فوتسال
AFC اعلام کرد

شیوه نامه جدید مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا

کنفدراسیون فوتبال آسیا شیوه نامه جدید رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا را اعلام کرد.

شیوه نامه جدید مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا، تصمیم‌های کمیته‌های مسابقات و پزشکی AFC برای برگزاری رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ را پس از تصویب، به فدراسیون‌های عضو ابلاغ کرد و این مصوبات از سوی فدراسیون فوتبال نیز به نمایندگان ایران در این دوره از رقابت‌ها ابلاغ شد.
این دستورالعمل بخش‌های مختلفی را شامل می‌شود که به شرح زیر است:

۱. مهلت ۸۲ روزه برای برگزاری بازی‌ها
ادامه رقابت‌های مرحله گروهی، یک هشتم، یک چهارم و نیمه نهایی لیگ قهرمانان ۲۰۲۰ از ۲۴ شهریور تا ۱۲ مهر به صورت متمرکز و تک بازی انجام خواهد شد که میزبان، متعاقبا اعلام می‌شود. فینال رقابت‌ها نیز در این دوره به صورت تک بازی و در ۱۵ آذر ماه سال ۱۳۹۹ انجام خواهد شد.

۲. ادامه رقابت‌ها با فهرست جدید تیم‌ها
یک پنجره جدید ثبت نام بازیکنان برای تیم‌ها باز خواهد شد. کنفدراسیون فوتبال آسیا در این نامه با تاکید بر این که باشگاه‌ها می‌توانند برای ادامه رقابت‌ها از مجموعه بازیکنان جدید استفاده کنند، اعلام کرده است؛ باشگاه‌ها می‌توانند فهرستی مشتمل بر ۱۸ تا ۳۵ بازیکن را ثبت نمایند. همچنین برای هر مسابقه حداکثر بازیکنی که از این فهرست به ثبت می‌رسانند، ۱۸ نفر خواهد بود. سایر الزامات قانونی نیز مانند گذشته لازم‌الاجراست.

۳. اجرای قانون ۵ تعویض در سه فرصت
قانون ۵ تعویض در رقابت‌ها اجرا خواهد شد. طبق این دستورالعمل هر تیم مجاز به انجام پنج تعویض است، ولی برای کاهش اخلال و توقف در روند بازی این پنج تعویض را باید حداکثر در سه فرصتی که در اختیار دارند، انجام دهند. این قانون به معنای آن است که تیم‌ها در صورت تمایل برای استفاده از هر پنج تعویض، در جریان فرصت‌هایی که دارند گاهی باید اقدام به تعویض همزمان دو یا سه بازیکن کنند. در صورتی که دو تیم همزمان اقدام به تعویض کنند، برای هر یک از آن‌ها یک فرصت به حساب می‌آید. تعویض‌ها در صورت استفاده نشدن در زمان ۹۰ دقیقه به وقت اضافه منتقل می‌شود.
در شرایطی که قوانین مسابقات، امکان یک تعویض را در وقت اضافه فراهم کند، هر تیم امکان یک تعویض اضافی را هم خواهد داشت. تعویض‌ها می‌تواند قبل از شروع وقت اضافه یا در بین دو نیمه وقت‌های اضافه انجام شود.

۴. غربالگری تشخیص کرونا قبل از سفر تیم‌ها
کمیته پزشکی AFC غربالگری تشخیصی کرونا را برای تمام اعضای تیم‌های شرکت کننده در مسابقات ۲۰۲۰ AFC بر اساس مقررات ذیل اجباری کرده است:
  • آزمایش کرونا به عنوان بخشی از «ارزیابی پزشکی پیش از مسابقات» برای تمامی بازیکنان و اعضای کادر فنی اجباری است و نتایج آن باید ۷۲ ساعت پیش از خروج تیم از کشورش به AFC ارائه شود. مدارک ارزیابی پیش از مسابقات مطابق با مقررات خاص مندرج در آئین‌نامه، بخشی از شرایط مورد نیاز برای تائید صلاحیت حضور در مسابقات به شمار می‌آید.
  • باشگاه‌های شرکت کننده که «فرم ارزیابی پزشکی پیش از مسابقات» را در ابتدای مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ تکمیل کرده‌اند نیازی به ارسال مجدد ندارند، اما ملزم به ارسال تصویر نتایج تست کرونا به AFC، ۷۲ ساعت قبل از عزیمت تیم از کشور خود به محل انجام مسابقه هستند.
  • آزمایش تشخیصی صرفا می‌بایست با روش PCR انجام شود.
  • اعضای کادر فنی و بازیکنانی که تست کرونای آن‌ها قبل از عزیمت از کشور خود مثبت شده است، باید گواهی ایمنی دال بر اثبات بهبودی آن‌ها و همچنین یک گواهی پزشکی مستقل توسط پزشک تیم (دارای مدارک پزشکی مرتبط) ارائه نمایند. این فرآیند برای حصول اطمینان از آمادگی بازیکنان جهت شرکت در مسابقات است. این مدارک می‌بایست به تائید AFC برسد.
  • اعضای تیم (کادر فنی و بازیکنان) در بدو ورود به کشور میزبان طبق دستورالعمل‌های مقامات بهداشتی داخلی و یا هرگونه محدودیت دیگر ناشی از قانون ملی آن کشور، تحت آزمایش کرونا قرار خواهند گرفت.
  • اعضای تیم (کادر فنی و بازیکنان) در صورت صلاحدید AFC در طول برگزاری مسابقات می‌بایست تحت آزمایش و نمونه‌گیری قرار گیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)