• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۶۰۲۳
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

رعایت دستورات بهداشتی وظیفه همگان است

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پی اوج گیری مجدد کرونا، در پیامی، بر رعایت دستورات بهداشتی تأکید کرده و آن را وظیفه همه آحاد جامعه عنوان کرد.

رعایت دستورات بهداشتی وظیفه همگان استبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پیامی همیاری و همکاری آحاد جامعه در کمک به ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری از بازگشت کرونا به وضعیت هشدار ملی، وظیفه‌ای انکارناپذیر و تخلف از آن را ناپسند دانست.
در این پیام با اشاره به همراهی رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع عظام تقلید با تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا آمده است: لازم است دولت محترم نیز با برنامه ریزی منسجم تر، مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را مدیریت کند و حمایت از اقشار آسیب دیده را در اولویت رسیدگی قرار دهد.
متن کامل پیام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به این شرح است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
گزارش‌های مسؤولان بهداشت کشور حاکی از آن است که متأسفانه دوباره ابتلای به کرونا در کشور اوج گرفته است. همه ما موظف به حفظ سلامت خود و عموم افراد جامعه هستیم؛ بنابراین لازم است، دستورالعمل‌های بهداشتی را به طور کامل رعایت کنیم.
بی شک، بی توجهی به پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های ابلاغی از ستاد ملی کرونا، وضعیت نامطلوب کنونی را بغرنج‌تر خواهد کرد و موضوع قرنطینه و ایجاد محدودیت‌های شغلی را دوباره بازخواهد گرداند. مردم عزیز ما شاهد بودند که در ایام آغازین همه گیری کرونا و شیوع گسترده آن، چه فشاری بر پیکره اقتصاد خانوار‌ها و در نتیجه اقتصاد کشور وارد شد. امروز در وضعیتی قرار داریم که متأسفانه کم توجهی و بی مبالاتی می‌تواند دوباره کشور را به وضعیت نامناسب بازگرداند.
بر این اساس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم لازم می‌داند مسائلی را با امت مؤمن و انقلابی ایران در میان بگذارد:
۱- ساده‌ترین درخواست مسؤولان و خدمتگزاران بهداشت و درمان کشور رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک است. از مردم متعهد و فهیم می‌خواهیم به این درخواست به طور کامل عمل کنند تا ضمن حفظ سلامتی خود و دیگران، اندکی از خستگی‌ها و آلام کادر زحمتکش درمان کشور را بکاهند.
۲- همیاری و همکاری آحاد ما در کمک به ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری از بازگشت کرونا به وضعیت هشدار ملی یک وظیفه‌ای انکارناپذیر و تخلف از آن ناپسند است.
۳- رزمایش مؤمنانه مواسات و همدلی با هدف خدمت رسانی به محرومان و آسیب دیدگان از کرونا همچنان ادامه پیدا کند و گروه‌های جهادی به ویژه طلاب جهادگر در عرصه خدمت حاضر گردند.
۴- رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی»، مراجع عظام تقلید «دامت برکاتهم» و حوزه‌های علمیه با تصمیمات ستاد ملی کرونا همراهی کرده اند. اکنون نیز حمایت‌ها و هدایت‌های نهاد‌های دینی از اقدامات ملی دولت در مسیر مقابله و کنترل بیماری کرونا ادامه دارد. لازم است دولت محترم نیز با برنامه ریزی منسجم تر، مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را مدیریت کند و حمایت از اقشار آسیب‌دیده را در اولویت رسیدگی قرار دهد. در این زمینه توزیع ماسک و تجهیزات بهداشتی در مناطق محروم از اهمیت به سزایی برخوردار است.
۵- امیدواریم تمام عزیزانی که در مرحله اول همه گیری کرونا با حمایت‌های مادی خود زیرساخت‌های تولید و توزیع ماسک و تجهیزات بهداشتی را فراهم کرده بودند و به کمک دولت و ملت شتافتند، همچنان این جهاد انقلابی و مؤمنانه را ادامه دهند.
۶- فداکاری‌های دستگاه‌های درمانی، بهداشتی و بیمارستانی کشور همچنان در اوج خود ادامه دارد. ان‌شاءالله کسانی که این روز‌ها میدان دار این جهاد فی سبیل الله هستند، مأجور به پاداش الهی باشند؛ و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مجاهدانه آنان، برای شهدای گرانقدر کادر درمانی و جهادگران عرصه سلامت از درگاه خداوند متعال رحمت و غفران مسألت می‌نماییم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)