• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۶۲۵۴
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۹
بین الملل » اجتماعی
کرونا در آمریکا

آمار مبتلایان آمریکایی کرونا بیش از ۳ میلیون و نیم

تاکنون در آمریکا ۳ میلیون و ۵۴۵ هزار و ۷۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده که ازاین تعداد ۱۳۹ هزار و ۱۴۳ نفر جان باخته اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما.  طبق آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، تاکنون در آمریکا ۳ میلیون و ۵۴۵ هزار و ۷۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده که ازاین تعداد ۱۳۹ هزار و ۱۴۳ نفر جان باخته و یک میلیون و ۶۰۰ هزار و ۱۹۵ نفر نیز بهبودیافته اند.

 

سی

 

پزشک اورژانس در آریزونا: در سردخانه ها برای قربانیان کرونا جا نداریم

پزشک آمریکایی گفت: ایالت آریزونا به علت تشدید شیوع کرونا در وضع بحرانی قرار داد.
دکتر "کوئین اسنایدر" پزشک بخش اورژانس در منطقه فونیکس ایالت آریزونا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: تاسف بار است، چون همین اکنون آریزونا به علت تشدید شیوع کرونا با بحران مواجه است. سیستم درمان ما با مراجعه بسیار زیاد افراد بیمار مواجه است و شاهد نقل و انتقال بیماران در سراسر ایالت آریزونا بوده و ناچار هستیم که بیماران و افراد بدحال را به بیمارستان‌های مناطق دیگر مانند لاس وگاس و سانتیاگو و یوتای جنوبی منتقل بکنیم.
ما ناچار شده ایم که درمان برخی از بیماران را در خانه‌های شان و یا در مکان‌های نامعمول هم شروع بکنیم؛ و بیماران بزرگسال را در بیمارستان‌ها مخصوص کودکان و نوزادان بستری بکنیم. این اقدامی غیرمعمول است.
این پزشک آمریکایی در ایالت آریزونا گفت: ما به شدت در این ایالت با کمبود نیرو و کادر پزشکی و درمانی مواجه هستیم. تیم‌های مقابله با بلایای طبیعی هم برای مقابله با شیوع کرونا در منطقه مستقر شده اند. شاهد هستیم که افراد زیادی از مناطق دیگر به این جا می‌آیند تا در بخش‌هایی مانند پرستاری به ما کمک بکنند. ما بسیار خوشحال هستیم که این افراد از مناطق دیگر به کمک ما می‌آیند.
دکتر "کوئین اسنایدر" در ادامه گفت تاسف آور است که تقاضا‌هایی مطرح شده است مبنی بر این که کامیون‌های یخچال دار به ایالت ما اعزام شوند تا از آن‌ها برای نگهداری اجساد کشته‌ها استفاده شود. زیرا اکنون مراکز پزشکی قانونی و سردخانه‌های ما دیگر ظرفیت پذیرش اجساد جدید را ندارند. متاسفانه اکنون متوجه شده ایم که تخت‌های بیمارستانی کافی برای پذیرش بیماران را نداریم. در نهایت ناچار خواهیم بود که تصمیم بگیریم دستگاه‌های تنفس مصنوعی را در اختیار کدام بیماران قرار بدهیم.
مجری شبکه سی ان ان خطاب به پزشک آمریکایی گفت تمام آن چه که شما می‌گویید وحشتناک است و صحبت‌های شما یادآور مطالبی است که من در ماه آوریل در گفتگو با پزشکان در نیویورک می‌شنیدم. حتی پیش از این پزشکان ایتالیایی هم درباره این تصمیم دشوار سخن گفته بودند و این که ناچارند دستگاه‌های تنفس مصنوعی را به برخی بیماران بدهند و از برخی بیماران هم بگیرند. شما با توجه به مسائل اخلاقی چگونه این تصمیمات دشوار را می‌گیرید؟ وقوع چنین وضعی در آریزونا اکنون واقعا احمقانه است.
دکتر "کوئین اسنایدر" در پاسخ گفت: رسیدن ما به این مرحله در آریزونا چند ماه بعد از آن که این وضع در نیویورک و نیوجرسی هم به وقوع پیوسته بود بدون این که از وضع آن‌ها درس بگیریم کاملا غیرقابل توجیه است. شاید برخی از مخاطبان در نیویورک و نیوجرسی تعجب کنند اگر بشنوند که ما هنوز هم در آریزونا قانون اجباری استفاده از ماسک را نداریم. من اکنون می‌توانم آزادنه در خیابان‌های این جا رفت و آمد بکنم و به رستوران بروم. ما در مرحله حساسی از شیوع کرونا قرار داریم و نیازمند مقررات جدی‌تر برای مقابله با آن هستیم و این مقررات باید مدت‌ها قبل اعمال می‌شدند. بسیار سخت است در حالی که من و همکارانم برای نجات بیماران بسیار بدحال تلاش می‌کنیم وقتی وارد خیابان‌ها می‌شویم مردمی را می‌بینیم که بدون توجه به خطرات کرونا در رستوران‌ها نشسته اند و مشغول صرف غذا هستند. این وضع برای ما دردناک است و در مواردی هم این وضع را اهانت به خودمان می‌دانیم.
شاید هرگز تا به این اندازه فعالیت در بخش سلامت و درمان کاری دشوار نبوده است. من مایلم به فرماندار این ایالت و فرمانداران ایالت‌های دیگر و رئیس جمهور اعلام کنم اگر واقعا خواهان مقابله با این بیماری کرونا هستید دست از سخنرانی و قرارگرفتن پشت میکروفون‌ها بردارید و اجازه دهید پزشکان و متخصصان علمی با این بیماری مقابله بکنند. زیرا آن‌ها ما را در موقعیت بسیار خطرناکی قراری می‌دهند و معتقدم که آن‌ها حتی نمی‌دانند که چگونه به شکلی درست با این مشکل برخورد بکنند.
با گفتگو و نشستن پشت میز مذاکره نمی‌توان به دستاوردی درباره مقابله با ویروس کرونا دست یافت این ویروس به احساس شما کاری ندارد و هر آن چه که می‌خواهد می‌کند. اگر رهبران سیاسی ما به این درک برسند همگی ما به موقعیت امنی در مقابله با کرونا خواهیم رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)