• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۶۶۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱
بین الملل » غرب آسیا
اردوغان

حملات ارمنستان به جمهوری آذربایجان عمدی است

رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد ترکیه از مقابله با هرگونه حمله علیه حقوق و سرزمین جمهوری آذربایجان دریغ نخواهد کرد.

      حملات ارمنستان به جمهوری آذربایجان عمدی استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد ترکیه از مقابله با هرگونه حمله علیه حقوق و سرزمین جمهوری آذربایجان دریغ نخواهد کرد. 
اردوغان سه شنبه پس از نشست دفتر ریاست جمهوری وهله اول به نتایج مطلوب به دست آمده توسط ترکیه در مبارزه با کووید ۱۹ اشاره کرد و مردم ترکیه را به افزایش هوشیاری برای اجتناب از موج دوم احتمالی دعوت کرد. پس از آن رئیس جمهور ترکیه بر موفقیت‌های به دست آمده در عرصه بین المللی سخن گفت. وی گفت ترکیه در مقابل موفقیت خود در سطح بین المللی در موقعیتی است که می‌تواند در حوزه سیاسی و اقتصادی به سطحی بالاتر برود.
اردوغان در سخنان خود همچنین تهاجم ارمنستان را که به منطقه‌ای در جمهوری آذربایجان حمله کرده است به شدت محکوم کرد. وی گفت من حملات ارمنستان به جمهوری آذربایجان را که کشور برادر و دوست ماست به شدت محکوم می‌کنم. امکان اینکه حملات منظم و بی پروای ارمنستان از زمان اشغال ارتفاعات قره باغ به جنگ تبدیل شود به شدت ما را نگران کرده است. اینکه این حملات با سلاح‌های سنگین در مرز دو کشور رخ می‌دهد نشان می‌دهد که این حمله‌ای عمدی علیه جمهوری آذربایجان است. هدف این حمله مسدود کردن هرگونه راه حل در ارتفاعات قره باغ و ایجاد منطقه جنگی جدید است. ترکیه از مقابله با هرگونه حمله علیه حقوق و سرزمین جمهوری آذربایجان دریغ نخواهد کرد.
اردوغان همچنین از مقامات ارمنستان خواست پیش از هرگونه اقدام متجاوزانه بر روی مشکلات مردم خود متمرکز شوند. وی گفت کشوری که نمی‌تواند مشکلات کشور خود را حل کند و دست به چنین حمله‌ای می‌زند بیش از همه به مردم خود بی احترامی می‌کند.
اردوغان در مورد تغییر کاربری بنای ایاصوفیه هم گفت ما خودمان ایاصوفیه را به موزه تبدیل کردیم. اگرچه این تصمیم خوبی نبود. حالا هم ما خودمان دوباره آن را به مسجد تبدیل می‌کنیم. وی اطمینان داد هرچه لازم است برای حفظ ماهیت این بنا به عنوان میراث فرهنگی جهانی انجام خواهد شد.
به نوشته روزنامه ینی شفق چاپ ترکیه، رجب طیب اردوغان در سخنانی پس از نشست کابینه گفت: حملات اخیر ارمنستان به جمهوری آذربایجان موضوعی فراتر از حد و اندازه ارمنستان است. 
رئیس جمهور ترکیه هشدار داد، هدف این حملات جلوگیری از حل مسئله قره باغ کوهستانی و ایجاد مناطق جدید درگیری‌های نظامی است. اردوغان افزود: ترکیه در مقابل هر گونه تهاجمی به خاک و حقوق جمهوری آذربایجان بدون هیچگونه تردیدی در کنار این کشور قرار خواهد داشت.
رئیس جمهور ترکیه همچنین با اشاره به فرارسیدن سالروز کودتای نافرجام ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ میلادی (۲۵ تیر ۱۳۹۵ شمسی) گفت: ما آن شب به همراه مردم کشورمان کار کودتا و کودتاگران را در هم شکستیم.
وی گفت: در پانزدهم ژوئیه یک بار دیگر این را مشاهده کردیم که در ترکیه مردم صاحب حکومت این کشورند. مردم ترکیه در ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ میلادی در مقابله با کودتاگران شبکه فتو (فتح الله گولن) امتحان بزرگی را پشت سر گذاشتند و روسفید از این امتحان بیرون آمدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
جناب قاتل : اردوغان جانی....
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و هشتم آبان ۱۴۰۴)
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استان‌های ساحلی پنج کشور
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
تداوم تخلفات در نبود نظارت
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)