• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۷۴۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر سرلشکر موسوی بیان کرد

امیر صدیق انسانی متدین و ولایی بود

فرمانده کل ارتش، امیر صدیق را انسانی متدین، ولایی، مجاهد و با شخصیت و یک خلبان توانمند، ماهر و با دانش دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، فرمانده کل ارتش در حاشیه مراسم یادبود مرحوم امیر سرتیپ صدیق که به صورت مجازی برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های بارز زنده یاد مرحوم خلبان صدیق گفت: اگر شرایط کرونایی نبود این مراسم بایستی در سطح ملی برای این شخصیت ارزشمند دفاع مقدس برگزار می‌شد.
امیر سرلشکر موسوی با بیان اینکه برگزاری مراسم بزرگداشت به چنین سبکی فوق‌العاده و یک ابتکار بود و می‌توان از این الگو و شیوه در دیگر مراسم نیز بهره جست، خاطرنشان کرد: این روش دو مزیت دارد که نخست اجرای یک برنامه برای این گونه مراسم و شخصیت هاست و دومین مزیت آن هم برگزار نشدن تجمعاتی است که اجرای آن خلاف دستورات ستاد ملی مقابله با ویروس کروناست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فرمانده کل ارتش با اشاره به ویژگی‌های بارز مرحوم امیر سرتیپ خلبان هوشنگ صدیق، اظهار کرد: فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش، انسانی متدین، ولایی، مجاهد و با شخصیت و یک خلبان توانمند، ماهر و با دانش و همچنین در زمینه مدیریت خلاق، با سواد و دارای هوش بسیار بالا بود.
وی با اشاره به اینکه دوران فرماندهی امیر صدیق دارای سه نکته روشن است، گفت: به شهادت اسناد موجود در مورد جنگ تحمیلی، نیروی هوایی رژیم بعث عراق سه بار منهدم و از نو ساخته شد و این نشان می‌دهد که نیروی هوایی ایران با سه نیروی هوایی جنگیده است.
امیر سرلشکر موسوی افزود: یکبار زمانی که نیروی هوایی عراق وارد جنگ شد و به صورت کامل مضمحل شد و با تلاش همه غربی‌ها و شرقی‌ها نیروی هوایی تازه‌ای در این کشور راه اندازی کردند و دوباره به دست تیزپروازان نیروی هوایی این نیرو منهدم شد و برای سومین بار این نیرو به تسلیحات و هواپیما‌های جدید مجهز شد که نابودی یکی از این نیرو‌ها در زمان تصدی فرماندهی امیر صدیق اتفاق افتاد.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: نکته دوم اینکه دو شخصیت و چهره نامدار تاریخ معاصر مانند شهید بابایی و شهید ستاری، معاونان این فرمانده گرانقدر بودند و نکته سوم اینکه، مقام معطم رهبری طی نامه‌ای خدمت محضر حضرت امام راحل (ره) پیشنهاد می‌کنند که در سال ۶۲ امیر صدیق را به فرماندهی نیروی هوایی منصوب نمایند که حصرت امام (ره) هم تایید می‌فرمایند، لذا امیر صدیق مورد تایید امامین انقلاب اسلامی هستند و تایید دو امام انقلاب را در کارنامه درخشان خود دارند.
وی افزود: امیر صدیق در دوران سال‌های ۶۲ تا ۶۵ که سخت‌ترین سال‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بود، فرماندهی نیروی هوایی را عهده دار بود که با انبوهی از مشکلات و ناملایمات مقابله کرد و موفق و سربلند از مشکلات عبور کرد و این درسی برای ملت و همه جوانان است که می‌توان با اتکا به خداوند بزرگ در مقابل مشکلات ایستاد و پیروز و سربلند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)