• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۷۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
تاکید استاندار کهگیلویه وبویراحمد؛

لزوم رعایت رفتارهای بهداشتی و تبدیل آن به فرهنگ

توصیه‌های بهداشتی برای پیشگیری از خسارات جبران ناپذیر ناشی از کرونا باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.

لزوم رعایت رفتارهای بهداشتی و تبدیل آن به یک فرهنگبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار این استان در شصت و پنجمین جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا با تاکید بر رعایت رفتار‌های بهداشتی از مردم خواست برای عبور از پیک جدید کرونا تلاش کنند.

آقای کلانتری با بیان اینکه تعداد مبتلایان به کرونا و مرگ و میر‌های ناشی از این ویروس در پیک جدید چند برابر شده است افزود: حضور در تجمع‌ها عامل گسترش این بیماری در کهگیلویه وبویراحمد بوده است.

وی به قرار گرفتن استان در وضعیت هشدار اشاره کرد و ادامه داد: چنانچه به دستورالعمل‌های بهداشتی بی توجهی شود به زودی در وضعیت قرمز قرار می‌گیریم.

آقای کلانتری با اشاره به محدود بودن ظرفیت کادر و فضای درمانی استان برهمراهی بیشتر مردم و عمل به توصیه‌های کرونایی تاکید کرد.
استاندار به وضعیت گسترش این بیماری در گچساران اشاره کرد و گفت: همجواری این شهرستان با دو استان بوشهر و خوزستان ضرورتِ توجه مردم را به رعایت توصیه‌ها و رفتار‌های بهداشتی دوچندان می‌کند.

آقای کلانتری در هشداری جدی به کسانی که بانی تجمع در این شرایط هستند گفت: این افراد به عنوان مخلان بهداشتی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.
وی ادامه داد: فعالیت دستگاه‌ها در استان در امر مقابله با کرونا ارزیابی و دستگاه‌های کم کار به وزارت خانه‌ها یا سازمان‌های مربوطه معرفی می‌شوند.

استاندار تنوع و تغییر شیوه و روش‌های فرهنگسازی را در امر اطلاع رسانی مهم دانست و افزود: شبکه استانی دنا در شیوه‌های نوین اطلاع رسانی برنامه‌های مهمی را تولید می‌کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و دبیر ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا هم در این جلسه گفت: از ابتدای انتشار این ویروس در استان ۴۶ هزارو ۶۰۹ نفر به مراکز درمانی مراجعه کرده اند که ۲ هزار و ۸۵۸ نفر در مراکز درمانی بستری و ۲ هزار و ۶۸۷ نفر ترخیص شده اند.

دکتر یزدانپناه با بیان اینکه هم اکنون ۸۱ بیمار کرونایی در بیمارستا‌های استان بستری و تحت مراقبت هستند اضافه کرد: در این مدت ۱۸ هزار و ۷۰۰ تست برای تشخیص بیماری کرونا به مراکز آزمایشگاهی ارسال شده است.

یزدانپناه گفت: تاکنون ۸۵۵ نفر در بویر احمد، ۳۸۳ نفر در کهگیلویه، ۵۹۸ نفر در گچساران، ۷۲ نفر در دنا، ۱۴۴ نفر در باشت، ۱۲۶ نفر در لنده، ۱۳۴ نفر در بهمئی و ۱۷۵ نفر در چرام، به این بیماری مبتلا شده اند که ۳۸ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده اند.

وی اضافه کرد: هم اکنون ۱۱ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.
مقدم شهردار یاسوج هم گفت: اماکن تعطیل شده طرفِ قرارداد با شهرداری، به ازای مدتِ دوران کرونایی با همان کیفیت، قرار دادشان  تمدید می‌شود.
در این جلسه نظارت بیشتر بر صنوف مختلف از جمله فروشگاه‌های زنجیره ای مورد تاکید قرار گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)