• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۸۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۱
بین الملل » غرب آسیا
العهد؛

کرونا و بحران اقتصادی، کابوس نتانیاهو

با ادامه اختلافات سیاسی در کابینه تل آویو، نتانیاهو برای انتخابات زودهنگام برنامه ریزی می‌کند.

کرونا و بحران اقتصادی، کابوس نتانیاهوبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ پایگاه خبری العهد با اشاره به اختلاف نظر میان نخست وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ این رژیم درباره بودجه سالانه نوشت، شرکای بنی گانتس معتقدند بنیامین نتانیاهو به جای تلاش برای رسیدن به راه حل میانه، برای برگزاری انتخابات در ماه نوامبر برنامه ریزی می‌کند.

ادامه اختلافات سیاسی در کابینه تل آویو

پایگاه اینترنتی خبری العهد لبنان نوشت: در سایه اختلافات میان بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و بنی گانتس، رئیس حزب آبی سفید برسر بودجه سالیانه، اطرافیان یا افراد نزدیک به گانتس نگران اند نتانیاهو ماه نوامبر، پس از آن که موج دوم اپیدمی کرونا کم کم فروکش کند، برای برگزاری انتخابات زودهنگام برنامه ریزی کند.
بنابر اعلام کانال ۱۳ تلویزیون عبری، روز چهارشنبه تلاش‌هایی برای آشتی دو طرف آغاز شده است و این تلاش‌ها همچنان ادامه دارد. سخنان دو طرف علیه یکدیگر نیز کم شده است. با این وجود، شرکای گانتس بر این باورند که نتانیاهو قصد ندارد به یک راه حل میانه درباره بودجه برسد تا بدین ترتیب طبق قانون ظرف چند ماه آینده انتخاباتی دیگر برگزار شود.
بنابراعلام کانال ۱۳ تلویزیون عبری، یوآف گالانت، وزیر آموزش و اویخای ماندلبلیت، مشاور قضایی دولت نتانیاهو به نشست اضطراری شامگاه گذشته دعوت نشدند. این درحالی است که یائیر نتانیاهو، پسر نخست وزیر اسرائیل از تعطیلی (برخی مکان‌های عمومی) باخبر بود.
 
کابوس نتانیاهو؛ بحران کرونا و بحران اقتصادی
در نشست اضطراری وزیران، درباره تعطیلی (برخی مکان‌های عمومی) در تعطیلات آخر هفته اختلاف نظر وجود نداشت. اریه درعی امور داخلی درباره از رده خارج شدن بیمارستان‌ها در فصل زمستان ابراز نگرانی جدی کرد و گفت ده‌ها هزار بیمار به مراقبت‌های اورژانس نیاز خواهند داشت. البته مشخص نشد علت این امر تعداد بیماران مبتلا به کرونا یا آنفلوآنزا است یا خیر.
گزارش کانال ۱۳ تلویزیون عبری در حالی منتشر شده که نتانیاهو از کمک‌های مالی به شهروندان برای مقابله با پیامد‌های اقتصادی بحران ویروس کرونای جدید خبر داده است. این کمک‌ها بخشی از برنامه جامع سالانه ۹۰ میلیارد شکل است.
میانگین بیکاری در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی در ماه‌های گذشته از سه ممیز چهار دهم درصد در ماه فوریه به بیست و هفت درصد در ماه آوریل افزایش و پس از آن به بیست و سه و نیم درصد کاهش یافته است.
دولت رژیم صهیونیستی اواخر ماه مه برخی محدودیت‌ها را برداشته بود، اما به علت افزایش تعداد مبتلایان (به کرونا) محدودیت‌های جدیدی را از قبیل تعطیل کردن کافه‌ها و کلوب‌های شبانه اعمال کرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور بوکسور‌های چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
تصویب برنامه مقابله با پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه قم
ارسالی‌های شما به با مخاطبان
شدت گرما در جنوب وشرق کرمان
آغاز عملیات نورپردازی ایوان کاخ چهلستون اصفهان
معرفی برترین های مسابقات شنای پسران و دختران جام چهلستون
حفظ سنگر تولید به همت تولیدکنندگان قمی
آغاز مرمت گنبد تاج الملک مسجد جامع اصفهان
کرمان آماده پذیرایی از زائران عبوری استان های همجوار و کشورهای همسایه
ملاقات مردمی فرماندار ویژه بروجرد با شهروندان
آغاز ثبت‌نام دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی در اصفهان
افزایش ۲۰ درصدی حقوق مستمری‌بگیران صندوق بیمه روستائیان و عشایر 
کشف ۱۴۶ رأس دام قاچاق در آباده
بدرقه ای دیگر به پاس قدرشناسی
پشت پرده خاموشی های بی سابقه در یزد چه می گذرد؟
گلایه مردم از خاموشی‌های بدون اطلاع قبلی برق قم
پایان مرحله نخست اردوی تیم ملی کاراته رده‌های پایه در بندرانزلی
سومین فروریزش خط اصلی انتقال فاضلاب در بهارستان شرقی
خبر‌هایی از هماهنگی برپایی مواکب اربعین
فعالیت مراکز خرید تضمینی گندم تا پایان شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
برخورد قاطع با گرانفروشان و محتکران برنج در دستور کار تعزیرات
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)