• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۸۲۰۹
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۰
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
نماز جمعه چرام، دیشموک، سوق و باشت

توافق ایران - چین ضربه کاری بر پیکره آمریکا و اسرائیل

اجرای توافق ایران - چین برنامه جامع تحریم‌های ظالمانه آمریکا را بیش از پیش بی اثر خواهد کرد.

توافق ایران - چین ضربه کاری بر پیکره آمریکا و اسرائیلبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه موقت شهر چرام در خطبه‌های نماز امروز این شهر  گفت: چهارشنبه اول ذی الحجه مصادف با سالروز ازدواج آسمانی حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) است که در سراسر زندگی کوتاه، اما پربار این دو بزرگوار عشق و محبت و ایثار و خدامحوری موج می‌زند.
حجت الاسلام مجتبی فرهمند با بیان اینکه زندگی این دو حضرت کاملترین و بهترین الگو‌های رفتاری برای نسل جوان است، افزود: وقتی ازدواج آسان همراه با رضایت حضرت حق تعالی در زندگی وجود داشته باشد باید اینگونه بعد از گذشت قرون و اعصار هنوز هم مثل مانندی پیدا نکند.
 
فرهمند با بیان اینکه ما باید در این وضعیت بیکاری جوانان و سخت بودن زندگی با خدا معامله کنیم و ثمره اش را هم از خدا بخواهیم ادامه داد: امروزه در این وضعیت، شرایط تحرینی و گرانی های سرسام آور خودمان به خودمان رحم کنیم.

امام جمعه موقت چرام به ماجرای توافق ۲۵ ساله ایران و چین اشاره کرد و افزود: ایران و چین در طول صد‌ها سال همکاری دو جانبه تجاری و فرهنگی داشته‌اند و این همکاری‌ها در سال‌های اخیر بیشتر هم شده است.
وی با بیان اینکه حاصل سفر رئیس جمهور چین در بهمن ماه سال ۹۴ به ایران در قالب بیانیه ای مشترک منتشر شد افزود: در بند ۶ آن بیانیه آمده است دو کشور باید همکاری‌های دو جانبه ۲۵ ساله را در دستور کار خود قرار دهند.

حجه الاسلام فرهمند به فضاسازی‌های اخیر علیه این برنامه جامع اشاره کرد و گفت: اجرای این برنامه جامع تحریم‌های ظالمانه آمریکا را بیش از پیش بی‌اثر خواهد کرد و راهبرد آمریکا در بستن تمام راه‌های نفوذ و دور زدن تحریم‌ها را با اختلال و شکست مواجه می‌کند.
وی افزود: از طرفی جنگ بین چین و آمریکا در مباحث اقتصادی عالمگیر شده و راهبرد آمریکا در جلوگیری از قدرت گرفتن چین به شکست می‌انجامد.
خطبه های نماز جمعه سوق
گرانی کمر مردم را خم کرده است
توافق ایران - چین ضربه کاری بر پیکره آمریکا و اسرائیلامام جمعه سوق هم در خطبه‌های نماز امروز این شهر ضمن دعوت همه نماز گزاران به رعایت تقوای الهی به وضعیت معیشت مردم اشاره کرد و گفت: هم دولتمردان و هم مردم در وضع موجود مقصر هستند.

حجت الاسلام کیانی اصل افزود: مسئولان نظارت بر بازار، تاکنون هیچگونه بازرسی و نظارتی بر بازار نداشته و بازار افسارگسیخته شد تا جایی که در شهر سوق دو مغازه در کنار هم اجناس خود را با قیمت‌های گران، اما متفاوت می‌فروشند.
امام جمعه سوق گفت: گرانی اجناس کمر مردم را خم کرده، متولیان امر و مسئولان تلاش کنند این گرانی را مهار کنند.
خطبه های نماز جمعه باشت
ضرورت رسیدگی به معیشت مردم
امام جمعه باشت نیز گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار ویدئو کنفرانسی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی فرمودند"مجلس امید مردم است و مردم از مجلس انتظاردارند در بحث معیشتی مشکل داریم و از مجلس انتظار می‌رود فکری به حال مردم کنند".
حجت الاسلام عبودی افزود: صحبت ما بامجلس این است حاشیه‌ها را ر‌ها کنند، مردم گرفتاری اقتصادی دارند و مجلس باید تمرکز خود را برای حل کردن مشکلات اقتصادی به کار گیرد.
وی با انتقاد از اداره صنعت، معدن و تجارت باشت، اضافه کرد: خبری از بازرسی وکنترل بر بازار شهر باشت نیست.
امام جمعه باشت ادامه داد: مجلس باید به فکر مسکن، بیکاری و اشتغال و ازدواج جوانان باشد وامید می‌رود کاری مهم انجام شود.
 
خطبه های نماز جمعه دیشموک
مردم بخش دیشموک از مشکل کم آبی در رنج اند
توافق ایران - چین ضربه کاری بر پیکره آمریکا و اسرائیلامام جمعه دیشموک با اشاره به جنگ رسانه ای دشمنان در برهه اخیر علیه ایران اسلامی گفت: جنگ رسانه ای دشمنان به منظور مقابله با خنثی سازی تحریم ها است،توافق ایران و چین زمینه رشد اقتصادی ایران و چین را در پی دارد.
 
حجت الاسلام علی اکبر راوند با اشاره به سالروز تشکیل نهاد انقلابی شورای نگهبان افزود: شورای نگهبان وظیفه نظارت بر قانون،نظارت براجرای انتخابات و تفسیر قانون اساسی را برعهده دارد.
 
امام جمعه دیشموک با اشاره به مشکلات کم آبی و بی آبی در برخی از روستاهای بخش دیشموک و نقاط شهری ادامه داد: خیلی از روستاها هفته ها آب ندارند ولی هرچی حرف می زنیم مسئولان توجهی نمی کنند.
خطیب نماز عبادی- سیاسی جمعه شهر دیشموک افزود: برخی از روستاهای بخش دیشموک لوله کشی آب ندارند اما مسئولان توجهی نمی کنند، در شهر برخی از کوچه ها از سال 1396 ساخته و پروانه گرفتند اما همچنان از بی آبی رنج می برند.
 
وی با اشاره به گرانی های بازار و ضرورت نظارت قوه قضائیه گفت: قوه قضائیه، امور صنفی دست به دست هم دهند و گرانی های بازار دیشموک را کنترل کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین جشن وصال در لاران چهارمحال و بختیاری
وحدت و انسجام ملی در مقابل توطئه‌های دشمنان رمز موفقیت کشور در مذاکرات است
پایان انتظار ۷ ساله چهار خطه کردن مسیر دره‌شهر به پلدختر
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه قطر و ترکیه درباره اوضاع منطقه
افطار مهربانی برای آینده‌سازان آمل
توسعه تفرجگاه‌های ارتفاعات شیراز در اولویت کاری مدیران فارس قرار گیرد
پاسداشت حرمت قرآن در پویش «به عشق علی»
شادمانی مردم از بارش رحمت الهی در مهاباد
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بهار رمضان در کیش
پیش بینی کاهش ۷ درجه‌ای دمای هوای خراسان رضوی
بهار انس با قرآن در میاندوآب
مذاکرات باید از موضع قدرت انجام شود
تشییع مادر شهید داوود فرحبخشیان
زنجان میزبان مرحله سوم اردوی استعدادیابی بدمینتون دختران زیر ۱۱ سال منطقه شمال‌غرب
ترنم باران از فردا در مناطق مختلف فارس
توزیع ۲ میلیون اصله نهال در هفته منابع طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد
لغزندگی محورهای مواصلاتی آذربایجان شرقی
بازگشایی مرکز تعویض پلاک دهاقان
کرمان در آستانه یک تحول اثرگذار در مسیر خانه‌دار شدن مردم
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
کاهش دما در استان یزد
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
ایجاد زیرساخت متمرکز بر هوش مصنوعی در صداوسیما
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
نمایندگان ایران طلایی شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۰ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)