• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۸۹۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
بین الملل » اقتصادی
در بروکسل

مذاکرات دشوار سران اتحادیه اروپا برای اجرای طرح احیای اقتصادی

سران کشور‌های عضو اتحادیه اروپا به رغم ساعت‌ها مذاکره نتوانستند به توافق برسند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  رویترز از بروکسل، روسای جمهور و نخست وزیران کشور‌های عضو اتحادیه اروپا که در تلاش برای دستیابی به توافق درخصوص طرح بلند پروازانه احیای اقتصاد - هایشان در بروکسل گرد هم آمده اند به رغم ساعت‌ها مذاکره نتوانستند به توافق برسند.
دفتر ریاست شورای اروپا اعلام کرد سران ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا که جمعه برای نخستین بار از آغاز شیوع ویروس کرونا حضوری گرد هم آمدند، شامگاه جمعه به مذاکراتشان خاتمه دادند و قرار است شنبه ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه (به وقت محلی) این گفتگو‌ها را از سربگیرند.
آندری بابیش، نحست وزیر جمهوری چک به خبرنگاران گفت: «نظرات در مورد میزان صندوق احیای اقتصادی بسیار متفاوت است. در حال حاضر، فکر نمی‌کنم که بتوانیم به یک توافق نزدیک شویم.»
سباستین کورتز، صدراعظم اتریش که با این طرح مخالف است، پس از گفتگو با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفت: «مهمترین خواسته اصلی ما این است که تقسیم بدهی‌ها در بلند مدت وجود نداشته باشد...، اما آنچه اینجا تصمیم گرفته می‌شود، همچنان مقطعی است.»
وی افزود: «امشب پیشنهاد‌های جدیدی وجود خواهد داشت. نوعی پویایی به نفع ما وجود خواهد داشت.»
منبعی آگاه گفت: «مذاکرات شامگاه جمعه دشوار بود و درخصوص مسئله مدیریت طرح احیای اقتصادی به بن بست رسیدیم. منتظریم ببینیم که راهی برای عبور وجود خواهد داشت یا نه.»
آنگلا مرکل به محض ورود به این نشست گفت انتظار دارد که به علت اختلافات موجود، این مذاکرات «بسیار، بسیار دشوار» باشد.
کریاکاس میتسوتاکیس، نخست وزیر یونان به نوبه خود گفت: «آنچه مورد بحث است، اصول وحدت و یکپارچگی اروپاست. شاید سازش ضروری باشد، اما ما باید مطمئن باشیم که می‌توانیم به یک راه حل بلندپروازانه دست پیدا کنیم.»
شرایط مطرح شده از سوی هلند و تهدید مجارستان به وتوی این طرح، احتمال دستیابی به توافق درخصوص ایجاد صندوق احیای ۷۵۰ میلیارد یورویی، متشکل از ۲۵۰ میلیارد یورو وام و ۵۰۰ میلیارد یورو یارانه، به علاوه بودجه چند ساله مشترک که یک هزار و یکصد میلیارد یورو در هفت سال (سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۷) خواهد بود، تحت تاثیر قرار داده است.
از یک سو، پاریس، برلین و رم با طرح انتقال ساده بودجه به کشور‌هایی که بیشترین آسیب را دیده اند موافق هستند، از سوی دیگر کشور‌های به اصطلاح «میانه رو» یعنی اتریش، هلند، دانمارک و سوئد گزینه وام‌های قابل بازپرداخت را ترجیح می‌دهند.
بنا بر اعلام الیزه (کاخ ریاست جمهوری فرانسه)، فرانسه براساس این طرح می‌تواند یارانه ۳۵ میلیارد یورویی اتحادیه اروپا را دریافت کند که امکان تامین بودجه طرح احیای ملی ۱۰۰ میلیارد یورویی این کشور را فراهم می‌آورد.
مارک روته، نخست وزیر هلند، در آستانه این نشست که برای دو روز پیش بینی شده بود، اما ممکن است تا یکشنبه نیز ادامه یابد، گفت: «به نتیجه این مذاکرات چندان خوش بین نیست.»
این در حالی است که کشورش خواستار آن است که اعضای اتحادیه اروپا که از طرح احیای اقتصادی بهره مند می‌شوند، بپذیرند که در ازای آن، بازار کار و نظام بازنشستگی خود را اصلاح کنند.
در بروکسل، سران ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا با ماسک در سالنی مجهز و ضدعفونی شده و در غیاب خبرنگاران گرد هم آمدند. اقتصاد‌های اروپایی که به شدت تحت تاثیر بحرانی عمیق به ویژه بیکاری قرار گرفته اند، با چالشی بزرگ رو به رو هستند.
 
ادامه تلاش‌ها برای توافق بر سر طرح احیای اقتصادی با کشور‌های ناراضی
یک منبع اروپایی اعلام کرد برای متقاعد کردن کشور‌های ناراضی از طرح احیای اقتصادی اروپا که اتریش و هلند در راس آن‌ها قرار دارند و به منظور دستیابی به توافق میان ۲۷ کشور اروپایی انتظار می‌رود شنبه پیشنهادات جدیدی در این زمینه مطرح شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، این منبع گفت این پیشنهادات جدید به اشکال گوناگون در میان کشور‌ها آزمایش می‌شود و سپس در نشست همه اعضا مطرح خواهد شد.
مبلغ این طرح، کمک‌ها و وام‌های بلاعوض و شرایط برای ذینفعان اصلی‌ترین دلایل اختلاف در مورد این طرح است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)