• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۹۳۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد

رمدسیویر دارویی موثر در مرحله اولیه کرونا

رئیس کمیته ملی ستاد مقابله با کرونا گفت: رمدسیویر در مرحله اولیه کرونا موثر است.

به گزارش خبرنگار خبر گزاری صدا و سیما؛ آقای مصطفی قانعی در استودیو گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: نتایج آزمایشات هفته اخیر داروی رمدسیویر، بر روی بیماران با علائم شدید کرونا نشان داد که تفاوتی با دارو نما ندارد، ولی در مرحله اولیه بیماری کرونا موثر بوده است، اما با این حال در کمیته تحقیقاتی کرونا، این دارو به عنوان درمان قطعی معرفی نمی‌شود.
او ادامه داد: داروی رمدسیویر می‌تواند برای مبتلایان به کرونا که زمینه دیابت و بیماری قلب دارند مورد انتخاب قرار گیرد، اما در مراحل شدید بیماری کرونا تجویز رمدسیویر توصیه نمی‌شود. دکتر قانعی با بیان اینکه نمی‌توان ادعا کرد که داروی کرونا کشف شده تصریح کرد: در حال حاضر هیچ یک از دارو‌های ضد ویروس در بازار، به طور قطع از بین برنده کووید ۱۹ نبود و هیچ ادعایی در خصوص درمان کرونا صحت ندارد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بابک عشرتی یک اپیدمیولوژیست و استاد دانشگاه علوم پزشکی نیز در این برنامه گفت: هدف ما در حوزه بهداشت، خریدن زمان برای یافتن درمان و راه چاره است.
بابک عشرتی افزود: با خرید زمان، بیمارستان‌ها می‌توانند به بیماران بدحال‌تر بهتر سرویس دهی کنند، از سوی دیگر زمان خریدن کمک می‌کند تا بررسی‌های دقیق تری برای کشف و ساخت داروی کووید ۱۹ انجام پذیرد از سویی ممکن است ویروس کرونا در دراز مدت جهش زایی کمتری یابد و سرعت انتقال پایین بیاید.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


دکتر قانعی رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در سوی دیگر استودیو گفت: روش تست سرولوژی تعیین می‌کند که چه تعداد مبتلا وجود دارد و چه تعداد تاکنون حامل و ناقل بیماری بوده و خود نمی‌دانستند.
او ادامه داد: نتیجه کاربردی تست سرولوژی نشان می‌دهد ناقلین همان‌هایی هستند که از ابتلای خود خبر نداشته اند حاصل این تست این است که ماسک موثرترین روش جلوگیری از ابتلا به کووید ۱۹ است.
قانعی در پاسخ به این شائبه که آیا پادتن ناپایدار ویروس کرونا کارایی و مصرف دارد گفت: روش مقابله با کرونا اصلا از طریق مصرف پادتن نبوده و مقاومت و ایمنی سلولی حرف اول را در مقابله با کرونا می‌زند.
او با اشاره به روش ابتلای گله‌ای در جامعه افزود: این فرضیه در همه دنیا وجود دارد، اما کارایی ندارد، زیرا نمی‌توان مردم یک جامعه را به حال خود رها کرد تا همگی مبتلا شوند پس این روش نمی‌تواند یک استراتژی باشد.
دکتر صالحی متخصص بیماری‌های عفونی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط زنده تصویری با این برنامه طی دو هفته گذشته، روند مراجعات مبتلایان به کووید ۱۹ را افزایشی عنوان کرد و افزود: در دو هفته اخیر، تعداد مبتلایان جوان و بد حال بیش از پیش بوده این خود نگرانی‌هایی را به همراه داشته است.
او ادامه داد: اکثر این بیماران کسانی هستند که برای درمان یا مسائل کاری از خانه خارج شده و با سهل انگاری در مراقبت‌های بهداشتی، به کرونا مبتلا شده اند.
دکتر عشرتی در استودیو در خصوص ابتلای دوباره افراد، پس از بهبود از ابتلای اول به کرونا گفت: از آن جا که مطالعات در خصوص کووید ۱۹ نیازمند تداوم می‌باشد، برخی معتقدند ابتلای دوباره بیماران، ادامه ابتلای نخستین باشد و برخی می‌گویند ممکن است یک فرد، دچار ابتلای دوباره شود.
قانعی هم در همین خصوص گفت: در کمیته علمی مقابله با کرونا در انتظار اشخاصی هستیم که دارای دو پرونده تست پی سی آر حلقوی هستند آن موقع می‌توان نظر دقیق تری در خصوص ابتلای دوباره بهبود یافتگان ارائه کرد.
دکتر صالحی در ادامه ارتباط زنده تصویری با این برنامه گفت: از آنجا که اطلاع دقیقی از ابتلای اطرافیان خود نداریم بهتر است در حالت عادی، همه اطرافیان را مبتلا فرض کنیم و همچنان احتیاطات را به جا آوریم، در گام اول، استفاده از ماسک و شستشوی دست‌ها می‌تواند بهترین پیشگیری محسوب شود.
او ادامه داد: در صورت تماس نزدیک با فردی مبتلا، بهتر است فاصله ایمنی با دیگران را حفظ و احتیاطات (ماسک و شستشوی دست ها) را به جا آوریم، زیرا حال می‌دانیم که حداقل یک تماس جدی با فرد پرخطر داشته ایم، در این حالت نیاز به ترک کار و شغل و قرنطینه نیست.
دکتر صالحی گفت: درخود، علائم سرما خوردگی و یا سردردی مشاهده کردیم بهترین کار، خود درمانی و رعایت فاصله ایمنی با اطرافیان است، باید خود را مبتلا بدانیم پس بهتر است ماسک بزنیم و با دیگران دست ندهیم و سعی کنیم با افراد پر خطر (دیابتی، سالمندان و دارندگان بیماری‌های قلبی) حداقل رابطه را داشته باشیم.
او افزود: در صورت مشاهده علائم شدیدی همچون تب، سرفه خشک و تنگی نفس باید به پزشک مراجعه و به طی کردن مراحل درمان بپردازیم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


دکتر قانعی در خصوص واکسن کرونای ایرانی گفت: بر روی انواع ویروس‌های ضعیف شده، پادتن‌ها و شبه واکسن‌های موجود بر روی تحقیق و بررسی هستیم، تاکنون واکسنی که بر روی ایمنی سلولی استوار است بهترین نتایج را حاصل کرده است.
او افزود: از آنجا که ما به اندازه تیم‌های تحقیقاتی دیگر کشور پول و بودجه نداریم باید صبر کنیم تا آن‌ها تست‌های جدید را پیش ببرند و ما بر اساس آن‌ها یک گام پیش یا پس برویم، در حال حاضر می‌توان گفت واکسنی که بر روی مقاومت سلولی استوار است حدوداً یک سال ماندگاری دارد و فردی که بر اثر استفاده از این واکسن به بهبود رسیده شاید پس از یک سال دچار علائم خفیفی از بیماری شود.
دکتر قانعی گفت: این نوید را می‌دهیم که اگر واکسن مبتنی ایمنی سلولی موفق و روانه بازار شد، ایران به چنان فناوری می‌رسد که در چرخه تولید واکسن از ابتلا فرد تا تولید واکسن را در کمتر از ۹۰ روز طی خواهد کرد.
دکتر عشرتی درسوی دیگر این برنامه در خصوص شرایط کشور در فصل پاییز گفت: باید آمادگی مدیریت هر دو بیماری آنفلوآنزا و کرونا را داشته باشیم، زیرا علائم هر دو بیماری مشابه است با فرق اینکه داروی قطعی آنفلوآنزا وجود دارد، اما کرونا تا این لحظه درمان قطعی ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ودکتر قانعی اسکن گفتن پسرم اسکن شدن وبیست درصد ریه گفتن درگیره ودلرو دادن وگفتن درمنزل قرنطینه باش ودارو مصرف کن و دوماه دیگه بیا پسر من بعد سه روز حالش بد شد وبه بیمارستان منتقل شد وای سی یو هفته اول حالش زیاد بد نبود داروها شروع شد رمدیسیویر واکتمرا وفیوژن همان دیالیز ریه بهرحال پلاسما زدن پسر من بدنش زخم شد چون درایران زیاد ازمایش نمیشه پلاسما بجای بیست ازمایش دوازمایش فقط ایدز وام اس بهرحال بدن پسر من زخم شد بعد چند روز که حال پسرم بد نبود غذا میخورد پلاسمای دوم را زدن فرداش پسرمن اکسیژن امد پایین وبیهوش شد بعدگفتن خودمون خوابش کردیم بهرحال دکتری که مال بیماری های عفونی بود بعد ۱۱تا رمدیسیویر فرمودن به همراه بیمار این رمدی های بیمارستان بدرد نمیخوره بگرد امریکایی گیر بیار باقیمت بالا دونه ۲۵میلیون وامضا از همراه میگرفتن که بزنن هشت تا به قول دکتر وبا تایید دکتر رمدی امریکایی زدن که شد ۱۹ تا بهرحال پسر من روز بروز بدتر شد وفوت شد کی جوابگوی ماست منکه نف ین میکنم همتونو که باعث مرگ بچه من شدین شبانرو ز
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین در سیرجان وبردسیر
فجر سپاسی مقابل صدرنشین لیگ برتر فوتبال، متوقف شد
امدادرسانی به مصدوم حادثه برخورد رخ‌به‌رخ دو خودروی سواری در محور بروجن–بلداجی
برپایی نمایشگاه دانش آموزی معرفی دستاورد‌های انقلاب در گرمسار
اصفهان در ۶ منطقه برمدار قرمز آلودگی هوا
آغاز مرحله اجرایی شبکه سازی ملی محصولات صنایع دستی
پیش‌بینی افزایش هفت درصدی سفر‌های جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۵
­ظرفیت منصوبه برق کشور در آستانه ۱۰۰ هزار مگاوات
حذف احمدلو از مسابقات بین‌المللی بدمینتون جوانان هلند
پیش بینی بارش برف و باران در برخی مناطق کشور
پایش مستمر واحد‌های شن و ماسه شوط برای کنترل آلایندگی
دعوت جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران از داوطلبان انتخابات شوراها
بختیاری‌زاده: خوشحالم که با انگیزه بازی کردیم
دستور استاندار برای تعیین تکلیف بازارچه روژه پس از یک دهه توقف
جهش دانش‌بنیان‌ها در پوشش‌های صنعتی
قربانی: سرتر از استقلال بودیم
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ اسفند
مذاکره ادامه دارد بدون عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
مسیر جاده‌ای شیراز به جنوب کشور ، ۶۰ کیلومتر کوتاهتر می‌شود
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)