• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۹۶۸۱
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶
بین الملل » اجتماعی
آمار کرونا در جهان

بهبود یافتگان کرونا در روسیه حدود ۵۵۰ هزار نفر

در روسیه ۷۶۵ هزار و ۴۳۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده که از این تعداد ۵۴۶ هزار و ۸۶۳ نفر بهبود یافته اند.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما  طبق آمار سازمان بهداشت جهانی تاکنون در روسیه ۷۶۵ هزار و ۴۳۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده که از این تعداد ۵۴۶ هزار و ۸۶۳ نفر بهبود یافته و ۱۲ هزار و ۲۴۷ نفر نیز جان باخته اند.

سی

سی

سی

سی

 

سی

 

ابتلای کمتر از ۴۰ مورد در دومین روز متوالی  در کره جنوبی
یکشنبه برای دومین روز متوالی شمار موارد جدید آلودگی به ویروس کرونا در کره جنوبی کمتر از ۴۰ نفر بود، اما برای نخستین بار در این هفته شمار موارد انتقال ویروس محلی بیشتر از موارد آلودگی وارداتی بود.
به گزارش خبرگزاری یونهاپ از سئول، طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۴ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در کره جنوبی ثبت شده است. به این ترتیب شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در این کشور به ۱۳ هزار و ۷۴۵ نفر رسیده است. بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های کره جنوبی از میان موارد جدید آلودگی ۲۱ مورد ناشی از انتقال محلی ویروس است. این نخستین بار طی هشت روز گذشته است که این کشور شاهد افزایش موارد انتقال بیماری محلی در مقایسه با موارد وارداتی است.
این آمار نشان دهنده کاهش شمار آلودگی‌های جدید در مقایسه با ۶۱ مورد پنجشنبه و ۶۰ مورد جمعه است که ناشی از موارد بالای آلودگی وارداتی بود. بخش عمده آمار آلودگی بالای کنونی در کره جنوبی به کارگران کره جنوبی نسبت داده می‌شود که از عراق بازگشته اند. سئول قصد دارد این هفته هواپیمایی را به کشور‌های خاورمیانه اعزام کند تا کسانی را که می‌خواهند به این کشور بازگرداند.
 
شمار جان باختگان ویروس کرونا در افغانستان به نزدیک هزار و دویست نفر رسید
وزارت بهداشت عمومی افغانستان روز یکشنبه اعلام کرد ۱۷۴ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در کشور گزارش شده است و شمار کلی مبتلایان به ۳۵ هزار و ۴۶۳ نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از کابل، وزارت بهداشت عمومی افغانستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد از زمان شیوع کرونا در افغانستان در ماه فوریه تاکنون یک هزار و ۱۸۱ نفر نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.
 
شمار جان باختگان بیماری کووید نوزده در افغانستان به نزدیک هزار و دویست نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از کابل، وزارت بهداشت و درمان افغانستان اعلام کرد: با فوت هفده بیمار کووید نوزده در شبانه روز گذشته در افغانستان، تعداد فوتی‌های این بیماری به یکهزار و صد و هشتاد و یک نفر رسید.
همچنین در شبانه روز گذشته صد و هفتاد و چهار نفر دیگر به ویروس کرونا آلوده شدند و مجموع افراد آلوده به این ویروس در این کشور به سی و پنج هزار و چهارصد و شصت و سه نفر رسید.
اگرچه آمار رسمی دولت افغانستان کاهش تدریجی افراد آلوده به ویروس کرونا را نشان می‌دهد، اما کارشناسان معتقدند وضعیت شیوع این بیماری در افغانستان همچنان در اوج خود قرار دارد.
دولت افغانستان برای مقابله با فقر ناشی از شیوع ویروس کرونا، طرح توزیع مواد غذایی و بهداشتی را برای حدود چهار میلیون خانواده فقیر افغان به اجرا در آورده است.
 
حتی با موج دوم کرونا، مجددا محدودیت‌های سراسری وضع نمی‌کنیم
بوریس جانسون اعلام کرد تمایلی به وضع مجدد محدودیت‌های اجتماعی ندارد.
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس گفت در صورتی که این کشور در زمستان دوباره با موج بعدی شیوع ویروس کرونا مواجه شود، وی اصلا تمایلی به وضع مجدد محدودیت‌های اجتماعی سراسری در کشور ندارد.
او این اظهارات را در مصاحبه با روزنامه ساندی تلگراف مطرح کرد و افزود ما در شناسایی نقاط شیوع ویروس و مجزا کردن آن به شکل منطقه‌ای و شناسایی افرادی که آلوده شده اند، بهتر شده ایم.

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)