• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۹۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۷
فارس » اجتماعی

جاماندگان دریافت بیمه بیکاری آسیب دیدگان کرونا اقدام کنند

پرداخت بیمه بیکاری اردیبهشت شاغلان کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا آغاز شده و مشمولینی که تاکنون دریافت نکرده‌اند برای اصلاح اطلاعات بانکی و تلفن همراه خود سریعا اقدام کنند.

جاماندگان دریافت بیمه بیکاری آسیب دیدگان کرونا اقدام کنندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،مدیر کل تامین اجتماعی استان فارس گفت: پرداخت بیمه بیکاری اردیبهشت شاغلان کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا آغاز شده و مشمولینی که تاکنون دریافت نکرده‌اند برای اصلاح اطلاعات بانکی و تلفن همراه خود سریعا اقدام کنند.
ابراهیم کشاورز افزود: پرداخت بیمه بیکاری مشاغل آسیب دیده از کرونا در فارس از روز ۲۸ تیر ۹۹ آغاز شده است.
وی با بیان اینکه بیمه بیکاری ناشی از کرونا را دولت پرداخت می‌کند گفت: سازمان تامین اجتماعی اسامی مشمولین را به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اعلام و این وزارتخانه آمار را به خزانه اعلام و در نهایت دولت وجه را به حساب افراد واریز می‌کند.
وی اضافه کرد:بیش از ۷۰ هزار نفر شاغلان کسب و کار‌های آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا در استان فارس مشمول دریافت بیمه بیکاری برای اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ شناخته شده اند.
مدیرکل تامین اجتماعی فارس اظهار داشت: حدود ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار نفر از این افراد به دلیل ارایه اطلاعات غلط ازجمله شماره حساب یا ثبت درخواست با تلفن همراهی که به نام آن‌ها نبوده تاکنون موفق به دریافت وجه بیمه بیکاری ناشی از شیوع کرونا نشده اند که باید در اسرع وقت نسبت به اصلاح اطلاعات خود اقدام کنند.
وی افزود: پیامکی نیز به این افراد ارسال شده که باید نسبت به اصلاح شماره حساب یا شماره تلفن همراه خود اقدام کنند که در این صورت وجه هر سه ماه بصورت یکجا به حساب آن‌ها واریز خواهد شد که تاکنون نیز بخشی از این تعداد اقدام به اصلاح اطلاعات خود کرده اند و وجه نیز به حساب آن‌ها واریز شده است.
کشاورز توضیح داد: وجه بیمه بیکاری در سه ماه گذشته به حساب شاغلین کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا واریز شده در قالب قانون بیمه بیکاری نبوده است بلکه در پی مصوبه ستاد ملی کرونا و به منظور اینکه مبالغی به همه متقاضیان تعلق گیرد مقرر شد که ۵۵ درصد حداقل دستمزد سال به حساب مشمولین واریز شود که به ازای هر نفر عائله تحت تکفل نیز ۵ درصد حداقل دستمزد سال به آن افزوده می‌شود.
او عنوان کرد: در سه ماه اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ به حساب هر نفر شاغل کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا در استان فارس مبلغ یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان واریز شده که به ازای هر نفر عائله تحت تکفل نیز مبلغ ۸۰ هزار تومان تا ۹۰ هزار تومان نیز به این مبلغ افزوده شده است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان فارس ادامه داد: براساس تصمیم ستاد ملی کرونا مقرری سه ماهه برای کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا تا پایان اردیبهشت پرداخت خواهد شد و از ابتدای خرداد ۹۹ نیز بسیاری از مشاغل فعالیت خود را از سر گرفته اند مگر کسانی که منفک از کار شده اند که این قشر باید برای بیمه بیکاری بلند مدت معرفی شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)