• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۹۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
اجتماعی » جامعه و شهری
جلسه علنی شورای شهر تهران

کارت‌بلیت الکترونیک برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی رایگان شد

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران با انتقاد از تخفیف هایی که برای کارت‌بلیت الکترونیک حمل و نقل عمومی در نظر گرفته شده است، گفت: برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هم باید رایگان باشد.

کارت‌بلیت الکترونیک برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی رایگان شدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم بهاره آروین در دویست و بیست و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران و در جریان بررسی طرح «اصلاحیه ماده واحده مصوبه "نظام یکپارچه بلیت الکترونیک حمل و نقل عمومی شهر تهران"» طی پیشنهادی اظهار داشت: در بند (یک) تبصره (یک) این طرح درجهت تکریم والدین و همسران شهدا و جانبازان ۲۵ درصد به آن‌ها بلیت الکترونیک رایگان اختصاص داده شده است، اما در بند (چهار) برای افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد ۵۰ درصد تخفیف در نظر گرفته‌ایم. جایی که باید تخفیف دهیم اینجاست.
عضو هیات رییسه شورای شهر تهران تاکید کرد: فکر می‌کنم منطق تخفیفات این است که به نیازمندان کمک کرده باشیم؛ بنابراین بهتر است این درصد‌ها را جا به جا کنیم.
محسن هاشمی در واکنش به این پیشنهاد با بیان اینکه حدود ۴۲ پیشنهاد درخصوص طرحی که یک ماده واحده دارد وقت زیادی از صحن می‌گیرد و ضمنا ممکن است به لحاظ رسانه‌ای بازخورد‌های مناسبی نداشته باشد، خواستار پس گرفتن پیشنهادات و واگذاری مسئولیت به کمیسیون تخصصی شد.
آروین در پاسخ به سخنان هاشمی بیان کرد: درست است که ورود صحن به یک سری از موارد با توجه به اینکه پوشش رسانه‌ای خوبی داده نمی‌شود و با برجسته‌سازی یا کمرنگ کردن برخی موارد باعث برداشت‌ها و پیامد‌های غیرواقعی می‌شود؛ اما نباید باعث شود شورا این مباحث را به درون کمیسیون‌ها ببرد و عملکردی غیرشفاف داشته باشد.
رییس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران تصریح کرد: در این طرح مشخص نیست با چه منطقی به هنرمندان برای تکریم شان ۵۰ درصد تخفیف داده شده و برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که نیازمند واقعی هستند هم ۵۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است. آیا حتما باید از طریق حمل و نقل عمومی هنرمندان را تکریم کنیم؟
وی با بیان اینکه طرح یادشده از منطق مناسبی برخوردار نیست، گفت: این طرح به نیازمند ۵۰ درصد تخفیف می‌دهد و برای کسی که قرار است صرفا تکریم شود کارت بلیت رایگان می‌دهد. یا به عنوان مثال با وجود اینکه در بند (دو) تبصره (یک) برای سالمندان ۶۵ سال به بالا تخفیف ۹۰ درصدی در نظر گرفته شده، در بند (هفت) دوباره به تخفیف ۹۰ درصدی برای بازنشستگان و وظیفه‌بگیران شهرداری اشاره شده است. چرا باید برای کارمندان خود امتیاز ویژه‌ای در نظر بگیریم؟ این مبالغ مربوط به همه شهروندان تهرانی است.
آروین تاکید کرد: اینکه کمیسیون تخصصی اصل مسئولیت را به عهده بگیرد اشکالی ندارد، اما حداقل‌ای کاش در صحن شورا به تفاهم برسیم و آنگاه کمیسیون تخصصی به جزئیات بپردازد.
در نهایت پیشنهاد آروین مبنی بر رایگان شدن کارت‌بلیت الکترونیک حمل و نقل عمومی برای افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد با ۱۲ رای موافق از ۱۴ نفر از حاضران به تصویب رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«تب ناتمام» و «خانوم ماه»، در ایران صدا
باغ‌های میوه اردبیل برای مقابله با سرمازدگی آماده شد
اهدای ویلچر و تجهیزات توانبخشی به نیازمندان توانخواه در خوزستان
پیگیری ابلاغ سند ضوابط نمایش خانگی
تقابل مدعیان تکواندو در هفته سوم جام نقش جهان
ازسرگیری پروازهای لوفت‌هانزا به تهران
هیچ‌گونه حمله تروریستی به مراجع قضایی سیستان و بلوچستان صورت نگرفته است
زنگ راهداری در مدارس مازندران نواخته شد
شمارش معکوس برای پرتاب ۳ ماهواره ایرانی به فضا
علم در موضوعاتی مانند ناترازی آب و برق و فشارهای جهانی راهگشاست
مالزی با زیرساخت دیجیتال قوی جذب سرمایه می‌کند
افزایش ۶.۶ درصدی تحویل برق به صنایع در فصل پاییز
توقیف سواری پژو با خلافی ۹۳ میلیون ریال در شهرستان کهگیلویه
«ستایشگران خورشید»، «مریم مقدس»، «مردان آنجلس» و «شیش‌ماهه»، از قاب تلویزیون
دعوت از ۱۹ تیرانداز برای حضور در اردوی تیم ملی تفنگ
کرمان منبع الهام اندیشه‌های باستانی پاریزی
از سنگر تا محراب؛ نماز، ستون معنوی دفاع از میهن
ترافیک سنگین در ورودی‌های غربی و شرقی تهران
بارش‌های اخیر آسیبی به تخت جمشید و نقش رستم وارد نکرد
تداوم اختلال در شبکه پستی فرانسه و سرگردانی دهها میلیون بسته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۳ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)