• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۳۶۸
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
بین الملل » اجتماعی
آمار کرونا در برخی کشورها

روسیه: شمار مبتلایان کرونا بیش از ۷۸۹ هزار نفر

پنج هزار و ۸۶۲ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در روسیه گزارش شده است که به این ترتیب شمار کلی مبتلایان به ۷۸۹ هزار و ۱۹۰ نفر افزایش یافت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، آمار مبتلایان، بهبودیافتگان و جان باختگان کرونا در برخی کشورها به شرح زیر است:
 
رئیس جمهور مکزیک با وجود آمار بالای مرگ و میر از عملکرد خود دفاع می‌کند
شمار قربانیان ویروس کرونا در مکزیک از مرز ۴۰ هزار نفر گذشت و این کشور پس از برزیل بیش از همه کشور‌های آمریکای لاتین تحت تاثیر همه گیری کرونا قرار گرفته است.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، مانوئل لوپز اوبرادور رئیس جمهور مکزیک وعده بهبود استاندارد‌های بهداشت و سلامت این کشور و کمک به افراد آسیب پذیر را داده است.
باوجود افزایش موارد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور، رقابت‌های قهرمانی فوتبال قرار است از جمعه از سرگرفته شود.
پزشکان در مکزیکوسیتی پایتخت این کشور تلاش می‌کنند از بیشترین تعداد ممکن، آزمایش غربالگری بگیرند. یکی از پزشکان می‌گوید پزشکانی برای گرفتن نمونه به خانه بیماران یا کسانی که با افراد مبتلا به کووید ۱۹ در ارتباط بودند می‌روند، اما برخی مردم تردید دارند و در خانه را باز نمی‌کنند و نمی‌پذیرند که آزمایش دهند.
کادر درمان در خیابان‌های شهر تلاش می‌کنند مردم را به استفاده از ماسک تشویق کنند، زیرا در این کشور رئیس جمهور با آنان هم نظر نیست.
مانوئل لوپز اوبرادور مدت‌های طولانی بدون داشتن ماسک در انظار عمومی ظاهر می‌شد و گستردگی همه گیری را نادیده می‌گیرد. وی به منظور از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی در این کشور بسیار زود به قرنطینه پایان داد. اما حالا با فراتر رفتن شمار قربانیان از مرز ۴۰ هزار نفر وی وعده بهبود استاندارد‌های بهداشتی را داده است. وی در این باره گفت کاری که ما انجام دادیم بسیار خوب است. ما توانستیم شمار مرگ و میر را کاهش دهیم و زندگی‌های بسیاری نجات داده شد.
کانون اصلی همه گیری در مکزیک، پایتخت این کشور است که یک چهارم موارد مرگ و میر در آن ثبت شده است.
 
مالزی بهترین کشور آسیا-اقیانوسیه در مهار کرونا
بانک جهانی مالزی را با وجود چالش‌های اقتصادی ناشی از بحران کرونا به عنوان بهترین کشور آسیا - اقیانوسیه در مهار و کنترل کوید ۱۹ اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از کوالالامپور، باروند کاهشی آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونایی بویژه در دو ماه اخیر در مالزی، بانک جهانی این کشور را با وجود بحران اقتصادی، اما به عنوان بهترین کشور منطقه آسیا- پاسفیک در مدیریت موفق این بحران و رعایت استاندارد‌های بهداشتی معرفی کرد.
مالزی با پیشگیری و مبارزه هشت ماهه موفق شده است تعداد موارد جدید آلوده به کرونا را تک رقمی و آمار مرگ و میر‌ها را ثابت نگه دارد.
موفقیتی که به بهای هزینه‌های سنگین اقتصادی، اما با همدلی، مشارکت و همکاری همگانی بدست آمده است.
با وجود اطمینان از کنترل کرونا، اما دولت و مردم این کشور همچنان در برابر این ویروس افسار گسیخته، هوشیارانه عمل می‌کنند.
 
ادامه سیر نزولی مبتلایان به کرونا در پاکستان
باوجود افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا به ۲۶۷ هزار نفر در پاکستان دولت این کشور تداوم سیر نزولی آمار مبتلایان روزانه را خوشایند توصیف کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد مسئولین بهداشتی و درمانی کشور پاکستان از رسیدن تعداد مبتلایان کرونا به عدد ۲۶۷ هزار و ۴۲۸ نفر خبر دادند.
بر اساس آمار‌ها تا کنون بیش از ۲۱۰ هزار نفر از مبتلایان به کرونا در پاکستان پس از طی دوره درمان راهی منزل شده‌اند.
تعداد افرادی که بر اثر این ویروس جان خود را از دست داده‌اند نیز به ۵۶۷۷ نفر رسیده و بیشترین تعداد مرگ و میر در ایالت پنجاب گزارش شده است.
ایالت سند با ۱۱۴ هزار و ۱۰۴ نفر مبتلا بیشترین درگیری با بیماری کووید – ۱۹ را دارد و پس از آن نیز ایالت پنجاب با ۹۰ هزار و ۸۱۶ بیمار در رتبه بعدی قرار دارد.
مسئولین بهداشتی پاکستان بر این باورند که قرنطینه هوشمند توانسته به خوبی مانع گسترش افسار گسیخته کرونا شود و تعداد افرادی که درمان می‌شوند ۳ برابر بیشتر از مبتلایان جدید هستند.
"ظفر میرزا" معاون ویژه بهداشتی و درمانی نخست وزیر پاکستان در این خصوص گفت: برخی مدعی هستند که، چون تعداد آزمایش‌های روزانه کرونا کم شده تعداد بیماران کاهش یافته، ولی این حقیقت ندارد.
وی اعلام کرد: رسانه‌ها می‌توانند گزارش مربوط به آمار مرگ و میر افراد را بررسی کنند تا مشخص شود که تعداد مرگ و میر‌ها نیز به شکل محسوسی کاهش پیدا کرده است.
سخنگوی ایالت بلوچستان پاکستان نیز از کاهش تعداد مراجعات به بیمارستان‌ها و کنترل شدن کرونا خبر داد و تصریح کرد: بیماری کووید-۱۹ در این ایالت رو به اتمام است.
گفتنی است پاکستان ابتدا تلاش داشت با قرنطینه سراسری مانع گسترش بیماری کرونا شود، ولی به این نتیجه رسید که مشکلات اقتصادی ناشی از قرنطینه بسیار سنگین است.
با اتمام قرنطینه اجباری تعداد مبتلایان به کرونا در پاکستان به شدت افزایش یافت، ولی مدتی بعد دولت با شناسایی ۲۶۰ منطقه پر خطر اقدام به قرنطینه هوشمند کرد که نتایج مثبتی را در پی داشته است.
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در روسیه به ۷۸۹ هزار و ۱۹۰ نفر

مقامات بهداشتی روسیه اعلام کردند پنج هزار و ۸۶۲ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در کشور گزارش شده است که به این ترتیب شمار کلی مبتلایان به ۷۸۹ هزار و ۱۹۰ نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، مقامات بهداشتی روسیه همچنین اعلام کردند ۱۶۵ نفر دیگر از مبتلایان به کووید - ۱۹ نیز در ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند و شمار کلی قربانیان به ۱۲ هزار و ۷۴۵ نفر رسید.
 
** خبر در حال تکمیل شدن است**
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)