• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۷۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰
مازندران » اجتماعی
جلسه ستاد کرونا

تشدید اعمال محدودیت‌های کرونایی در آمل

با هدف قطع زنجیره بیماری کووید ۱۹ در شهرستان آمل، محدودیت‌های جدیدی در بازار، اداره‌ها و بانک‌های این شهرستان اعمال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران در حاشیه جلسه ستاد کرونا شهرستان آمل که عصر امروز چهارشنبه یکم مرداد در فرمانداری این شهرستان برگزار شد گفت: برای کم کردن حضور مردم در بازار و نیز مراجعه غیرضروی آن‌ها به اداره‌ها و نیز بانک‌ها به عنوان بخشی ازکانون همه گیری و انتقال بیماری کرونا، به طور کل محدود و با بیشترین ظرفیت از فردا پنجشنبه فعالیت خود را ادامه خواهند داد.

حسن نژاد با اشاره به کاهش ساعت کاری اداره‌ها از ۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ و نیز حضور حداقلی کارکنان اداره‌ها و نهاد‌های دولتی وشهرداری‌های شهرستان آمل افزود: این اقدام همزمان و همسو با کاهش مصرف انرژی در اداره‌ها نیز اعمال و مردم نیز در این مدت از مراجعه غیرضروری برای کار‌های اداری خودداری کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران به اقدام‌های سختگیرانه ستاد مقابله با کرونا شهرستان آمل به ریاست فرماندار این شهرستان در باره ادامه فعالیت بازار اشاره کرد و گفت: هر یک از اتحادیه‌های صنفی ملزم شدند تا نسبت به ابلاغ و مکلف کردن همه واحد‌های صنفی به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در واحد‌های کسب خود اقدام کرده و با مشاهده نقض قوانین ابلاغی، توسط بازرسان ویژه بازار پلمپ خواهند شد.

حسن نژاد با بیان اینکه بازار‌های هفتگی و شب بازار‌های شهرستان آمل نیز در این مدت با توجه به وضعیت قرمزکرونایی تعطیل اعلام شده است افزود: هرگونه برپایی جشن عروسی درتالارها، باغ‌ها واماکن عمومی و نیز برپایی مراسم‌های عزا برای فوت شدگان درمساجد و اماکن عمومی ممنوع و با عوامل سهل انگار در این بخش قاطعانه برخورد می‌شود.
معاون سیاسی وامنیتی استاندار مازندران در پاسخ به پرسشی مبنی بر بستن جاده هراز در شرایط بحرانی شهرستان آمل برای جلوگیری از ورود مسافران به عنوان بخشی از خواسته شهروندان آملی تصریح کرد: هرگونه اعمال محدودیت بر اساس یک اصول منطقی مدیریت شده و با انجام مجموعه بررسی‌ها در سطح کشور، تصمیم گیری اعمال خواهد شد.

حسن نژاد با اشاره به اینکه سهم کارگاه‌ها و رستوران‌های جاده هراز در مواجهه با حجم ورودی مسافران برای انتقال زنجیره بیماری کووید ۱۹ در شهرستان آمل، زیاد تاثیرگذار نبوده است گفت: برپایی جشن‌های عروسی، عزا و حضور شهروندان در مراکز تجمعی بدون رعایت فاصله‌های اجتماعی و استفاده نکردن از ماسک از دلائل افزایش ناگهانی شیوع بیماری کرونا در این شهرستان بوده است.
 

بیشتر بخوانید: تشدید اقدامات پیشگیرانه از کرونا در مازندران
 


رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم از اختصاص دستگاه‌های جدید اکسیژن ساز به بیمارستان‌های شهرستان آمل خبر داد و افزود: بیشتر بیماران مراجعه کننده به بیمارستان‌ها در این مدت با مشکلات تنفسی روبرو بوده و افزایش تعداد آن‌ها و نیز طراحی گذشته ساختار بیمارستان‌ها برای نصب و ایجاد دستگاه‌های اکسیژن ساز، موجب بروز مشکلات در این بخش گردید.

دکترموسوی با بیان اینکه هم اکنون بیشتر بیمارستان‌های کشور با کمبود دستگاه‌های اکسیژن ساز مواجهه هستند، برطرف شدن قطعی مشکلات کمبود این دستگاه‌ها در بیمارستان‌های شهرستان آمل را منوط به تولید کشور و اختصاص آن به صورت سهمیه به این شهرستان عنوان کرد و گفت: دو دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان‌های شهرستان آمل تامین و بزودی نصب خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)