• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۳۶۸۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۷
بین الملل » تحلیلی
در مسیر تهران به مقصد بیروت روی داد

ماجراجویی جنگنده‌های آمریکایی برای هواپیمای ماهان + فیلم

جنگنده‌های آمریکایی در حرکتی تحریک آمیز و خطرناک در آسمان سوریه به هواپیمای مسافربری ماهان نزدیک شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از بيروت؛ روز پنجشنبه در مسیر پرواز ۱۱۵۲ هواپیمایی ماهان از تهران به مقصد بیروت زمانی که این هواپیما در آسمان کشور سوریه بود دو جنگنده‌ آمریکایی در حرکتی تحریک آمیز و خطرناک به هواپیمای خطوط ماهان نزدیک شدند.
تصاوير ایجاد مزاحمت جنگنده‌های آمریکایی برای هواپیمای ایرانی بر فراز سوریه و پلاتوی خبرنگار صدا و سيما
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
پس از این اقدام خطرناک جنگنده های آمریکایی، خلبان هواپیمای مسافربری ایرانی برای جلوگیری از برخورد با اين جنگنده ها، ارتفاع پرواز را به سرعت کاهش می‌دهد که این امر موجب شد تعدادی از مسافران این پرواز آسیب ببینند. هواپیمای ماهان پس از سوخت گیری در فرودگاه بیروت، به سلامت در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) به زمین نشست.
 
پلاتوی حسن عظيم زاده خبرنگار صدا و سیما در بیروت
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
خروج مسافران پرواز ماهان از هواپیما در فرودگاه بیروت
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اظهارات چند مسافر لبنانی هواپیمایی ماهان در گفتگو با خبرنگار الميادين
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، خانم "نور" که لبنانی الاصل است و در ایران زندگی می‌کند و با سه پسر خود مسافر هواپیمای ماهان بود که پنج شنبه شب در حریم هوایی سوریه مورد تعرض دو جنگنده قرار گرفت، در مصاحبه با خبرنگار این شبکه در بیمارستان رسول اعظم بیروت در شرح جزئیات این حادثه گفت: "هواپیما به صورت آرام و معمولی در حال فرود بود که ناگهان چند ثانیه به لرزه درآمد و سپس مستقیما بر زمین نشست. اکثر مسافران کمربند خود را نبسته بودند و فرزندان من که در کنارم بودند به شدت به سقف هواپیما برخورد کردند. این شرایط چند ثانیه ادامه یافت و ناگهان ما احساس کردیم که هواپیما از حالت عادی خود خارج شده است و به شدت به زمین نشست. مسافران دچار ترس و هراس شدند و سپس معلوم شد پسرم از ناحیه چشم مصدوم و دچار خونریزی شدید شده است".
وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا مقابله جنگنده‌ها با هواپیما را دیده است، گفت: "ما چیزی ندیدیم، ولی بعد از حادثه برخی از مسافران گفتند یک جنگنده را در کنار هواپیما دیده اند و این جنگنده باعث حادثه برای هواپیمای ما بوده است".
حسین پسر کوچک خانم نور نیز در شرح جزئیات حادثه گفت: "من در حال حرف زدن با برادرم بودم که ناگهان مسافران دچار ترس و هراس شدند و من نیز به شدت به بالا پرتاب شدم و سپس به کف هواپیما برخورد کردم و دستم بسیار درد گرفت و حالا آن را گچ گرفته اند".
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امیر پسر کوچک خانم نور گفت: "من ناگهان به بالا پرتاب شدم و به شدت به کف هواپیما کوبیده شدم و چشمم به شدت دچار خونریزی شد و دستم هم آسیب دید".
علی پسر بزرگ این خانواده ضمن تأیید اظهارات اعضای خانواده اش گفت: "ما احساس نکردیم که یک جنگنده هواپیما را محاصره کرده باشد. پس از حادثه چند نفر از مسافران گفتند یک جنگنده را مشاهد کرده و از آن تصویر برداری کرده اند".
 
اعتراض ایران درباره تهدید هواپیمای مسافربری به شورای امنیت ارسال می‌شود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از نيويورک؛ نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل به زودی در نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبيرکل اين سازمان و همچنین شورای امنیت سازمان ملل، اعتراض خود را به ماجراجویی جنگنده‌های آمریکایی برای هواپیمای ماهان با جزئیات، اعلام می‌دارد تا در دبیرخانه این شورا "سند" شود.
مجید تخت روانچی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل متحد همچنین در تماس تلفنی با گوترش تاکید کرد چنانچه هر حادثه‌ای در مسیر برگشت برای این هواپیما اتفاق بیفتد؛ جمهوری اسلامی ایران، آمریکا را مسئول آن خواهد شناخت.
 
تأیید ضمنی تعرض به هواپیمای ایران در حریم هوایی سوریه
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) ضمن تأیید ضمنی تعرض به هواپیمای مسافربری ماهان در حریم هوایی سوریه اعلام کرد: همزمان با مشاهده شدن یک هواپیمای ایرانی در حریم هوایی منطقه التنف سوریه، دو هواپیمای نظامی آمریکایی در حال انجام مأموریت عادی خود در این منطقه بودند!
 
بيانيه سازمان هواپیمایی کشوری سوریه
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دمشق؛ سازمان هواپیمایی کشوری سوریه در بیانیه ای اعلام کرد، جنگنده های وابسته به ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا به شکل خطرناکی به یک هواپیمای مسافربری ایرانی در آسمان سوریه تعرض کردند. 
به گفته سازمان هواپیمایی کشوری سوریه، تعرض به هواپیمای مسافربری ایرانی در آسمان منطقه مرزی تنف که در اشغال نیروهای آمریکایی قراردارد، صورت گرفت. در بیانیه یاد شده آمده است، در پی این حادثه، خلبان ایرانی به ناچار به سرعت ارتفاع پرواز هواپیما را کاهش داد و این امر موجب زخمی شدن چند تن از مسافران شد‌.
سازمان هواپیمایی کشوری سوریه بدون اشاره به توقف هواپیما در فرودگاه دمشق، خبرداد که هواپیمای مسافربری ایرانی پس از این حادثه به راه خود به طرف بیروت ادامه داد.
ائتلاف اشغالگر آمریکایی که در التنف مستقر است، مدعی مبارزه با تروریستهاست، اما در عمل به پشتیبانی آنها وارد عمل می شود و موجب به هم زدن امنیت و ثبات در مناطق شرق سوریه می شود. پیش از این برخی منابع از اسرائیلی بودن این جنگنده ها خبر داده بودند.
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
خدا رو شکر به خیر گذشت
باید توجه داشت این یک حربه هوایی است،
به عنوان‌نمونه وقتی جنگنده اسراییلی به سوریه حمله کرد برای عدم شناسایی توسط پدافند هوایی کنار هواپیمای روسی قرار گرفت و هواپیما روسی منهدم شد، این هم دقبقا به همان صورت بوده چون پدافند ایران به سوریه انتقال یافته اسراییل خواسته از همین راه مجددا استفاده و یک حادثه فجیع را بوجود بیاورد.
خاک بر سر مظلوم کش شون مرد که نیستن با نظامی درگیر بشن با مسافربری درگیر میشن تا مدال بگیرن
این کار نامردیه.
برای اینکه هواپیمای جنگنده خودش را مخفی کنه، میاد نزدیک هواپیمای مسافربری، و موجب وحشت و صدمه برای مسافرین بیگناه میشه.
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)