• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۰۰۲
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۲
ورزشی » توپ و تور
در نشست کمیته داوران تصویب شد

اجباری شدن منشی گری الکترونیک در لیگ برتر والیبال ۹۹

تعیین حق الزحمه سال ۹۹ داوران، تعیین آیتم‌های سطح بندی داوران و اجباری شدن منشی گری الکترونیکی در لیگ برتر سال ۹۹ از جمله مصوبات مهم نشست کمیته داوران بود.

اجباری شدن منشی گری الکترونیک در لیگ برتر والیبال ۹۹به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، نشست کمیته داوران با حضور داورزنی رئیس فدراسیون، میلاد تقوی دبیر فدراسیون، ابراهیم فیروزی رئیس کمیته داوران، نرگس افشین نایب رئیس کمیته، فرهاد شاهمیری دبیر کمیته و بهرام سلیمانی عضو کمیته و مسئول داوران ساحلی برگزار شد.
رئیس فدراسیون والیبال در این نشست بر تهیه برنامه مسیر رشد داوری ایران تاکید کرد.
موارد مطرح و تصویب شده در این نشست به این شرح است:
کلاس توجیهی و تست داوران برای برگزاری لیگ برتر با هماهنگی کمیته برگزاری رویداد‌ها و مسابقات برگزار خواهد شد.
در این کلاس که با حضور داوران بین المللی برگزار می‌شود، از نفرات حاضر تست‌های تئوری، زبان، پزشکی و آمادگی جسمانی گرفته می‌شود.
چارچوب برگزاری کلاس مدرسی داوری برای داوران ملی بازنشسته طراحی و اجرا شود که برای نخستین بار این کلاس برگزار می‌شود.
بانک اطلاعات داوران بین المللی و ملی تا مهر تهیه می‌شود و در گام نخست، مشخصات داوران بین المللی و در گام بعدی، اطلاعات داوران ملی در سایت فدراسیون والیبال منتشر خواهد شد.
رئیس فدراسیون والیبال با برگزاری کلاس‌های داوری در استان‌های داوطلب، به شرط رعایت مقررات و شیوه نامه‌های بهداشتی و دریافت مجوز‌های لازم از ستاد‌های استانی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، موافقت کرد.
کلاس‌های درجه سه داوری برای مردان و بانوان به صورت اختصاصی برگزار می‌شود.
داوران بین المللی فعالی که علاقه‌مند به بازنشستگی زودتر از موعد و انجام وظیفه نظارت در لیگ‌ها هستند، درخواست دهند تا اقدامات لازم انجام شود. این کار، سطح نظارت بر مسابقات را نیز افزایش می‌دهد.
با موافقت رئیس فدراسیون والیبال، منشی گری مسابقات لیگ برتر حتما به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، اما در لیگ دسته یک، به صورت اختیاری خواهد بود.
نهاد‌ها اگر تمایل دارند که مسابقات والیبال آنان به صورت رسمی و به شکل قهرمانی کشور برگزار شود، باید با هماهنگی فدراسیون والیبال به مشخص شدن داوران و ناظران اقدام کنند.
لباس برای داوران بین المللی و ملی که در لیگ قضاوت خواهند داشت، با هماهنگی حامیان مالی تهیه خواهد شد.
کمیته داوران هیئت‌های استانی شامل رئیس، نایب رئیس و دبیر خواهد بود که اگر رئیس خانم نباشد، نایب رئیس حتما از بانوان خواهد بود و اگر استان در والیبال ساحلی فعال باشد، دبیر کمیته مسئول هماهنگی داوران ساحلی نیز هست.
رئیس فدراسیون والیبال برای تعیین حق الزحمه جدید داوران در سال ۹۹ موافقت کرد و به زودی تدوین و پس از تصویب، اعلام خواهد شد. کلاس یک روزه داوری ویژه مربیان و کاپیتان‌های تیم‌های لیگ برتری، قبل از شروع مسابقات برگزار خواهد شد.
داوری افتخاری دیگر وجود نخواهد داشت و شاید در موارد بسیار استثنایی، مدرک افتخاری برای داوران ملی که بازنشسته می‌شوند و دیگر در حوزه والیبال فعالیت نخواهند داشت، صادر شود.
داوران بین المللی والیبال ایران بر اساس چهار آیتم (پزشکی، تئوری، آمادگی جسمانی و زبان) و کار عملی در سه گروه B۲, B۱ ,A سطح بندی خواهند شد. بر این اساس، هر آیتم ۱۰ امتیاز (در مجموع ۴۰ امتیاز) و کار عملی ۶۰ امتیاز (در مجموع ۱۰۰ امتیاز) برای سطح بندی داوران بین المللی در نظر گرفته شده است. همچنین ۵۰ درصد اعزام‌ها از داوران گروه A، سی درصد از داوران گروه B۱ و ۲۰ درصد از داوران گروه B۲ خواهد بود.
داوران ملی والیبال ایران نیز به دو گروه A و B سطح بندی خواهند شد. گروه A مسابقات لیگ و قهرمانی کشور را قضاوت می‌کنند و داوران گروه B مسابقات قهرمانی کشور و ارگان‌ها را سوت می‌زنند.
سن بازنشستگی داوران در همه رده‌های ملی و بین المللی، ۵۵ سال تمام خواهد بود.
استان‌هایی که درخواست کلاس داوری درجه سه دارند، بدون محدودیت برگزار می‌شود، اما برای کلاس‌های ارتقا، حتما باید سه استان داوطلب در دوره حضور داشته باشند.
برنامه مسیر رشد داوری ایران تدوین و اعلام خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)