• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۱۶۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۲
بین الملل » تحلیلی
شبکه تلویزیونی سی بی اس

ترامپ ممکن است نتیجه انتخابات را به چالش بکشد

شبکه تلویزیونی سی بی اس گزارش داد دونالد ترامپ ممکن است نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را به چالش بکشد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  شبکه تلویزیونی سی بی اس گزارش داد دونالد ترامپ ممکن است نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را به چالش بکشد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
شبکه سی بی اس ان در گفتگویی با کیتلین هوی-برنز خبرنگار سیاسی این شبکه به موضوع به چالش کشیدن نتایج انتخابات در آمریکا پرداخت ، مجری سی بی اس نیوز از خبرنگار سیاسی این شبکه پرسید: برای اینکه انتقال قدرت انجام شود، آیا رئیس جمهور مجبور است کاخ سفید را ترک کند؟ برای مثال، اگر رئیس جمهور از ترک کاخ سفید خودداری کند چه می‌شود؟
کیتلین هوی-برنز در پاسخ گفت: ما چند روز گذشته را صرف صحبت کردن با صاحبنظران حوزه قانون اساسی و کارشناسان انتخاباتی کرده ایم. چیزی که من دستگیرم شده این است که رئیس جمهور می‌تواند به طور قانونی نتیجه انتخابات را به چالش بکشد. در مورد این مسئله صحبت خواهیم کرد، اما اگر نتیجه انتخابات تأیید شود، او باید کاخ سفید را ترک کند. متمم بیستم تصریح می‌کند که دوره ریاست جمهوری ترامپ در روز ۲۰ ژانویه به پایان می‌رسد و رئیس جمهور جدید روی کار می‌آید جاناتان ترلی تحلیلگر حقوقی سی بی اس نیوز به من گفت زمانی که رئیس جمهور جدید سوگند یاد می‌کند، عناصر مخفی به او متعهد خواهند شد و اگر فردی در کاخ سفید بماند، میهمان ناخوانده‌ای خواهد بود و آن‌ها می‌توانند او را به بیرون هدایت کنند.
اما مسئله اساسی در اینجا ضرورتاً این نیست که آیا رئیس جمهور از کاخ سفید خارج می‌شود یا نمی‌شود. مسئله این است که آیا او نتیجه انتخابات را می‌پذیرد یا آن را به چالش می‌کشد. این مسئله واقعاً مهم است، زیرا انتقال مسالمت آمیز قدرت نه تنها در متمم بیستم تصریح شده، بلکه این یک سنت مهم در کشور است، صرفنظر از اینکه کمپین‌های انتخاباتی چقدر با هم خصومت داشته باشند. شرایط به شکل فزاینده‌ای دوقطبی و سخت شده است. در روز بیستم ماه ژانویه رئیس جمهور جدید سوگند یاد می‌کند و قدرت به شکل مسالمت آمیز انتقال می‌یابد.
این یکی از ستون‌های اصلی دموکراسی ما است. اما به خاطر اینکه پرسش‌های زیادی در مورد اینکه انتخابات آتی در بحبوحه بیماری همه گیر چگونه برگزار خواهد شد - آیا رأی گیری با پست افزایش خواهد یافت یا خیر- این مسئله مطرح است. همین الان هم ایالت‌ها این شیوه رأی گیری را در دستور کار قرار داده اند. افراد زیادی هستند که می‌خواهند از طریق «پست» رأی دهند؛ آن‌ها به خاطر ترس از کرونا، نمی‌خواهند در مراکز اخذ رأی حاضر شوند. چیزی که شاهدش هستیم این است که رئیس جمهور مدام رأی گیری از طریق پُست را زیر سوال می‌برد و مشروعیت نتیجه انتخابات را به چالش می‌کشد. به همین دلیل است که این مسائل مطرح می‌شود. مهم است که بدانیم در هر صورت او خود را متعهد نمی‌داند که نتیجه انتخابات را بپذیرد. 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)