• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۴۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱
بین الملل » آمریکا
ام اس ان بی سی نیوز؛

تقسیم شدن لوئیز ویل میان شبه نظامیان سفیدپوست و سیاهپوست

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ خبرنگار شبکه ام اس ان بی سی نیوز از صف آرایی شبه نظامیان تا دندان مسلح سفیدپوست و سیاهپوست در شهر لوئیز ویل ایالت کنتاکی در برابر همدیگر خبر داد.

"کارل پِری" خبرنگار شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی نیوز در گزارشی از مرکز شهر لوئیس ویل با اشاره به وقوع تیراندازی در جریان اعتراض سیاهپوستان این شهر گفت: گروه شبه نظامی سیاهپوستان در شهر لوئیز ویل موسوم به "ان اف‌ای سی" شمار زیادی از افراد مسلح خود را در مرکز شهر لوئیزویل گردهم آورده است. این یک گروه شبه نظامی سیاهپوستان است که در منطقه آتلانتا مستقر است و اعضای آن تا بیخ دندان مسلح هستند. تجمع اعضای این گروه در مرکز شهر لوئیز ویل از ساعت یک بامداد شروع شده است یعنی زمانی که پلیس شهر لوئیز ویل عملا شهر را به دو قسمت تقسیم کرد. در بخشی از شهر تظاهرات معترضان به نژادپرستی و تبعیض ضد سیاهپوستان برگزار می‌شود و در کنار معترضان شبه نظامیان گروه موسوم به ان اف‌ای سی هم مشاهده می‌شوند که برای اولین بار شاهد حضور آن‌ها در روز چهارم جولای بودیم. این دومین بار است که شاهد حضور و اقدامات گسترده این گروه شبه نظامی هستیم. در طرف مقابل خیابان که توسط نیرو‌های پلیس کاملا مسلح به دو قسمت تقسیم شده است شاهد حضور معترضان سفیدپوست و یک گروه شبه نظامی متشکل از سفیدپوستان هستیم که خودشان را گروه "سه درصدی ها" می‌نامند. این گروه شبه نظامی هم تا بیخ دندان مسلح است. یک مورد تیراندازی در منطقه لوئیس ویل گزارش شده است. متاسفانه تیراندازی در این منطقه کاملا پدیده‌ای رایج است، زیرا حمل و نگهداری سلاح در این منطقه قانونی است. اعتراض‌ها در شهر لوئیز ویل در اعتراض به قتل بریانا تیلور است که در ماه مارس کشته شد. اندکی بعد از آن هم فرد دیگری بنام "دیوید مک کتی" به ضرب گلوله ماموران گارد ملی کشته شد؛ بنابراین تظاهراتی که در شهر لوئیس ویل در هفته‌های اخیر شروع شده است هر روز گسترده‌تر شده است. تشدید بحران در این شهر به اقدامات امنیتی دو طرف یعنی سفیدپوستان و سیاهپوستان این شهر منجر شده است.
خبرنگار شبکه ام اس ان بی سی نیوز گفت: تنها موضوعی که می‌توانم بر آن تاکید کنم این است که هر فردی در این جا مسلح است. هر کسی در این جا سلاح دارد. امروز وقوع یک مورد تیراندازی در این جا تایید شده است، ولی این نگرانی وجود دارد که بار دیگر شاهد تیراندازی در این منطقه باشیم.
مجری شبکه ام اس ان بی سی نیوز هم گفت رئیس پلیس لوئیس ویل اعلام کرده است که ساعت یک ظهر یک مورد تیراندازی در این منطقه به وقوع پیوسته و سه نفر زخمی شده اند و هر سه با زخم‌های سطحی به بیمارستان منتقل شده اند.
رئیس پلیس شهر لوئیس ویل گفته است هنوز مشخص نیست که عامل تیراندازی چه کسی بوده است، اما زخمی‌ها هر سه عضو گروه شبه نظامی سیاهپوستان موسوم به ان اف‌ای سی بوده اند.
خبرنگار شبکه ام اس ان بی سی نیوز گفت تیراندازی‌های بسیار زیادی در این شهر به وقوع پیوسته اند. در ماه مارس هم بعد از شروع اعتراضات در این شهر، فردی به سمت معترضان تیراندازی کرد و یک تظاهرکننده هدف قرار گرفت و کشته شد و تاکنون هم عامل تیراندازی شناسایی نشده است. یک ماه و نیم بعد هم در جریان تظاهرات در این شهر یک عکاس خبری کشته شد. شهر لوئیز ویل شهری مملو از خشونت بوده است و خشونت‌ها در این شهر از ابتدای حرکت اجتماعی در تابستان امسال تشدید شده است. این شهر پیش از این هم شاهد درگیری‌های بسیار تند و خشونت آمیز میان نیرو‌های پلیس و معترضان بوده است. بعد از آن فرماندار بناچار دستور خروج نیرو‌های گارد ملی را از شهر صادر کرد و اکنون هم شاهد حضور اعضای گروه شبه نظامی سیاهپوستان در این شهر هستیم. ما در یک طرف شاهد شبه نظامیان سیاهپوست هستیم و در مقابل آن‌ها هم شاهد حضور شبه نظامیان سفیدپوست در شهر هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)