• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۶۱۶۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۸
بین الملل » غرب آسیا
نگراني رژيم صهيونيستي از پاسخ حزب الله به شهادت يکي از اعضايش

آماده باش رژيم صهيونيستي در مرز با لبنان و سوریه

نظامیان رژيم صهيونيستي از بيم پاسخ حزب الله لبنان به شهادت يکي از اعضاي اين گروه در مرز با لبنان و سوریه به حالت آماده باش کامل درآمده اند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از الجزيره، ارتش اسرائیل همچنان نظامیان خود را در حال آماده باش کامل قرار داده است. نظامیان اسرائیل در مرز با لبنان و در خط آتش بس جولان اشغالی به حالت آماده باش کامل در آمده اند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
الیاس کرام گزارش داد رئیس ستاد ارتش اسرائیل و مقامات عالی رتبه نظامی اسرائیل از مرز لبنان سرکشی کردند.
ارزیابی های اطلاعاتی حاکی از آن است که پاسخ حزب الله لبنان به کشته شدن یکی از افرادش در سوریه بی تردید صورت خواهد گرفت. این وضعیت انتظار و تنش، ارتش اسرائیل را واداشته است که نظامیان خود را در جبهه های سوریه و لبنان به حالت آماده باش کامل در آورد. این در حالی است که بنیامین نتانیاهو لحن تهدید آمیز خود را افزایش داده است و سوریه و لبنان را مسئول هرگونه حملاتی دانسته است که از خاک آنها علیه اسرائیل صورت بگیرد.
نتانیاهو گفت: لبنان و سوریه مسئول هرگونه حمله ای هستند که از خاک شان علیه اسرائیل صورت بگیرد. ما اجازه نمی دهیم که امنیت ما مورد تهدید قرار گیرد یا شهروندان ما مورد تهدید قرار گیرند. ما اقدام علیه نظامیان خود را تحمل نخواهیم کرد.
در حالی که ارتش اسرائیل از تحرک گشتی های خود کاسته است و خبری از نظامیان اسرائیل در مرزهای شمالی نیست، پلیس نظامی اسرائیل خیابان های متعددی را در نزدیکی مرز با لبنان بسته است و پست های ایست و بازرسی خود را در مناطقی در الجلیل مستقر کرده است. همچنین برای مقابله با هر امر غیرمنتظره ای پناهگاه های خود را گشوده است.
حتی اگر تهدیدها واقعی نباشند ما آنها را جدی تلقی می کنیم. حزب الله لبنان می تواند ما را شگفت زده کند و ما در مقابل خود را به گونه ای مناسب آماده می کنیم.
با وجود آنکه اسرائیل پیش بینی نمی کند که حزب الله لبنان قواعد درگیری را بشکند و به جنگی فراگیر با اسرائیل وارد شود اما مساله به طور کامل منوط به حجم ضربه ای است که احتمالاً حزب الله لبنان به اسرائیلی ها وارد کند، باید دید که اسرائیل به این حمله احتمالی چه پاسخی خواهد داد.
بر اساس ارزیابی های اسرائل پاسخ حزب الله صد در صد انجام خواهد شد و آنچه معلوم نیست زمان و مکان این پاسخ است. همین مساله باعث می شود که جبهه های سوریه و لبنان در حالت التهاب و آماده باش باقی بماند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تل آویو علاقه‌ای به تشدید تنش با حزب الله ندارد
بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در بازدید از مرکز فرماندهی ارتش در شمال سرزمین های اشغالی گفت: تل آویو علاقه‌ای به تشدید تنش با حزب الله لبنان ندارد.
به گزارش خبرگزاری آناتولی گانتس این سخنان را یک هفته پس از شهادت یکی از اعضای حزب الله در حمله هوایی اسرائیل در اطراف فرودگاه دمشق بیان کرد. گانتس افزود: به دنبال یک تشدید تنش غیر ضروری نیستیم. از سوی دیگر شبکه «کان» اسرائیل به نقل از بنی گانتس گزارش داد: احتمال می‌دهیم، حوادثی می‌تواند در مرز‌ها رخ دهد.
در همین حال بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه وزرای کابینه به غیر از وزیر جنگ را از هوگونه مصاحبه با رسانه‌ها درباره تنش‌ها در مرز‌های شمالی منع کرد.
ارتش اسرائیل هم روز یکشنبه تعدادی سامانه دفاعی گنبد آهنین را در مرز‌های شمالی مستقر کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)