• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۰۰۴۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵
بین الملل » تحلیلی
یادداشت عبدالباری عطوان از آشفتگی صهیونیست ها؛

پیروزی بزرگ مقاومت؛ عنوان تحولات جنوب لبنان

سردبیر رای الیوم در یادداشتی با عنوان "پیروزی بزرگ مقاومت" به روایت‌های ضد و نقیض منعکس شده در رسانه‌های رژیم صهیونیستی در خصوص تحولات جنوب لبنان پرداخت.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما؛ "عبدالباری عطوان"، سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم روز جمعه در یادداشتی، با اشاره به روایت‌های ضد و نقیض منعکس شده در رسانه‌های رژیم صهیونیستی در خصوص تحولات جنوب لبنان نوشت، این روایت‌ها خواه درست باشد، خواه نادرست بر پیروزی بزرگ مقاومت لبنان در یکی از مهمترین فصل‌های جنگ روانی مهر تایید می‌زند.
پیروزی بزرگ مقاومت؛ عنوان تحولات جنوب لبنان
عبدالباری عطوان نوشت، این روز‌ها دغدغه اصلی مطبوعات و رسانه‌های اسرائیل، سید حسن نصرالله، رهبر مقاومت اسلامی و افزایش تنش‌ها در مرز‌های جنوبی لبنان است. این تنش‌ها پس از آن افزایش یافت که خبر‌هایی درباره نفوذ چندین متری هسته پنج نفره  مجاهدان حزب الله به سرزمین‌های اشغالی فلسطین منتشر شد. 
سردبیر رای الیوم افزود، درباره تحولات جنوب لبنان، سه روایت ضد و نقیض در رسانه‌های اسرائیل منعکس شده است که ژنرال‌های بازنشسته اسرائیلی آن‌ها را تحلیل و تفسیر کرده اند.
روایت اول این است که سرباز زن اسرائیلی متوجه حضور هسته حزب الله شده، مضطرب شده و درخواست کمک کرده است. آنگاه به علت ترس و دستپاچگی، بین یگان‌های نظامی اسرائیل در منطقه تبادل آتش صورت گرفته و هسته حزب الله در امنیت کامل به پایگاه هایش بازگشت.
روایت دوم بنابر اعلام روزنامه جروزالم پست و دیگر روزنامه‌ها این است که به سربازان ارتش اسرائیل که روز دوشنبه با نفوذ عناصر حزب الله به اسرائیل مقابله کردند، فرمان داده شد عناصر حزب الله را نکشند تا از رویارویی و انتقام بزرگتر این حزب اجتناب شود.
روایت سوم این است که مقاومت، تانک مرکاوای اسرائیل را با موشک کورنت هدف قرار داده و منهدم کرده است. این خبر بنا به درخواست فرماندهان ارتش اسرائیل سانسور شده است. شاید می‌خواستند جلوی تضعیف بیشتر روحیه سربازان و شهرک نشینان را بگیرند.
عطوان نوشت: همه این روایت‌ها خواه درست باشد، خواه نادرست به نفع مقاومت لبنان است و بر پیروزی بزرگ آن در یکی از مهمترین فصل‌های جنگ روانی این روز‌ها میان حزب الله و دولت اشغالگر اسرائیل مهر تایید می‌زند.
این روایت که به یگان ارتش اسرائیل دستور داده شده است با هسته مقاومت مقابله نکند تا هدف حمله شدید موشکی قرار نگیرد و به شهرک‌ها و شهر‌های اسرائیل خسارات جدی وارد نشود، اگر درست باشد که بعید نیست درست باشد، تایید می‌کند که رژیم اشغالگر از خانه عنکبوت هم سست‌تر است؛ به همین علت از هر راه و به هر شیوه‌ای از جنگ با جنبش مقاومت اسلامی اجتناب می‌کند. رژیم اشغالگر می‌داند به علت حجم خسارت‌های جانی و مادی احتمالی ناشی از پرتاب روزانه هزاران موشک نقطه زن به عمق مواضع راهبردی خود، بزرگترین بازنده خواهد بود.
سردبیر رای الیوم تاکید کرد که حرف "دانی یاتوم"، فرمانده اسبق موساد درست بود زمانی که به خبرنگار پایگاه اسرائیلی کیبا گفت نگران است اسرائیل پس از تحولات اخیر در مرز‌های شمالی قدرت بازدارندگی را در برابر حزب الله از دست داده باشد. باید هسته حزب الله را که قصد نفوذ به مرز‌ها را داشت، منهدم می‌کرد، اما از ترس پیامد‌ها چنین کاری را نکرد.
ژنرال یاتوم با دقت اوضاع بحرانی این رژیم را شرح داد زمانی که گفت سید نصرالله هم اکنون گوش به زنگ اوضاع جبهه جنوب لبنان را دنبال می‌کند. با توجه به این که او اخبار لحظه به لحظه را درباره وحشت و نگرانی ارتش شکست ناپذیر دنبال می‌کند، عید قربان متفاوتی را تجربه خواهد کرد. البته از تمام این خبر‌ها در سخنرانی بعدی خود استفاده خواهد کرد. پیش بینی می‌شود او ظرف چند روز آینده در سالروز پیروزی در جنگ ژوئیه ۲۰۰۶ سخنرانی کند. طبق بیانیه رسمی حزب الله، تمام این دستاورد‌ها بدون شلیک حتی یک گلوله حاصل شده است.
عبدالباری عطوان در ادامه نوشت، یگان‌های مستقر ارتش رژیم صهیونیستی در مرز‌های شمالی لبنان این روز‌ها در آماده باش کامل قرار دارند. آنان خود را برای گرفتن انتقام خون علی کامل محسن، عضو حزب الله که در حمله هوایی اسرائیل به انبار سلاح در فرودگاه بین المللی دمشق به شهادت رسید، آماده کرده اند. فرماندهان سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی خوب می‌دانند سید نصرالله زمانی که تهدید کند، آن را عملی می‌کند، اما سعه صدر دارد و درنگ می‌کند. به نظر می‌رسد او از سیاست بلاتکلیفی که حزب الله این روز‌ها در پیش گرفته است، بیشتر لذت می‌برد و این سیاست باعث می‌شود ترس اسرائیل، طولانی‌تر باشد و آسیب‌های بیشتری به آن وارد کند. خدا بهتر می‌داند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌یابی سه دانش‌آموز اصفهانی به تیم ملی فوتسال دختران
تشکیل کارگروه رفع موانع تولید در پردیس
مدرسه‌ها و اراده‌ها
جایگزینی ۹ کیلومتر نیوجرسی به جای گاردریل در جاده‌های مازندران
نمایشگاه بین‌المللی واردات چین؛ «دروازه طلایی» بازار چین برای ایران
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب رباط کریم صبح امروز به دستور رئیس جمهور
برگزاری نمایشگاه تخصصی اقتصاد، صنعت و ورزش در لرستان
آشنایی خادم‌یاران رسانه با شیوه تهیه گزارش در حرم امین ولایت
دلجویی از دانش آموز بوکانی توسط امام جمعه و فرماندار 
توسعه فرودگاه شهید صدوقی از سال آینده
کشف محموله قاچاق غذای حیوانات در شهرضا
نساجی مقابل سایپا و شهرداری نوشهر برابر پیکان در جام حدفی
افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر مامونیه
حریف چادرملو در جام حذفی مشخص شد
حمایت دولت انگلیس از خلع مسئولیت‌های سلطنتی شاهزاده اندرو
باور ملی و رهبری مقتدر رمز اقتدار ایران است
آمریکا در همه عرصه‌ها از ملت ایران شکست خورده است
بررسی عدم تکمیل کریدور شمال استان همدان در مسیر رزن به دمق
دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان با رهبر انقلاب اسلامی
نصب بنر مخالفت با حضور تیم رژیم صهیونیستی در سارایوو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)