• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۰۰۷۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
بابازاده در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما

نحوه خرید و فروش سهام عدالت در کارگزاری‌ها

مدیرعامل یکی از کارگزاری‌ها: حداقل زمان واریز وجه فروش سهام عدالت در کارگزاری یک روز کاری است.

نحوه خرید و فروش سهام عدالت در کارگزاری‌هارحمان بابازاده در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ درباره نحوه‌ی خرید و فروش سهام عدالت، افزود: ساز و کار سهام عدالت پیچیدگی‌هایی دارد که مردم از آن بی خبر هستند و به همین دلیل نگرانی‌هایی دارند و نمی‌دانند برای پیگیری روند فروش سهام عدالت باید چه اقداماتی انجام دهند.
وی ادامه داد:افرادی که روش مستقیم را انتخاب کردند می‌توانند با مراجعه به بانک یا کارگزاری‌ها اقدام به فروش۳۰ درصد سهام خود کنند.
بابازاده گفت:یکی از اشتباهات رایج سهامداران این است که فکر می‌کنند باید سهام عدالت را در سبد دارایی خود ببینند. برای دیدن دارایی سهام عدالت باید به درگاه ذی نفعان بازار سرمایه مراجعه کنند.
وی افزود: در زمانی که سهامدار قصد دارد سهام عدالت خود را بفروش برساند باید به سایت کارگزاری مراجعه کند و کارگزار ناظر خود را انتخاب کند تا بتواند اقدام به فروش کند.
بابازاده ادامه داد: بعد از اینکه سهامدار به کارگزاری درخواست فروش سهام عدالت می‌دهد بعد از تجمیع به شرکت سپرده گذاری ارسال می‌شود و شرکت سپرده گذاری طرف یک هفته لیست نماد‌هایی که قابل فروش هستند را برای کارگزاری ارسال می‌کند تا کارگزاری اقدام به فروش کند. بعد از اینکه کارگزاری سهام را فروخت دوباره لیست را به شرکت سپرده گذاری ارسال می‌کند تا شرکت سپرده گذاری شماره شبا و همراه سهامدار را برای کارگزاری ارسال کند و کارگزاری بعد از دریافت لیست، وجه فروش را در مدت یک روز کاری به حساب سهامدار واریز می‌کند.
وی در پاسخ به اینکه سهامدار نمی‌داند که سهام بر چه مبنای قیمتی فروخته شده است گفت: مبنای فروش سهام از زمانی است که شرکت سپرده گذاری مرکزی، لیست فروش سهام را به کارگزاری ارسال می‌کند و کارگزار براساس بازار و در جهت حفظ حقوق سهامدار، به بالاترین قیمت سهام را به فروش می‌رساند پس سهامداران مبنای قیمت را از زمان درخواست در نظر نگیرند.
وی ادامه داد: نحوه فروش سهام عدالت اولین تجربه صنعت کارگزاری بورس است و زیر ساخت‌ها برای این حجم فروش کافی نیست و به همین دلیل نسبت به فروش سایر سهم‌ها زمان بر است.
بابازاده بیان کرد: یکی از دلایل واریز نکردن وجه فروش سهام عدالت این است که شماره شبا یا تلفن همراه سهامدار در سامانه اشتباه است و امکان واریز وجه وجود ندارد به همین دلیل باید به سامانه سهام عدالت مراجعه کنند و نسبت به تصحیح شماره شبا و تلفن همراه خود اقدام کنند.
مدیرعامل کارگزاری گفت:برخی از نماد‌ها به دلایلی، چون توقف یا بسته بودن امکان فروش ندارند، اما سهم‌های فروخته شده در چند بخش به حساب سهامدار واریز می‌شود.
بابازاده افزود: ممکن است شماره شبا سهام مشکلی نداشته باشد، اما حساب راکد است و ما نمی‌توانیم وجه را به حساب سهامدار واریز کنیم.
وی گفت:افرادی که برای فروش سهام عدالت به بانک‌ها وکالت دادند فرایند فروش سهام بیشتر می‌شود، چون بانک درخواست‌ها را تجمیع و به کارگزاری ارسال کند و کارگزاری‌ها بقیه فرآیند را انجام می‌دهند.
بابازاده افزود: سهامداران با وارد به سامانه سهام عدالت و مراجعه به بخش سوالات رایج بیشتر مشکلات و سوالاتشان برطرف می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
من دو ماه هست فروختم از طریق بانک صادرات نتیجه نگرفتم همه تون حرف راست نمی زنید
از طریق کارگزاری فارابی فروختیم ولی یکماه میشه که سهام هنوز در صف معامله هستند. هر روز هم شرکت ها تو نماد خودشون معامله دارن. فقط یک شرکت که 7 تا سهم داشتیم نوشته بود تماما معامله شده. یکماه فقط 7 سهم رو فروختن. هر روز هم شاخص های بورس در حال رشد هستش. این مسئولین دست به هرچیزی بزنن به گند میکشنش.
سلام.واقعا نیاز مالی دارم با کارگزاری ملی اقدام کردم ولی ای کاش نمیکردم.تو بازارآزاد یا سیاه زیر قیمت بفروشم بهتره
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)