• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۱۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۸
بین الملل » آمریکا
با پایان یافتن ­برنامه مزایای بیکاری

میلیون‌ها آمریکایی در معرض از دست دادن خانه‌های خود هستند

با پایان یافتن ­برنامه مزایای بیکاری، میلیون‌ها آمریکایی با احتمال از دست دادن خانه‌های خود مواجه هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛  به نقل از  پایگاه اینترنتی ناو دیس، آمریکا با بحران اخراج افراد از محل کار خود روبرو است که این موضوع می‌تواند سبب بی خانمانی ۲۳ میلیون نفر از جمعیت آن شود.
در ادامه زریتا جونز یک فعال حقوق مدنی گفت:خواه اینکه این یک تظاهرات و یا یک جنبش و یا یک مبارزه قانونی باشد، ما باید با همدیگر باشیم و کار کنیم. ما باید برای سرزمین خود مبارزه کنیم. ما باید برای خانه خود مبارزه کنیم. ما باید برای ماندن در جوامع خود و کمک به بازسازی آن تلاش کنیم.
قرار است که مزایای بیکاری میلیون‌ها آمریکایی در ۳۱ ژوئیه منقضی شود. این سبب ایجاد بحران­ در رابطه با بیکاری افراد می‌شود. این طرح از ۱۲ میلیون اجاره نشین آمریکایی حمایت می‌کند. این طرح در پایان ماه ژوئیه منقضی می‌شود. در نتیجه از هر ۵ آمریکایی یک آمریکایی که خانه‌ای را اجاره کرده است، احتمالا­در ۳۰ سپتامبر خانه خود را از دست خواهد داد.
بر اساس طرح حمایت از فرصت‌های شغلی افراد در برابر بیماری کرونا در ایالت هایی، چون تگزاس هم شمار بی خانمان‌ها افزایش پیدا خواهد کرد. حتی ممکن است که صاحب خانه‌ها هم به فکر مزایای بیکاری باشند.
برخی پیش بینی می‌کنند که مستاجران در آمریکا بیش از ۲۱.۵ میلیارد دلار بدهکار شوند. شیوع کرونا رو به گسترش است و درخواست افراد برای بیمه بیکاری رو به افزایش است. برخی خواهان بخشودگی اجاره خانه خود به خاطر همه گیری شده اند.
روزیتا جونز فعال حقوق مدنی یکی از افراد بیشماری است که خواهان بخشودگی اجاره بها در دوره همه گیری کرونا است. این بخشی از کارزار اعتصاب همراه همدیگر است.
وی گفت:بخشیده شدن اجاره بهاء به منزله لغو پرداخت اجاره بهاء است. این کار باید در تمام مدت همه گیری کرونا ودستور ماندن در خانه صورت گیرد. باید اجاره بهاء لغو شود، زیرا برای اینکه مردم در خانه خود بمانند امری ضروری است. یکی از نخستین پسران من که کار خود را از دست داد، او در یک رستوران کار می‌کرد. این رستوران به فوریت تعطیل شد. این موضوع سبب شد که او کار خود را از دست بدهد. این موضوع موجب شد که او نتواند بخشی از اجاره بهاء خود را پرداخت کند. بنابر این یک مشکل واقعی وجود دارد. کرونا سبب بیکاری افرادشده است. این موضوع باعث افزایش بهای کالا‌ها شده است. این یک چرخه است. متاسفانه این وضعیت ادامه دارد.
علاوه بر افزایش بیکاری افراد، جونز می‌گوید که افراد حاضر در جامعه‌ای که او در آن زندگی می‌کند به طور غیرقانونی توسط صاحب خانه‌ها تحت فشار قرار گرفته اند.
در ادامه جونز گفت:ما در وضعیتی قرار داریم که باید تلاش شود که هیچ فردی کار خود را از دست ندهد. هیچ فردی نباید به روشی غیرقانونی اخراج شود. ما باید این موضوع را به صورت یک پرونده قانونی بررسی کنیم. اخراج مستاجران یک موضوع بسیار مهم است.
حتی پیش از همه گیری اجاره خانه در آمریکا یک مشکل بزرگ بود. از هر چهار مستاجر در سال ۲۰۱۸ یکی بیش از نیمی از درآمد خود را صرف اجاره خانه می‌کند. این در حالیست که وضعیت اقتصاد و بیکاری در بدترین وضعیت خود در دهه‌های اخیر بوده است. شمار مستاجرانی که ۳۰ درصد از درآمد خود را صرف پرداخت اجاره بهاء می‌کردند از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ کاهش پیدا کرده است و آن‌ها مقادیر بیشتری را باید پرداخت کنند. این موضوع موجب افزایش تعداد مستاجران شده است. باید به این موضوع اشاره کرد که کرونا افراد رنگین پوست را در آمریکا بیش از سفید پوستان تحت تاثیر خود قرار داده است. این موضوع باعث شده است که شاهد بحران کنونی باشیم.
در ادامه جونز گفت:جامعه سیاه پوستان و رنگین پوستان تحت تاثیر واقع شده اند، زیرا نابرابری همیشه وجود داشته است.
بر اساس نظرسنجی پایگاه پیو شمار مستاجران رنگین پوست در مقایسه با سفید پوستان دو برابر است. براساس آمار موجود بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ مستاجران رنگین پوست زیادی کار و مسکن خود را از دست داده اند. این دو برابر تعداد مستاجران سفید پوست است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)