• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۱۸۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴
اجتماعی » جامعه و شهری
جلسه شورای اجتماعی کشور

تاکید وزیر کشور بر استمرار کمک‌های مومنانه در محرم

وزیر کشور با اشاره به پیش رو بودن ماه محرم و برگزاری مراسم عزاداری اظهار کرد: همه تلاش می‌کنیم امسال، محرم متفاوتی داشته باشیم و مراسم را به نحو احسن برگزار کنیم.

محرم امسال به همکاری همه مردم عزیز نیاز داریمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه یکصد و سی و سومین جلسه شورای اجتماعی کشور که صبح امروز در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه اولین دستورکار جلسه امروز ارائه گزارش سازمان بهزیستی درخصوص مشاوره در امر طلاق و ازدواج بود، اظهار کرد: سازمان بهزیستی گزارش مفصلی از همه زحمات و تلاش‌هایی که در مراکز مشاوره‌ای در سراسر کشور انجام شده و جزء مصوبات جلسات پیشین شورای اجتماعی بود، ارائه کرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه هدف گذاری در تاسیس مراکز مشاوره، مشاوره قبل و حین ازدواج بوده است، تصریح کرد: این مراکز توانستند ۱۵ تا ۲۰ درصد به اهداف نزدیک شوند و در مجموع، حدود ۱۴درصد موفق بودند.
وزیر کشور اضافه کرد: در این زمینه، نظر دستگاه‌های مختلف ارائه و مقرر شد که امیدواریم با هماهنگی‌ها و پیگیری‌های مستمر در رفع ایرادات و اشکالات و استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت مردمی در این حوزه به ویژه اتصال مراکز مشاوره سراسر کشور به این شبکه عظیم، بتوانیم از امر خانواده صیانت بیشتری داشته باشیم و ان شاءا... مانع طلاق در جامعه باشیم و ثبات و پایداری خانواده‌ها بیشتر شود.
رحمانی فضلی افزود: در این خصوص مقرر شد که یک استان به صورت نمونه تعیین شود و همه دستگاه‌های مسئول و متولی با روش‌ها و شیوه‌های ابتکاری که در سراسر کشور داشته اند، در این استان عمل کنند تا الگوی مناسبی که در این استان به نتیجه رسیده و مطرح خواهد شد، به استان‌های دیگر تسری یابد.
وزیر کشور با بیان اینکه در جلسه امروز شورای اجتماعی به بحث کودکان کار خیابانی نیز پرداخته شد، عنوان کرد: این سومین جلسه‌ای است که موضوع کودکان کار خیابانی در شورای اجتماعی مطرح می‌شود. آیین نامه و دستورالعملی از قبل در دولت بوده و همه دستگاه‌ها در این خصوص اظهارنظر کرده بودند. این آیین نامه امروز در جلسه تصویب شد و مقرر شد که به دولت ارسال شود تا بتوانیم ضعف‌ها و چالش‌هایی که در عمل با آن مواجه بودیم و در برخی از مواقع، مانع موفقیت مسئولان در این امر می‌شد، را برطرف کنیم.
آقای رحمانی فضلی افزود: در همین راستا یکی از سمن‌های موفق در خصوص کودکان کار که توانستند با تاسیس مراکزی در استان تهران در امر مهارت آموزی و آموزش این کودکان و همچنین اجتماعی سازی و تقویت روابط آن‌ها به خوبی عمل کنند، گزارشی از اقدامات خود ارائه کردند که مقرر شد هم این مراکز مورد تقویت و حمایت قرار گیرد و همچنین بتوانیم الگو‌های این چنینی را در سراسر کشور گسترش دهیم.
وزیر کشور در همین راستا با اشاره به اینکه عمده کودکان کار خیابانی به مهاجران افغانستانی مربوط می‌شود، تصریح کرد: پیشتر در این خصوص با مسئولان دولت افغانستان و سفیر افغانستان در ایران و اخیرا با وزیر خارجه گفتگوی مفصلی داشتیم که در این زمینه همکاری و حمایت لازم را انجام دهند و مانع از ورود کودکان کار به کشورمان شوند. همچنین درصورت لزوم در عودت این افراد با اولویت و رعایت شرایط لازم صورت پذیرد که این افراد با خانواده‌های خود بتوانند به کشورشان بازگردند یا نظارت‌های مستمری از طرف افغانستان در این خصوص انجام گیرد.
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیش رو بودن ماه محرم و برگزاری مراسم عزاداری اظهار کرد: مقرر شد که دستگاه‌های عضو شورا که نقش مهمی در فرهنگ سازی و اجتماعی سازی موضوع‌ها دارند، همه ظرفیت خود را به کار بگیرند تا امسال، محرم متفاوتی داشته باشیم و ضمن اینکه پروتکل‌های بهداشتی را مردم عزیز رعایت می‌کنند و از سلامتی شان صیانت می‌شود، بتوانیم مراسم را به نحو احسن برگزار کنیم.
وی اشاره کرد: با فرمایشات مقام معظم رهبری و همچنین مراجع و علما و مداحان و خطبا و همه کسانی که در امر محرم موثر هستند، کار ما در انجام این امر با این توصیه‌ها و پیشنهادات راحت‌تر خواهد بود. با این حال بازهم به همکاری همه مردم نیاز داریم که واقعا رعایت کنند تا بعد از پایان محرم و عزاداری ها، عزادار عزیزان خود به خاطر شیوع کرونا نباشند.
آقای رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه یکی از موضوعات مهم توجه به کمک‌های مومنانه است، خاطرنشان کرد: ماه رمضان امسال با نهضتی که ایجاد شد و حمایت‌های مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و مردم خیر عزیز توانستیم کمک‌های مومنانه را به دست مردم برسانیم. به صورت طبیعی در ماه محرم و بخصوص در دهه اول محرم کمک‌های مومنانه، نذری ها، وقف‌ها و اطعام‌ها به صورت گسترده و موثر انجام می‌شود؛ اما تقاضا داریم که این کمک‌های مؤمنانه استمرار پیدا کند و مردمی که واقعا محتاج و نیازمند هستند بتوانند از کمک مردم برخوردار باشند تا این مشکل را در مدت کوتاه تا زمانی که شاهد تولید واکسن و دارو‌های موثر برای درمان این بیماری باشیم، بتوانیم با همکاری و همدلی همدیگر حل و تعاون، مشارکت، همدلی و همکاری را در جامعه افزون‌تر کنیم.
وزیر کشور در پایان ابراز امیدواری کرد که همه دستگاه‌های اجتماعی عضو شورای اجتماعی در این مسیر اقدامات لازم را انجام دهند و مردم عزیز نیز همکاری جدی و موثر داشته باشند.

داودی، مدیر موسسه صبح رویش:
در پایان این جلسه شورا، محمد حسن داودی مدیر موسسه صبح رویش که به عنوان سازمان مردم نهاد موفق در حوزه آموزش کودکان کار خیابانی به یکصد و سی و سومین نشست شورای اجتماعی کشور دعوت شده بود، نیز در جمع خبرنگاران گفت: در این جلسه به بیان دغدغه‌های گروه‌های مردمی و به ویژه گروه‌هایی که در حوزه آسیب‌های اجتماعی و کودکان کار فعال هستند، پرداختم.
وی افزود: حضور کودکان کار در معابر و مشکلات آن‌ها از سوی بسیاری از سازمان‌های مردم نهاد دنبال می‌شود و طرح دغدغه‌های این گروه‌ها در صحن شورای اجتماعی کشور بسیار مفید خواهد بود.
مدیرمدرسه صبح رویش اظهار کرد: امروز فرصت مغتنمی بود که در زمینه توانمند سازی کودکان کار، نکات مهمی در زمینه ریشه‌های بروز کودکان کار و پیشگیری از مسائل این چنینی و همچنین مشکلات و موانع پیرامون فعالیت گروه‌های مردمی این حوزه توضیحاتی ارائه شد.
وی افزود: بهبود روند‌های ثبت موسسات و سازمان‌های مردم نهاد و افزایش نقش گروه‌ها و تشکل‌های مردمی در تصمیم گیری‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی از جمله نکاتی بود که در این جلسه مطرح شد.
گفتنی است، طرح‌های موسسه صبح رویش در حال حاضر برای ۱۰۵۱ کودک کار و در معرض آسیب تهران در جهت توانمندسازی این کودکان اجرا می‌شود.

 محرم امسال به همکاری همه مردم عزیز نیاز داریم 
وزیر کشور: دستگاه‌های اجتماعی که نقش مهمی در فرهنگ سازی دارند، همه ظرفیت‌های خود را به کار بگیرند تا امسال یک مراسم محرم متفاوت داشته باشیم.
عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه یکصد و سی و سومین جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران افزود: یکی دیگر از موضوع‌های مورد بحث ما با توجه به ماه محرم و عزاداری‌های پیش روست و مقرر شد دستگاه‌های اجتماعی حاضر در جلسه که نقش مهمی در فرهنگ سازی و اجتماعی کردن آن‌ها دارند، همه ظرفیت شان را به کار بگیرند تا ما ان شاء الله امسال یک مراسم محرم متفاوت داشته باشیم.
وی گفت: ضمن اینکه شیوه نامه‌های بهداشتی را مردم عزیز رعایت می‌کنند و سلامت شان ان شاء الله صیانت می‌شود تا بتوانیم مراسم را به نحو احسن برگزار کنیم.
وزیر کشور افزود: فرمایش‌های مقام معظم رهبری و توصیه‌های مداحان و همه کسانی که در این امور نقش دارند و موثر هستند؛ ارزشمند است و و با رعایت شیوه نامه‌ها در حسینیه‌ها و تکایا، کار ما امسال با این توصیه‌ها راحت‌تر خواهد شد.
وی گفت: باز هم به همکاری همه مردم عزیز نیاز داریم و ضروری است که مراعات کنیم تا بعد از پایان ماه محرم و عزاداری ها، خدای ناکرده، عزادار عزیزان خودمان نباشیم.
رحمانی فضلی افزود: ماه رمضان امسال با نهضتی که ایجاد شد و حمایت‌هایی که مقام معظم رهبری و مردم خیر عزیز ما داشتند، توانستیم کمک‌های مومنان را به دست مردم نیازمند برسانیم و در ماه محرم نیز به این همدلی و حمایت‌های خیرین نیازمندیم و تقاضای ما این است که این کمک‌های مومنانه استمرار پیدا کند و افراد نیازمند بتوانند با کمک مردم در کنار سفره مردم بنشیند.
وی گفت: امیدواریم به زودی بتوانیم شاهد تولید واکسن و دارو‌های موثر برای درمان کرونا باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)