• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۲۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
آیت الله جنتی:

شورای هماهنگی با روحیه انقلابی کار‌های بزرگی انجام داده است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دیدار با کارکنان این نهاد گفت: در ۴۰ سال گذشته این شورا خدمات بسیار ارزنده‌ای داشته و با روحیه انقلابی کار‌های منحصر به فرد و بزرگی انجام داده است.

شورای هماهنگی با روحیه انقلابی کار‌های بزرگی انجام داده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، آیت الله احمد جنتی صبح امروز در دیدار اعضا و کارکنان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سراسر کشور که به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس این نهاد به صورت نشست تصویری انجام شد با تبریک اعیاد شریف غدیر و قربان و تبریک چهلمین سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: نظام اسلامی به برکت حضور مردم در صحنه قوام یافته و پا برجا مانده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اضافه کرد: هر چه داریم، اول از خداوند متعال و سپس از مردم داریم و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در زمینه سازی برای به صحنه آمدن مردم شریف ایران، نقش خیلی مهمی ایفا کرده است. البته در این ۴۰ سال، نظام اسلامی به برکت حضور مردم در صحنه قوام یافته و پا برجا مانده است و اول از خداوند و سپس از مردم تشکر می‌کنیم.
نماینده، ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: هر افتخار و موفقیتی تاکنون به دست آمده، آفریده این مردم بوده است و این مردم بودند که ۸ سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشتند و همه فتنه‌ها را با حضور خود، خنثی کردند و دشمن را ناکام گذاشتند.
وی با اشاره به فتنه‌های سال ۷۸ و ۸۸ گفت: در فتنه ۱۸ تیر ۷۸ برخی به دنبال متزلزل کردن مردم و نظام بودند، ولی مردم با حضور خود در صحنه در ۲۳ تیر همان سال با یک حرکت انقلابی و مستحکم همه نقشه‌های فتنه گران را به باد دادند و فتنه خاموش شد.
آیت الله جنتی افزود: در سال ۸۸ نیز بدترین نقشه‌ها توسط دشمن طراحی شد و مملکت را به آشوب کشیدند و ماه‌ها این مردم در اضطراب به سر بردند و خیال دشمن راحت بود که این فتنه حساب شده و طراحی شده، نظام اسلامی را سرنگون می‌کند، اما در یک حرکت آرام مردمی و بدون فعالیت نظامی و تنها با حضور مؤثر و شکننده مردم در ۹ دی ۸۸ آن فتنه پیچیده، با آن نقشه‌های حساب شده که سال‌ها توسط دشمنان طراحی شده بود، در عرض چند ساعت و چند روز با راهپیمایی‌های سراسری مردم خاموش شد.
وی ادامه داد: در سال‌های مختلف از جمله سال ۹۸ نیز آشوب‌هایی به راه افتاد که با لطف و هدایت خداوند متعال، ناکام ماند و این از لطف خداوند است که فتنه‌هایی را که دنبال آشوب و اغتشاش و خرابی و ویرانی در کشور است، توسط مردم و طی یک حرکت آرام مردمی خاموش می‌شود.
آیت الله جنتی افزود: از خدا می‌خواهم برای این مردم که سختی‌های زیادی را تحمل کردند، خیر و برکت نازل کند و به خصوص در این مدتی که دنیا دچار بیماری کرونا شده است، مشکلات مختلف مردم از جمله گرانی و بیکاری و مشکلات اقتصادی و سایر مشکلات برطرف شود.
نماینده، ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اظهار داشت: رهبر انقلاب اسلامی نیز از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و خدمات آن در طول سال‌های گذشته همواره تقدیر کردند و فرمودند، اگر این شورا نبود، ناهماهنگی و گسستگی میان دستگاه‌های مختلف اجرایی به وجود می‌آمد و شورا به این حرکت‌ها با مدیریت شایسته، انسجام داد و باید به حرکت خود ادامه دهد.
وی اضافه کرد: این شورا با حداقل امکانات و بودجه و انقلابی و خالصانه و صادقانه فعالیت کرده است. این شورا توانسته است با حداقل بودجه به صورت سراسری در همه شهر‌ها و حتی برخی روستاها، راهپیمایی‌های عظیم سراسری را مدیریت و هماهنگی کند و کار‌های بزرگی در این شورا انجام شده است که هم از مردم و هم از کارکنان شورا تشکر می‌کنم که مجاهدانه و با حداقل امتیازات و توقعات در این عرصه حضور دارند و کار می‌کنند.
آیت الله جنتی با بیان این که روحیه انقلابی خیلی از مشکلات را حل می‌کند گفت: ما باید مانند سال ۵۷ انقلابی عمل کنیم. همچنان با روحیه انقلابی و صبر و تحمل سختی‌ها را پشت سر بگذاریم و ان شاء الله به لطف خدا به مقصد برسیم.

تمام توجه و امید ما به لطف خدا و حرکت‌های انقلابی مردم است.
نماینده، ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: تمام توجه و امید ما به لطف خدا و حرکت‌های انقلابی مردم است که از خدا درخواست داریم این مردم را که هر چه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و جوانان خود را تقدیم کردند و انواع سختی‌هایی را پشت سر گذاشتند و محرومیت‌ها و محدودیت‌ها را تحمل کردند، خداوند خیر و برکت خود را از آسمان و زمین به سوی این مردم نازل فرماید.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که دشمن از سیاست‌ها و تدابیر و قدرت رهبر انقلاب اسلامی گیج و درمانده شده است، گفت: این راه سختی‌ها و ناهمواری‌های زیادی دارد و با لطف خداوند و تدابیر رهبر انقلاب اسلامی این راه را طی خواهیم کرد و در نهایت دشمن شکست می‌خورد.
آیت الله جنتی اضافه کرد: تحریم‌ها نتوانست در بالاترین سطح خود کاری از پیش ببرد و دشمن هرگز از ضربه زدن به ما دریغ نکرده، ولی اکنون آمریکا در حال متلاشی شدن است.
نماینده، ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: خداوند از دشمنان غافل نیست. اسرائیل و عربستان و آمریکا، مردم شریف و مقاوم یمن را به آتش می‌کشند و آل سعود در این کشور جنایت می‌کند و این قدرت‌های شیطانی و فرعونی به یاری خداوند نابود و شکسته خواهند شد و دل مردم ستمدیده شاد خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در دانشگاه ملی مهارت
تشکیل هیات‌های صلح مددکاری در کلانتری‌های خوزستان
مهاباد نائب قهرمان مسابقات استانی کیک بوکسینگ
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر فوتبال
علم بدون اخلاق و شفقت به کمال نمی‌رسد
ایران در کنار زلزله زدگان شمال افغانستان
دستگیری پنج سارق در بخش ایلخچی اسکو
حمایت مجلس از پیشنهاد وزارت کار برای عرضه کالا با نرخ ثابت در کالابرگ
معرفی دستاورد‌های انقلاب به جوانان در قالب راهیان پیشرفت در خوزستان
خروش مردم ولایتمدار سراسر استان اردبیل علیه استکبار جهانی
دستگیری عامل چاقو کشی در میامی
۳ تن از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر دستگیر شدند
برپایی میز خدمت معدنکاری در سمنان
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم استان
روحیه جهادی و مردمی بسیج ستون استوار امنیت و پیشرفت کشور
اهدای ۱۵ سری جهیزیه به زوج‌های جوان قزوینی 
اهدای ۵۰ واحد خون در شهرستان قیروکارزین
برنامه‌های ویژه هفته مازندران با محوریت گردشگری پایدار و حفظ محیط‌زیست
اجلاسیه مجمع شهر‌های تاریخی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های یزد
برگزاری رزمایش اورژانس به مناسبت هفته‌ی پدافند غیر عامل در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)