• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۲۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱
بین الملل » اجتماعی
آمار کرونا در برخی کشورها

کاهش آمار مبتلایان روزانه کرونا به زیر ۵۰۰ نفر در پاکستان

وزارت بهداشت پاکستان از کاهش شمار مبتلایان روزانه کرونا به زیر ۵۰۰ نفر بعد از سه ماه خبر داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما آمار مربوط به کرونا در برخی کشورها به شرح زیر است:
 
افزایش مبتلایان کرونا در کره جنوبی به ۱۴ هزار و ۳۸۹ نفر
مقامات بهداشتی کره جنوبی اعلام کردند ۲۳ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در کشور گزارش شده است و با این آمار جدید، شمار کلی مبتلایان به ۱۴ هزار و ۳۸۹ نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از سئول، مقامات بهداشتی کره جنوبی اعلام کردند هیچ مورد جدید تلفات در کشور گزارش نشده است و شمار قربانیان همه ۳۰۱ نفر است.
 
ابتلای ۶۰ نفر در اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در لبنان
با ابتلای شصت فلسطینی به کووید ۱۹ در اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در لبنان به نظر می‌رسد یک فاجعه بهداشتی در آینده نزدیک فلسطینی‌های ساکن این اردوگاه‌ها را تهدید می‌کند.
به گزارش وبگاه خبری النشره، ویروس کرونا ساکنان اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در لبنان را محاصره می‌کند و به مشکلات و درد و رنج‌های بهداشتی، اجتماعی و معیشتی مزمن و کهنه آنان می‌افزاید، همچنان که برای لبنانی‌ها در مناطق، اقوام و مذاهب مختلف شان اتفاق می‌افتد و فروپاشی اقتصادی، مالی و افزایش قیمت دلار و قیمت‌ها در لبنان باعث شده است تا آنان (ساکنان اردوگاه ها) با فقر شدید مواجه باشند و این در حالی است که آژانس آنروا (آژانس امداد و اشتغال آوارگان فلسطینی) هم به بهانه کسری شدید بودجه و بدون در نظر گرفتن درخواست‌های فلسطینی‌ها برای تامین نیاز‌های بهداشتی و اجتماعی آنان می‌کوشد سیاست واقع بینانه‌ای را بر مبنای قانون (مشکلات را می‌بیند، اما کاری از دستش برنمی آید) در پیش بگیرد.
منابع فلسطینی به النشره گفتند: «کمیته‌های مردمی» مواردی از ابتلا به کووید ۱۹ را در اردگاه‌های آوارگان فلسطینی در مناطق جنوب، بیروت و شمال لبنان ثبت کرده اند.
ابو ایاد شعلان دبیر کمیته‌های مردمی فلسطین در لبنان گفت: تاکنون دست کم شصت مورد ابتلا به ویروس کرونا را در اردوگاه‌های مختلف آوارگان فلسطینی در لبنان شناسایی کردیم و به نظر می‌رسد ویروس داخل اردوگاه‌ها شده است که این نشان می‌دهد اوضاع و شرایط خطرناک و نیازمند آماده باش بهداشتی، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه است، چون اوضاع خوب نیست.
وی افزود: ما همه تلاش خود را برای کنترل این موج از شیوع بیماری کورنا به کار می‌گیریم و از ساکنان اردوگاه‌ها می‌خواهیم به شیوه‌های مختلف تدابیر و اقدامات پیشگیرانه از جمله استفاده از ماسک، فاصله اجتماعی و نظافت را رعایت کنند.
وی خاطر نشان کرد با وجود همه تلاش‌ها و هشدار‌ها تنها بیست درصد از ساکنان اردوگاه‌ها این تدابیر وتوصیه‌ها را رعایت می‌کنند و اگر وضعیت به همین شکل پیش برود می‌تواند بستری برای بروز یک فاجعه بهداشتی واقعی در آینده نزدیک باشد.
شعلان تاکید کرد کمیته‌های مردمی با هماهنگی کمیته بحران آژانس آنروا و با همکاری هلال احمر فلسطین، وزارت بهداشت لبنان و صلیب سرخ این کشور در تلاشند تا با هرگونه موارد ابتلا یا افراد مشکوک به ابتلا به کووید ۱۹ مقابله کنند، اما با این حال ما خطر قریب الوقوع را احساس می‌کنیم و درباره یک فاجعه بهداشتی قریب الوقوع هشدار می‌دهیم.
از زمان شیوع ویروس کرونا در لبنان در ماه فوریه گذشته گروه‌های فلسطینی اعلام کردند در آماده باش بهداشتی هستند و سفارت فلسطین در بیروت سلسله نشست‌هایی برگزار کرد و در این راستا کمیته بحران بهداشتی برای پیگیری تحولات مربوط به شیوع کرونا در داخل اردوگا‌ها تشکیل شد.
با این حال شیوع ویروس کرونا به مشکلات و درد و رنج‌های ساکنان اردوگاه‌ها که با فقر ونداری شدید زندگی می‌کنند، افزوده است وساکنان اردوگاه‌ها در کمتر از یک سال گذشته با بحران‌های شدید و پی در پی مواجه بودند که پیامد‌های منفی بر شرایط ساکنان اردوگاه‌ها داشته است.
 
شمار مبتلایان کرونا در مالدیو از چهار هزار نفر گذشت
مقامات بهداشتی مالدیو اعلام کردند ۲۱۵ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در کشور در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است که به این ترتیب شمار کلی مبتلایان از چهار هزار نفر گذشت.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از ماله، مقامات بهداشتی مالدیو همچنین اعلام کردند شمار تلفات ناشی از ابتلا به کووید - ۱۹ نیز به ۱۸ نفر رسیده است.
 
مرگ ۱۵۰ نفر از اعضای کادر پزشکی
از ابتدای شیوع ویروس کرونا در مصر تاکنون ۱۵۰ نفر از اعضای کادر پزشکی این کشور بر اثر ابتلا به این بیماری جان خودشان را از دست داده اند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، در حالی که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در مصر، کاهش یافته است، این ویروس همچنان از اعضای کادر پزشکی در این کشور قربانی می‌کرد.
تاکنون هزاران نفر از کادر پزشکی در مصر به ویروس کرونا مبتلا شده و بیش از ۱۵۰ نفر از پزشکان و پرستاران مصری به علت ابتلا به ویروس کرونا، فوت کرده اند.
پارلمان مصر تصویب قانونی را بررسی می‌کند تا پزشکانی را که در زمان درمان مبتلایان به ویروس کرونا، به این بیماری مبتلا شده و جان خودشان را از دست داده اند، شهید اعلام کند.
 
شمار مبتلایان به کرونا در آفریقای جنوبی به بیش از ۵۰۰ هزار نفر رسید
وزارت بهداشت آفریقای جنوبی روز دوشنبه اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در این کشور از مرز ۵۰۰ هزار نفر فراتر رفته است.
به گزارش خبرگزاری آناتولی از ژوهانسبورگ، بر اساس اعلام وزارت بهداشت آفریقای جنوبی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ هزار و ۱۰۷ نفر دیگر در این کشور به ویروس جدید کرونا (کووید-‏‏۱۹) ‏ مبتلا شده اند. با احتساب این رقم، شمار کل افرادی که تاکنون در این کشور به کرونا مبتلا شده اند به ۵۰۳ هزار و ۲۰۹ نفر می‌رسد.
با این میزان ابتلا به ویروس (کووید-‏‏۱۹)، آفریقای جنوبی در رتبه پنجم جهان قرار می‌گیرد. مکزیک با ۴۳۴ هزار و ۱۹۳ نفر مبتلا‏ در رتبه چهارم جهان قرار دارد.
براساس آخرین ارزیابی‌ها و آمار و ارقامی که این خبرگزاری با استناد به گزارش دانشگاه جانز هاپکینز به دست آورده است، از زمان آغاز شیوع بیماری ویروس کرونا در ووهان چین در ۱۲ دسامبر سال ۲۰۱۹ تاکنون حدود ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در جهان به این ویروس مبتلا شده اند که ده میلیون و ۵۰۰ هزار نفر آن‌ها بهبود یافته اند.
تعداد بیماران بهبود یافته در آفریقای جنوبی به ۳۴۲.۴۶۱ نفر می‌رسد. بر اساس اعلام مقامات بهداشتی آفریقای جنوبی تاکنون نزدیک به ۴ میلیون آزمایش کرونا در سراسر کشور انجام گرفته است.
همچنین از زمان پیدایش این ویروس در دسامبر گذشته در چین، بیش از ۶۸۵، ۰۰۰ نفر جان خود را در ۱۸۸ کشور و منطقه از جهان از دست داده اند. آمریکا، برزیل، هند و روسیه در حال حاضر کشور‌هایی هستند که دارای بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا هستند.
 
بیش از دو هزار نفر در آمریکای لاتین بر اثر کرونا جان خود را از دست داده اند
شبکه تلویزیونی بی بی سی گزارش داد آمریکای لاتین و منطقه کارائیب پس از اروپا کانون شیوع کرونا است.
بر اساس این گزارش، تاکنون بیش از دو هزار نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در آمریکای لاتین و منطقه کارائیب جان خود را از دست داده اند.
برزیل و مکزیک حدود سه چهارم این مرگ و میر را به خود اختصاص داده اند. بدین ترتیب,​ این منطقه پس از اروپا بیشترین شمار مبتلایان در جهان را به خود اختصاص داده است.
 
کاهش آمار مبتلایان روزانه کرونا به زیر ۵۰۰ نفر در پاکستان
از اسلام آباد، پایگاه رسمی وزارت بهداشت پاکستان اعلام کرد: در شبانه روز گذشته از مجموع ۱۱ هزار آزمایش انجام شده، تست ۳۳۰ نفر مثبت بوده که این کمترین آمار ابتلای روزانه به کرونا در پاکستان بعد از ۲۸ آوریل ۲۰۲۰ است.
مجموع بیماران کرونایی پاکستان از ۲۸۰ هزار نفر فراتر رفته تا این کشور پس از انگلیس در جایگاه سیزدهم جهان از نظر شمار افراد مبتلا به ویروس کووید-۱۹ قرار بگیرد.
کاهش آمار مبتلایان روزانه کرونا به زیر ۵۰۰ نفر در پاکستان

بر همین اساس با ثبت ۸ مورد مرگ ناشی از کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد قربانیان این بیماری در پاکستان به ۵۹۸۴ نفر رسیده است.
به گفته منابع خبری ایالت‌های سند و پنجاب پاکستان همچنان بیشتر از سایر مناطق این کشور با کرونا درگیر هستند و هر کدام از آن‌ها به ترتیب بیش از ۱۲۱ و ۹۳ هزار مورد آلودگی به کووید-۱۹ را گزارش کرده اند.
برخی از منابع خبری کاهش تعداد تست‌های روزانه کرونا در ایام عید قربان به دلیل تعطیلات عمومی را دلیل کاهش چشمگیر مبتلایان روزانه می‌دانند و معتقد هستند آمار دقیق‌تر امروز (دوشنبه) همزمان با از سرگیری فعالیت مراکز تجاری و فعالیت‌های عمومی به ثبت خواهد رسید.
این در حالی است که مدت قرنطینه هوشمند در ایالت‌های پنجاب، بلوچستان و خیبرپختونخوا به پایان رسیده است، اما با توجه به اظهارات مقامت دولتی پاکستان مبنی بر موفقیت شیوه قرنطینه هوشمند در مهار کرونا، تمدید مجدد این راهکار از سوی دولت‌های محلی طی روز‌های آینده دور از انتظار نیست.

تشدید محدویت‌ها در مانیل و مناطق اطراف آن
شبکه تلویزیونی بی بی سی گزارش داد با تشدید محدودیت‌های اعمال شده در مانیل -پایتخت فیلیپین- و مناطق اطراف آن، شاخص سهام در این کشور روز دوشنبه با کاهش سه درصدی مواجه شد.
بر اساس این گزارش، خبر تشدید شدن این محدودیت‌ها روز یکشنبه اعلام کشد. این محدودیت و تعطیلی که دو هفته به طول خواهد انجامید شامل منطقه کلان شهر مانیل و استان‌های اطراف آن می‌شود. بیش از صد هزار نفر در فیلیپین تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
 
 
 
خبر تکمیل می شود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)