• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۲۷۵۶
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸
سیاسی » مجلس
آقای بابایی کارنامی:

خانواده شهدای سلامت تحت پوشش بنیاد شهید قرار می‌گیرند

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، از ایجاد تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای حمایت از خانواده شهدای سلامت خبر داد.

خانواده شهدای سلامت تحت پوشش بنیاد شهید قرار می‌گیرندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، آقای علی بابایی کارنامی در تشریح دستور کار نشست روز (یکشنبه) کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گفت: در این نشست که با حضور رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد، مباحث مختلفی پیرامون شرح وظایف این سازمان در خصوص ساماندهی نیروی انسانی و تعیین تکلیف قرارداد‌های متعددی که برای جذب نیروی انسانی در دستگاه‌های دولتی وجود دارد، مطرح شد، همچنین توانمندسازی نیروی انسانی، تسهیل فرآیند استخدامی و تعیین وظایفی که هر کدام از وزارتخانه‌ها در این مورد برعهده دارند از دیگر موضوعاتی بود که مورد بررسی قرار گرفت.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قرار بر این شد هر هفته بر حسب موضوعاتی که مطرح می‌شود، کارشناسان سازمان اداری و استخدامی کشور با حضور در نشست کمیته‌های تخصصی با رویکرد سیاست‌های راهبردی نظام اداری کشور در جهت اصلاحات اساسی، تصمیماتی را هم در جهت تامین امنیت شغلی و هم ساماندهی قرارداد‌ها در ساختار اداری اتخاذ کنند که منابع پیش‌بینی شده در بودجه سنواتی و قانون برنامه هفتم توسعه متناسب با شان نیروی انسانی کشور باشد تا دستگاه‌های اجرایی در این زمینه با مشکلی مواجه نشوند.
وی گفت: در ادامه این نشست مباحثی پیرامون تامین نقدینگی با حضور رئیس بنیاد شهید و ایثارگران مطرح شد که هم برای پرداخت مستمری خانواده شهدا و هم پرداخت بدهی دانشگاه آزاد اسلامی که بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان بوده، تصمیم‌گیری شد و به جمع‌بندی خوبی رسیدیم و قرار شد بنیاد شهید تا اواسط شهریور ماه بدهی این بخش را به طور کامل پرداخت کند.
نماینده مردم در مجلس یازدهم، اظهار کرد: پرداخت پاداش خدمت خانواده شهدا و ایثارگران تا پایان سال ۹۸ نیز از دیگر موضوعاتی بود که مطرح شد تا بر اساس گزارش ارائه شده در این نشست نهایی شده و امسال پرداخت شود. همچنین این بنیاد از کمیسیون اجتماعی خواست تا در اجرای ماده ۲۱ که در خصوص اشتغال فرزندان شاهد و جانبازان بالای ۲۵ درصد بوده از طریق تعامل با سازمان اداری و استخدامی کشور از آن‌ها حمایت کند. از سوی دیگر قرار بر این شد تفاهم‌نامه‌ای هم بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بنیاد شهید و امور ایثارگران در بحث تامین امنیت بیمه‌ای، رفاهی و ایجاد شرایطی برای ادامه تحصیل مهارت‌محوری جانبازان و ایثارگران ایجاد شود.
وی افزود: سود ده کردن بانک دی و شرکت‌های اقماری زیرمجموعه آن که از نگرانی‌های اعضای این کمیسیون بود که در این نشست مطرح و قرار شد با رویکرد شفافیت و مدیریت نوین مبتنی بر رشد اقتصادی در دستورکار قرار گیرد و بنیاد شهید نیز هر ماه گزارشی در این زمینه به کمیسیون ارائه دهد.
آقای بابایی کارنامی خاطرنشان کرد: توجه به شهدای سلامت از دیگر موضوعاتی بود که مطرح و قرار شد در پی تفاهم‌نامه‌ای که بنیاد شهید و امور ایثارگران با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایجاد کرده‌اند، هفته آینده نشستی در این زمینه به منظور تعیین میزان بهره‌مندی آن‌ها از مزایای این بنیاد برگزار شود تا بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب خانواده‌هایشان همچون سایر شهدا مورد حمایت قرار گیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم چهار واحد صنفی متخلف در کاشان
دیدار مردمی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی
صداهای انفجار در جنوب ری ناشی از برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است
بازگشت «عشق کتاب» به رادیو سلامت
قطع آب ادارات پر مصرف در تهران
تمدیدمهلت ارسال مقالات همایش ملی استثنایی در هزاره سوم
مهلت یک‌ماهه برای ساماندهی جمعه‌بازار یاسوج
اختصاص ۲۸۰ تُن قیر رایگان به شهرداری‌های مهاباد، گوگ‌تپه و خلیفان
وضعیت ورودی گردشگری به کشور به شرایط عادی رسیده است
رخت سفید زمستان بر تن تکاب نشست
دست پربرکت آسمان بر مزارع کشاورزان خراسان شمالی
بارش برف و وضعیت تعطیلی مدارس زنجان
درمان نوین در «دکتر سلام» و پخش «نون خ ۵» با کیفیت ۴ K
فرایند صادرات و واردات کالا بین ایران و پاکستان
ساخت و سازهای غیرمجاز معضلی جدی در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص ۷۸ میلیارد تومان برای تقویت شهرداری‌های اردبیل
«نیلو و تی‌تی» به پویا رسید؛ «طوفان بی‌پایان» در راه آنتن شبکه سه
پروبیوتیک‌ها در مسیر کنترل قند خون پیش‌دیابتی‌ها
گرامیداشت روز کازرون با نمایشگاه صنایع دستی
ضابطین دادگستری حلقه مهم ارتباط میان مردم و دستگاه قضایی هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)