• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۴۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

سه شنبه های تکریم به یاد شهدای رسانه برگزار شد

ششمین جلسه از سه شنبه های تکریم ویژه تجلیل و قدردانی از خانواده های معظم شهدا ، این هفته با تقدیر از خانواده های شهدای عرصه رسانه در دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

سه شنبه های تکریم به یاد شهدای رسانه برگزار شدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در این مراسم که به همت کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزار شد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خانواده ی سه شهید این عرصه ، شهیدان صارمی در تهران و خانواده های شهیدان انجم شعار و مصطفوی در کرمان ( بصورت بر خط و در کنار مزار شهید سلیمانی) تجلیل کرد .
در این مراسم که با حضور سید عباس صالحی ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی رییس کانون های فرهنگی هنری مساجد در قالب طرح سه شنبه های تکریم برگزار شد وزیر ارشاد ضمن پاسداشت اعیاد این ماه و دهه ولایت و امامت و نیز در آستانه روز خبرنگار گفت : کرمان به نحوی در فضای دفاع مقدس با شهید قاسم سلیمانی و گردان و لشگر ثارالله پیوند خورده ، امروز هم در محفل شهیدان انجم‌شعار و مصطفوی در این شهر از طریق ارتباط بر خط بودیم ، در فضایی که در ۸ سال دفاع مقدس هم با شهید سلیمانی گره خورده و هم انبوه کسانی که در مقاطع مختلف در این عرصه حضور داشتند که نمونه ای از آنها ۲۳ نفری است که داستان اسیر شدن شان را شنیده ایم که با وجود اینکه اسیر شدند اما روح شان اسیر نشد و تبدیل شد به یک حماسه ماندگار در تاریخ این سرزمین .

سید عباس صالحی همچنین با اشاره به حضور خانواده شهید محمود صارمی در این مراسم افزود : خبرنگاری مثل یک مسئولیت انسانی است که در واقع شخص به یک حقیقت وصل می‌شود و آن حقیقت را به پیام خواهان میرساند ، و امروز ما در خدمت خانواده شهید صارمی هستیم که این مسئولیت را پیش بردند.
وی گفت : اینکه خبرنگاران در مقاطع خاص و مقاطع ویژه در مسائل اصلی کشور حضور داشتند یک واقعیت است همانطور که در دفاع مقدس نیز بخش قابل توجهی از مسائل کشور را خبرنگاران بر عهده گرفته بودند و‌شهدایی که ما در همان ابتدای جنگ تقدیم کردیم کم‌نیستند ، مانند شهید حسین فرهادی ، شهید یوسف نصوحی پور ، شهید ایرج ایزدپناه و شهید رسول وفایی که در همان روزها و ماه های نخست ‌جنگ روایتگر ماجرا شدند که ایران و ایرانی چگونه در معرض تهاجم اند ، و این مسیر ادامه و تداوم داشته است تا به امروز .
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : شهید صارمی که روز خبرنگار از نام ایشان بهره مند است شهیدی است که از وجوه مختلف شناخته می‌شود و به نظر من این یک تصادف تاریخی نیست بلکه یک اتفاق درست است.
وی درباره ویژگی های شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری ایرنا که ۱۸ سال پیش در افغانستان به شهادت رسید گفت : این شهید در ایام دفاع مقدس ۱۷ ماه در جبهه بود و همپای رزمندگان اسلام دوره طولانی را گذراند در فضای علم دوستی و علم خواهی نیز حرکت های ایشان قابل توجه است ، همچنین به عنوان فردی که توانست دوره جوانی را با ورزش سپری کند، مسئولیت خواهی او نیز بسیار ویژه بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : روز خبرنگار یک نماد است ، خبرنگار به دنبال حقیقت و در کنار مردمش است و در کنار مردم هم می ماند ، شهید صارمی نیز به عنوان نمادی از چنین خبرنگاری است.
در این مراسم همسر شهید محمود صارمی نیز با تبریک روز خبرنگار گفت : این روز بهانه ای است برای اینکه یاد شود از کسانی که همیشه در همه جا حضور دارند و با تمام وجود خدمت می‌کنند تا مردم در تاریکی بی خبری نمانند .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
عاقبت مرغ های تریاکی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)