• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۴۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
استاندار کهگیلویه و بویراحمد،

عبور از وضعیت سفید محصول بی توجهی به دستورالعمل ها

همدستی برخی افراد با کرونا صورت سفید کهگیلویه و بویراحمد را به زرد، نارنجی و قرمز تبدیل کرده است.

صورت سرخ، زرد و  نارنجی کهگیلویه و بویراحمد؛به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار این استان گفت: کهگیلویه و بویراحمد همچنان در وضعیت هشدار بیماری کرونا قرار دارد چرا که تعداد شهرستان‌های قرمز در این استان از یک به سه مورد افزایش یافته است.

حسین کلانتری با بیان اینکه برخی افراد در رعایت دستورالعمل های بهداشتی سهل انگاری می کنند افزود: سهل انگاری در رعایت دستورالعمل های بهداشتی و شیوه نامه ها به نوعی هم دستی با کرونا است و این موجب شد تا شهرستان های ما از وضعیت سفید به زرد، نارنجی و قرمز در حال تغییر رنگ باشند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در صورتی می‌توانیم امیدوار باشیم که شیب ابتلا به کرونا در استان نزولی شود و مرگ و میر کاهش یابد افزود: باید میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در استان را به بیش از ۹۰ درصد افزایش دهیم، این در حالی است که هنوز با این آمار فاصله داریم.

کلانتری با بیان اینکه ارزیابی میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در برخی صنوف از جمله میوه‌فروشی‌ها، پاساژها، بنگاه‌های اتوموبیل، فروشگاه‌های بزرگ و پایانه‌ها در اولویت است، گفت: صنوفی که شیوه نامه ها را رعایت می‌کنند، باید تشویق شوند و آن‌هایی که عملکرد خوبی ندارند، باید پلمب شوند و در صورتی که با این صنوف برخورد نشود با متولیان امر برخورد می‌کنیم.

او از دستگاه‌های متولی خواست با حساسیت و جسارت بیشتر و بدون تعارف با صنوفی که شیوه نامه ها را رعایت نمی‌کنند، برخورد شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خواست به جد پیگیر افزایش تیم‌های بازرسی در مرکز استان و افزایش تعداد ساعات بازرسی از صنوف و اماکن عمومی شوند و گفت: کار از برخورد‌های گفتمانی ساده عبور کردهاست زیرا کسی که پنج ماه است پیام را نگرفته و شیوه نامه ها را رعایت نمی‌کند باید با او برخورد شود.

کلانتری خواستار پلمب صنوفی شد که هنوز در سامانه سلامت وزارت بهداشت ثبت‌نام نکرده‌اند و ادامه داد: تاکنون اقدام شایسته‌ای از سوی راهداری در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام نگرفته است و از رعایت شیوه نامه ها توسط این دستگاه راضی نیستیم.

او با بیان اینکه وضعیت رعایت پروتکل‌ها در پایانه های مسافربری مطلوب نیست و باید ساماندهی شود، اضافه کرد: ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که رعایت پروتکل‌ها در بانک‌ها هم کاهش داشته و لازم است شورای هماهنگی بانک‌ها این موضوع را بررسی کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با مدیرانی که در عروسی‌ها و تجمعات حضور می‌یابند، هم گفت: مدیران و کارمندهایی که مسئولیتی به عهده دارند، حق شرکت یا حضور در مجامعی که منجر به شیوع کرونا می‌شود را ندارند و بدون تعارف این افراد حتی اگر از کارمندان و معاونان استانداری باشند شناسایی و به دادگاه تخلفات اداری معرفی می‌شوند.

کلانتری با تأکید بر اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید به یک فرهنگ تبدیل شود، اضافه کرد: در رابطه با موضوع کنکور هم جلسه‌ای با محوریت معاونت سیاسی و امنیتی استانداری و متشکل از رؤسای دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش و دیگر دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار و در این رابطه برنامه ریزی ها و تدابیر لازم برای برگزاری کنکور ارائه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)