• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۵۷۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵
سیاسی » دولت
آقای روحانی در مراسم بهره‌برداری از سه طرح پتروشیمی:

جهش سوم در حوزه پتروشیمی در راه است

رئیس جمهور با اشاره به اینکه جهش سوم در حوزه پتروشیمی در راه است، گفت: در شرایط سخت اقتصادی طرح‌های بسیار بزرگ و مهمی را به ثمر می‌رسانیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای روحانی در آیین بهره برداری از طرح‌های ملی وزارت نفت که به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد با ابراز خوشحالی از افتتاح سه طرح مهم در حوزه نفت، اظهار داشت: در تولید کاتالیست به دلیل این که نیاز داشتیم از خارج از کشور آن را تامین کنیم امروز در بخش بزرگی به خودکفایی رسیده ایم؛ برای ما خوشحالی مضاعف است که شرکت‌های دانش بنیان ما امروز در همه زمینه‌ها فعال هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رییس جمهور با تاکید بر این که امروز در بسیاری از زمینه‌ها نزدیک به خودکفایی هستیم گفت: یکی از راه‌های تامین ارز این است که تولید ما به گونه‌ای باشد که از ارز ما را بی نیاز کند.
آقای روحانی با اشاره به این که امروز شاهد تحول در سال‌های سخت تحریم اقتصادی هستیم تاکید کرد: افتتاح‌های امروز برای ما خوشحالی مضاعف داشت.
وی با بیان این که ما همواره تاکید کرده ایم می‌خواهیم از صادرات نفت خام فاصله بگیریم و آن را به فرآورده‌های باارزش تبدیل کنیم گفت: یکی از آن‌ها بحث پتروشیمی است که خوشبختانه در زمینه پتروشیمی شاهد یک تحول بسیار بزرگ هستیم؛ چنانچه در ابتدای این جلسه مطرح شد در سال ۷۶ کل تولید پتروشیمی ما حدود یک میلیارد دلار و در آغاز دولت تدبیر و امید یعنی سال ۹۲ حدود یازده میلیارد دلار بوده است؛ به همین صورت در حال پیشرفت هستیم و شاهد یک جهش بزرگ تا پایان امسال خواهیم بود که تولید کشور ما را در حوزه پتروشیمی به دو برابر می‌رساند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای روحانی ادامه داد: در سال ۹۹، ۱۷ طرح پتروشیمی را به افتتاح می‌رسانیم؛ تعدادی از آن‌ها را افتتاح کردیم و افتتاح ۱۳ طرح دیگر باقی مانده است.
رییس جمهور با بیان این که ریل و سرمایه گذاری لازم برای جهش سوم در حوزه پتروشیمی در حال انجام است تاکید کرد: این طرح‌ها در سال ۱۴۰۴ به نتیجه می‌رسد؛ در واقع ما از یک میلیارد به ۱۱ میلیارد و همچنین به ۲۵ میلیارد و نهایتا در جهش بعدی به ۳۷ میلیارد دلار خواهیم رسید.
وی این پیشرفت را یک تحول بزرگ در کشور دانست و ضمن تشکر از همه تلاشگران در این عرصه گفت: ما امروز دیدیم یکی از طرح‌ها با سرمایه فرهنگیان افتتاح شد و این یکی از افتخارات بزرگ برای ماست؛ آن‌هایی که کارمند هستند و حقوق ثابت دارند در زمانی که بازنشسته می‌شوند این حقوق کمتر می‌شود و باید چیزی در کنارش باشد و این همان صندوق‌هایی است که امروز فعال است
آقای روحانی گفت: در بخش‌های دولتی بعد از سرمایه گذاری و به ثمر رسیدن طرح‌ها باید دولت کم کم کنار برود و مدیریت این بخش‌های اقتصادی را در بورس به مردم بدهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رییس جمهور در بخشی از سخنانش با تبریک به مردمی که طرح‌های امروز در شهر‌های شان افتتاح شد تصریح کرد: مجموع رقم طرح‌های امروز یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بوده است و این نشان می‌دهد ما در شرایط سخت اقتصادی طرح‌های بزرگ را افتتاح کردیم.
آقای روحانی همچنین با اشاره به فرارسیدن روز خبرنگار یاد شهدای خبرنگار را گرامی داشت و از فعالیت همه رسانه‌ها که برای آگاهی مردم به ویژه در بحث کرونا تلاش می‌کنند تشکر کرد.

اینترنت رایگان، هدیه خبرنگاران 
رییس جمهور به وزیر ارتباطات دستور داد مانند سال گذشته هدیه‌ای برای خبرنگاران در نظر گرفته شود و اینترنت رایگان در اختیار آنان قرار گیرد.
آقای روحانی در مراسم افتتاح طرح‌های ملی صنعت نفت اظهار داشت: رسانه‌های داخلی و خبرنگاران ما رسالت سنگینی را عهده دار هستند و باید امید و اعتماد و نشاط را در جامعه ایجاد کنند.
رییس جمهور گفت: روز‌های بسیار سختی را می‌گذرانیم و اعتراف می‌کنم فشار دشمنان بر ما بسیار سنگین است و در کنار کرونا، تحریم و تحریف و تهدید را داریم و در کنار همه این موارد دشمنانی داریم که در رسانه‌های بیگانه و خارجی به دنبال دلسرد کردن مردم هستند.
وی ادامه داد: در برابر تمام این موارد امید، اعتماد، ایمان، تلاش، وحدت و هماهنگی داریم و بحمدالله امروز مشاهده می‌کنیم قوای کشور، نیرو‌های مسلح و مردم ما در سایه هدایت‌های رهبری شاهد وحدت و اتحاد و هماهنگی هستند و در این زمینه رسانه‌ها می‌توانند بسیار نقش داشته باشند.
رییس جمهور افزود: خبرنگاران در شرایط فعلی می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند و ضمن تبریک روز خبرنگار به وزیر ارتباطات هم دستور می‌دهم که مانند سال گذشته هدیه‌ای برای خبرنگاران در نظر گرفته شود و اینترنت رایگان در اختیار خبرنگاران قرار گیرد انشاء الله این روز بر تمام خبرنگاران و عید سعید غدیر خم بر تمام شیعیان و مسلمانان مبارک باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)