• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۵۹۲۱
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
بین الملل » آمریکا
درپی اقدامات مجرمانه گسترده و احتمالی ترامپ

احضاریه برای بانکی که ترامپ با آن مبادلات مالی دارد

یک احضاریه برای دویچه بانک ارسال شده است که نشان می‌دهد تحقیقات کیفری درباره فعالیت‌های تجاری ترامپ گسترده‌تر از آن است که تصور می‌شد.

احضاریه برای بانکی که ترامپ با آن مبادلات مالی دارد  به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از نیویورک تایمز ، یک احضاریه برای دویچه بانک ارسال شده است که نشان می‌دهد تحقیقات درباره فعالیت‌های تجاری ترامپ گسترده‌تر از آن است که تصور می‌شد.
این روزنامه آمریکایی در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم دیوید انریچ نوشت: دادستان‌های نیویورک که به دنبال سوابق مالیاتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، هستند برای وام دهنده دیرینه وی احضاریه صادر کردند و این نشان می‌دهد که تحقیقات کیفری فعالیت‌های تجاری ترامپ گسترده‌تر از آن است که قبلا تصور می‌شد.
به گفته چهار منبع آگاه، دفتر بازپرس قضایی منطقه منهتن نیویورک سال گذشته به دنبال کشف تراکنش‌های مالی ترامپ و شرکتش با دویچه بانک، برای این بانک که از اواخر دهه ۹۰ به ترامپ وام داده است، احضاریه صادر کرده بود.
این تحقیقات ابتدا بر روی پرداخت حق السکوت در سال ۲۰۱۶ به دو زن که گفته شده است با ترامپ رابطه داشته اند، متمرکز بود.
اما در دادگاهی که این هفته برگزار شد، دادستان به نقل از دفتر بازپرس این منطقه به گزارش‌های عمومی از اقدامات مجرمانه گسترده و احتمالی سازمان ترامپ اشاره کرد و گفت: درباره تخلفات بانکی و بیمه‌ای ترامپ نیز تحقیق می‌شود.
دویچه بانک به علت رابطه طولانی با ترامپ هدف مکرر ناظران مالی و قانونگذاران درباره امور مالی نامشخص رئیس جمهور بوده است. اما این احضاریه از دفتر سایرس ونس، بازپرس بخش قضایی منهتن، ظاهرا اولین نمونه از تحقیقات کیفری مرتبط با ترامپ و تعاملاتش با این بانک آلمانی است که بیش از دو میلیارد دلار در دو دهه گذشته به وی و شرکتش وام داده است.
به گفته منابع آگاه، دویچه بانک این احضاریه را پذیرفته است. این بانک به مدت چندین ماه در سال گذشته مدارکی را از جمله صورت حساب‌های مالی و مدارک دیگری را که ترامپ برای دریافت وام به این بانک داده بود، به دفتر ونس ارائه داد.
واکنش این بانک به این احضاریه جدیت تهدید قانونی این تحقیقات را برای ترامپ، خانواده اش و شرکتش نشان می‌دهد.
اما در حالی که این احضاریه وسعت تحقیقات ونس را نشان می‌دهد، اما هنوز در مراحل اولیه است.
دفتر بازپرس قضایی منهتن سال گذشته را صرف به دست آوردن اظهارنامه‌های مالیاتی ترامپ و شرکتش کرده است.
ترامپ و شرکتش هرگونه تخلف را رد و تلاش کرده اند تحقیقات ونس را که یک دموکرات است، متوقف کنند.
همکاری دویچه بانک با ونس بسیار مهم است، زیرا تحقیقات دیگر درباره سوابق مالی ترامپ با چالش‌های قانونی رئیس جمهور و خانواده اش با مانع مواجه شده اند.
ماه گذشته، دادگاه عالی دستور داد دادگاه‌های دیگر لزوم همکاری دویچه بانک و مازارس (شرکت حسابداری ترامپ) را با احضاریه کنگره بررسی کنند و بدین ترتیب ضربه‌ای به تحقیقات کنگره درباره سوابق مالی ترامپ وارد کرد. این یعنی این احضاریه تا پس از انتخابات ریاست جمهوری اجرایی نخواهد شد.
هر مدرکی که دادستان منهتن بدست آورد، تابع قوانین رازداری هیئت منصفه است و ممکن است هرگز علنی نشود، مگر اینکه دفتر دادستان منطقه اتهاماتی را مطرح کند و اسناد را به عنوان مدرک به دادگاه ارائه دهد.
حتی اگر بازرسان آن چه را که فکر می‌کنند مدرکی برای کلاهبرداری است کشف کنند، اثبات آن دشوار خواهد بود.
برخی از مسائل بانکی و بیمه نیز که توجه خبرنگاران را جلب کرده است قدیمی‌تر از آن هستند که بتوان برای یک پرونده کیفری از آن‌ها استفاده کرد.
به گفته دنیل آلونسو، معاون سابق ونس، اظهارنامه مالیاتی می‌تواند مهمترین مدرک برای اثبات سوء استفاده متهم از ارزش دارایی هایش باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
جان گرفتن دریاچه فصلی خنج پس از ۴ سال
هم‌افزایی دستگاه‌ها برای جان‌بخشی به محلات فرسوده
انتشار کتاب «ریشه در خاک» به قلم شاعر و نویسنده ارومیه‌ای
الزامی شدن رعایت ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
موانع حقوقی سالن چند منظوره کاله آمل رفع شده است
تأکید رئیس جمهور بر ارتقاء همگرایی ایران و گرجستان
بسته بودن راه ۳۵ روستای بشاگرد
آغاز تحقیق و تفحص مجلس از شرکت عمران پردیس
درآمد‌های مردم باید واقعی شود
اعطای حکم و نشان قهرمانی زنده‌یاد مهدی عمیدی برای اهدا به موزه آستان قدس رضوی
خبر های کوتاه استان گلستان ،دوشنبه اول دی
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته یلدایی در بخش رضویه مشهد
برگزاری دور برگشت لیگ هندبال آیندگان نوجوانان کشور در سبزوار
تاکید شرکت گاز لرستان بر استفاده بهینه مردم
نائب قهرمانی سمنان در مسابقات بوچیای بانوان کشور
­رونمایی از نماد رویداد جهانی اکسپو‌ی ۲۰۲۷ بلگراد در تهران
نشست استاندار تهران با شهرداران شهرستان‌های استان
تغییر ساعت یک دیدار در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
کولاک شدید در گردنه شریف آبادمحور نیشابور - باغچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)