• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۷۹۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
با پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون

ایجاد ۳۶ هزار اشتغال جدید به بخش روستایی

مدیرعامل بانک توسعه تعاون از ایجاد ۳۶ هزار شغل جدید با اختصاص چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش توسعه روستایی خبر داد.

ایجاد ۳۶ هزار اشتغال جدید به بخش روستاییبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله مهدیان در نشست خبری امروز به مناسبت یازده سالگی تاسیس این بانک افزود:​ طرح ملی اشتغال پایدار روستایی از سال ۹۶ شروع شده است که چهار بانک توسعه تعاون، کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی با اختصاص ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات مسئول اجرای آن هستند که سهم بانک توسعه تعاون پرداخت تسهیلات تا سقف چهار هزار میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه بانک توسعه تعاون مرحله اخر اختصاص این تسهیلات را به زودی انجام خوهد داد گفت: تاکنون دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ازاین تسهیلات پرداخت شده است و هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن نیز آماده پرداخت است.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون در رابطه به شیوع کرونا و مشکلات ایجاد شده در کسب و کار‌ها افزود:​ در این راستا چهار گام مهم برداشته شده است که امضای تفاهم نامه چهار جانبه با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صندوق کار آفرینی و صندوق ضمانت سرمایه گذاری یکی از این فعالیت هاست که در قالب آن صد میلیارد تومان تسهیلات با نرخ چهار درصد به متقاضیانی که از طریق وزارت کار معرفی می‌شوند پرداخت خواهد شد.
آقای مهدیان گفت: هزار میلیارد تومان نیز در قالب یک بسته حمایتی از محل منابع داخلی با نرخ ۱۴ تا ۱۸ درصد پرداخت می‌شود که مدت زمان بازپرداخت آن حداکثر دو سال است و تا امروز ۵۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
وی با اشاره به تکلیف مشخص شده از سوی بانک مرکزی در ارتباط با تسهیلات قرض الحسنه ادامه داد: ۴۸ هزار فقره تسهیلات به مشتریان به مبلغ ۵۵ میلیارد تومان پرداخت شده است اقساط اسفند، فروردین و اردیبهشت آنان دریافت نشد و به قسط‌های آنان در ماه‌های بعدی اضافه شده است.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت:​ فعالیت چهارم انجام شده اعطای تسهیلات ۱۰ میلیون ریالی تا سقف ۳۵ میلیارد تومان به متقاضیان است.
آقای مهدیان در خصوص فروش اموال این بانک افزود: از ابتدای سال ۹۹ تاکنون ۱۰۶ فقره مزایده برگزار شده که ۳۴ فقره به ارزش هفت میلیارد تومان منجر به واگذاری و ۲۴ فقره معادل ۲۴ میلیارد تومان نیز برنده‌های مزایده مشخص شده و در حال انجام تشریفات اداری است.
وی در خصوص تسهیلات ارائه شده گفت: سال ۹۸، ۳۰۰ میلیارد تومان پرداخت کردیم و امسال نیز باید ۶۰۰ میلیارد تومان پرداخت کنیم که تاکنون ۹۶ میلیارد آن پرداخت شده و ۵۰۴ میلیارد تومان آن نیز تا پایان سال پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون با بیان اینکه این بانک یک بانک توسعه‌ای است و نباید به سپرده‌های مردمی متکی باشد افزود: بانک‌های توسعه‌ای باید در قانون بودجه دیده شوند و یا از صندوق توسعه ملی اعتبار دریافت کنند این در حالی است که بانک توسعه تعاون متکی به اعتبارات مردمی است و به همین دلیل نمی‌تواند به خوبی به تعهدات تخصصی خود عمل کند.
آقای مهدیان در خصوص انجام مسئولیت‌های اجتماعی گفت: اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید تضمینی گندم، ۶۰۰ میلیارد تومان برای ازدواج و ۲۵ میلیارد تومان به بخش بهزیستی و کمیته امداد که تا آخر تیر ماه پرداخت شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۲۴ آبان ۱۴۰۴
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
قطعی خط تلفن درچه اصفهان، دردسر ساز شد
نشان طلای دختر تکواندوکار ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
اختتامیه سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در دماوند
تخصیص ۷۵۰ میلیارد تومان برای طرح‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)
حضور بانوان برای نخستین بار در ورزشگاه تختی آبادان
دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی
معرفی برگزیدگان جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری
پیگیری اختلال در واردات نهاده‌های دامی
برگزاری همایش عهد همدلی در سرخه
لایروبی آب بندان‌های گیلان
چرا بیمه بیکاری پرداخت نمی‌شود؟
خاموشی ۱۰ ماینر قاچاق در گلوگاه
شهداب قهرمان لیگ برتر والیبال نوجوانان شد
تصادف مرگبار در جاده چوکام به خمام
درخشش دانش آموزان اسلامشهری در رقابت های استارتاپی استان تهران
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ صعود عرفان محرمی به نیمه نهایی ووشو
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت
دیدگاه مثبت مردم گیلان در خصوص اجلاس استانداران کشور‌های حاشیه خزر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
پویش آبادان را سبز میکنیم
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)