• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۹۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
بین الملل » تحلیلی
وزیر سابق آموزش آمریکا ؛

بحران در مدارس آمریکا نتیجه سوء مدیریت است

بیش از ۸۰۰ دانش آموز در یک مدرسه منطقه‌ای ایالت جورجیا به دلیل مثبت شدن آزمایش کرونای تعدادی از دانش آموزان در هفته گذشته قرنطینه شدند.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ به نقل از سی ان ان، بیش از ۸۰۰ دانش آموز در یک مدرسه منطقه‌ای ایالت جورجیا در هفته گذشته قرنطینه شدند. در اینجا تصاویر بیش از ده‌ها نامه‌ای است که پس از مثبت شدن آزمایش کرونای ۳۸ دانش آموز برای والدین آن‌ها ارسال شده است. آیا این اتفاق نگرانی والدین و کارشناسان بهداشتی را تشدید کرده است؟

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
جان کینگ جونیور وزیر سابق آموزش آمریکا: متاسفانه بله. همه این اتفاقات اجتناب ناپذیر است و نتیجه سوء مدیریت دولت کنونی برای مهار کردن بحران شیوع کرونا از همان ابتدا است. به نظر می‌رسد جامعه بین المللی توانسته است با موفقیت مدارس را بازگشایی کند و علت آن هم این است که ظاهرا آن‌ها توانسته است این بیماری همه گیر را تحت کنترل درآورند. ما همچنان سیستم آزمایش که نتیجه آن خیلی سریع اعلام نشود، نداریم. ما هنوز رهگیری ارتباط‌ها را نداریم. ما هنوز یک سیستم خوب برای ارائه دستورالعمل‌ها و راهنمایی‌ها به جامعه برای اجرای پروتکل‌های بهداشتی نداریم. متاسفانه نتیجه همه این نواقص در مدارس ما خودنمایی می‌کنند. متاسفانه بر خلاف همه توصیه‌های بهداشتی مدارس بازمی شوند و نتیجه آن افزایش موارد جدید ابتلا البته نه فقط در میان دانش آموزان بلکه در میان والدین، معلمان و کارکنان مدارس خواهد بود. اگر دولت این بیماری همه گیر را از همان ابتدا به خوبی مدیریت می‌کرد اکنون شاهد این مشکلات نبودیم.
مجری سی ان ان: لطفا به نقش رهبری در این موضوع کمی برای ما صحبت کنید.
جان کینگ: در اینجا شاهد عدم موفقیت رهبری خواهیم بود. فرماندار‌ها بدون این که سلامت دانش آموزان را تامین کنند اجازه دادند مدارس باز شوند. در اینجا شاهد عدم موفقیت رهبری در کنگره هم هستیم. در اینجا کنگره برای تامین منابع بیشتر برای مدارس برای تامین تجهیزات مورد نیاز برای بازگشایی ایمن، از جمله تامین تجهیزات محافظت شخصی، تجهیزات برای تهویه، تامین حمل و نقل ایمن و... اقدامی نکرد تا مدارس در برابر کووید ایمن‌تر شود. برای من قابل قبول نیست که فرماندار‌ها آنقدر به مسائل سیاسی متمرکز هستند و با کوته نظری کودکان و خانواده‌های ان‌ها را به این شکل به خطر بیندازند.
مجری سی ان ان: به نظر شما به مدارس تجهیزات لازمی را که برای بازگشایی به آن‌ها نیاز دارند، داده خواهد شد؟
جان کینگ: نه. آن‌ها تجهیزاتی که را لازم دارند، در اختیار ندارند. اکنون چیزی که نیاز است این است که جامعه رویکرد متفاوتی درباره این بیماری همه گیر اتخاذ کند. باید شیوع این بیماری را در جامعه تحت کنترل درآوریم در غیر این صورت مدارس مکان‌های ایمنی نخواهند بود. البته در برخی ایالت‌ها که شیوع کرونا در آن‌ها کم است می‌توان به شکل ایمن و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک مدارس را بازگشایی کرد، اما متاسفانه در بسیاری از ایالت‌های کشور شیوع این بیماری خارج از کنترل است، حداقل در حال حاضر.
مجری سی ان ان: گزارش جدیدی که امشب منتشر شد، حاکی از این است که موارد ابتلا در میان کودکان در ۴ هفته گذشته ۹۰ درصد افزایش داشته است.۲۲ مدرسه در می‌سی سی پی اکنون موارد ابتلای دانش آموزان را به کرونا گزارش کرده اند. به نظر شما شیوع این ویروس در مدارس سراسر کشور تلاش‌ها را برای مهار کردن این ویروس به چالش می‌کشاند؟
جان کینگ: متاسفانه بله. همین موضوع را در برخی از دیگر کشور‌ها که درباره این مسئله (بازگشایی مدارس) عجولانه اقدام کرده اند، شاهد بوده ایم. آن‌ها با اقدام عجولانه شاهد موج دوم شیوع کرونا در کشور خود بوده اند. یک نگرانی واقعی وجود دارد که شتابزدگی در بازگشایی مدارس به شدت بسیار زیاد سرعت شیوع کووید را در کشور افزایش خواهد داد. در مدارس در جوامع اقلیت از جمله رنگین پوستان که درآمد کمتری دارند و به طبع امکانات مدارس آن‌ها کمتر است و در حال حاضر هم با چالش‌های بسیار زیادی برای مهار کردن شیوع کرونا مواجه اند، شتابزدگی برای بازگشایی مدارس بسیار چالش برانگیزتر خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)