• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۹۹۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در ایام محرم و صفر

نوبت‌دهی اینترنتی برای نذر خون

مدیرکل دفتر جذب اهدا کنندگان سازمان انتقال خون نحوه نوبت دهی اینترنتی برای نذر خون و پلاسمای بهبودیافتگان کووید ۱۹ را تشریح کرد.

نوبت‌دهی اینترنتی برای نذر خونبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای دکتر سید مرتضی طباطبایی درباره نحوه نوبت دهی اینترنتی برای نذر خون و پلاسما در ایام محرم و صفر، گفت: در سال‌های گذشته هم بحث نذر خون و نوبت دهی اینترنتی را داشتیم، اما امسال با توجه به بحث کرونا و تشدید لزوم فاصله گذاری اجتماعی و جلوگیری از ازدحام، بیش از قبل به این سمت می‌رویم تا بتوانیم از سیستم نرم افزاری سازمان برای نوبت دهی به افرادی که نذر خون دارند، استفاده کنیم.
وی افزود: سیستم نرم افزاری ما به این صورت است که اهداکنندگان می‌توانند وارد سایت سازمان انتقال خون شده و بر روی قسمت نوبت دهی اینترنتی کلیک کنند و بر اساس استانی که در آن هستند، مراکز برایشان مشخص می‌شود. با این اقدام مراکزی که آمادگی و زمان خالی دارند تا اهداکنندگان بتوانند نوبت مراجعه دریافت کنند، مشخص می‌شود. حتی یک کار جدیدی داریم انجام می‌دهیم تا نشانی مرکز مورد نظر اهداکننده بر روی سیستم یا گوشی ارسال و نقشه آن مشخص شود.
آقای دکتر طباطبایی گفت: بعد از دریافت نوبت، اهداکنندگان می‌توانند به مرکز مورد نظر مراجعه و بدون اتلاف وقت، خون و پلاسما اهدا کنند. ضمن اینکه از تراکم هم جلوگیری و شیوه نامه‌های بهداشتی هم رعایت می‌شود.
وی ادامه داد: از طرفی با توجه به اینکه در ایام محرم و صفر ممکن است، عده زیادی نذر داشته باشند، بحث نوبت دهی اینترنتی با نذر خون و پلاسما قرین می‌شود. امیدواریم در این ایام مردم بتوانند با نذر خودشان قدمی برای بیماران نیازمند بردارند، به ویژه نذر پلاسما در بهبود یافتگان کووید۱۹ بسیار مهم است.
آقای دکتر طباطبایی گفت: بهبودیافتگان کووید ۱۹ که حداقل ۲۸ روز از بهبودی شان گذشته باشد، می‌توانند مراجعه و پلاسمای خون خود را اهدا کنند که این پلاسما بعد از انجام آزمایش‌هایی که از نظر سلامت و میزان تیتر انتی بادی بر رویش انجام می‌شود، از طریق بیمارستان‌ها به بیماران نیازمند تزریق می‌شود.
وی تأکید کرد: بهبود یافتگان کووید۱۹ که برای اهدای پلاسما مراجعه می‌کنند، بهتر است شواهد بستری یا PCR مثبت شان که منفی شده و یا تیتر انتی بادی شان که در آزمایشگاه مشخص شده و یا نامه پزشک شان را همراه داشته باشند تا پزشک انتقال خون مطلع شود که این افراد مبتلا به کرونا بوده اند و ۲۸ روز از بهبودی شان گذشته است.
آقای دکتر طباطبایی با بیان اینکه تاکنون حدود ۵ هزار و ۵۰۰ نفر از بهبودیافتگان کرونا برای اهدای پلاسما به مراکز اهدای خون مراجعه کرده اند، گفت: از این تعداد حدود ۴ هزار و ۵۰۰ نفر شرایط اهدای پلاسما را داشته اند و پلاسمای آن‌ها دریافت و میزان زیادی از آن‌ها هم برای بیماران مصرف شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
معطلی کامیون‌های صادراتی در مرز آستارا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)