• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۰۳۵۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
اجتهادی در مصاحبه با رادیو گفتگو

حذف «ته‌لنجی» در سایه اشتغال پایدار میسر است

مدیر کل پیشگیری و نظارت بر امور قاچاق کالا و ارز سازمان‌ تعزیرات: اگر در مناطق مرزی اشتغال پایدار داشتیم، نیازی به ارائه راهکارهایی، چون ته‌لنجی نبودیم.

حذف «ته‌لنجی» در سایه اشتغال پایدار میسر استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سید عبدالمجید اجتهادی در مصاحبه با رادیو گفتگو؛ با بیان اینکه موضوع ته لنجی و بازار ته لنجی در برخی مناطق جنوبی کشور سابقه دیرینه دارد، افزود: این نوع بازار در برخی استان‌های جنوبی کشور مانند قسمتی از استان خوزستان در شهر‌های هندیجان و آبادان و استان بوشهر در شهر‌های گناوه و دیلم از گذشته وجود داشته است.
وی گفت: در این بازار جاشو‌ها و خدمه لنج طبق رسم و رسوم در بازگشت از سفر دریایی خود اجازه داشتند اجناس مانده ته لنج را برای خود نگه دارند یا به فروش برسانند.
مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات تاکید کرد: طی سال‌های اخیر این موضوع گسترش پیدا کرد و عده‌ای به سوء استفاده از این موضوع پرداختند.
اجتهادی عنوان کرد: در سال‌های گذشته قانون ساماندهی معاملات مرزی تدوین شد و بر این اساس سهمیه خاصی برای خدمه کشتی در نظر گرفته شد.
وی عنوان کرد: براساس این قانون خدمه کشتی باید لیست اجناس را به گمرک اعلام می‌کردند تا مجوز‌های لازم را اخذ کنند چراکه بسیاری از این اجناس نیازمند مجوز‌های لازم از وزارتخانه‌های بهداشت، صنعت ومعدن و کشاورزی هستند.
مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات اظهار داشت: متاسفانه از اواخر دهه ۸۰ هیچ یک از این موارد رعایت نمی‌شود و این رویه به عنوان راهی برای دور زدن قانون از سوی برخی سودجویان تبدیل شده است.
اجتهادی تاکید کرد: برخی افراد سودجو کالا‌ها از جمله کالا‌های ممنوعه را تحت عنوان ته لنجی به کشور وارد می‌کنند.
وی ادامه داد: از سال گذشته دولت آیین نامه اجرایی برای این موضوع تدوین کرده است، اما برخی مسئولان سیاسی این استان‌ها زیر بار اجرای این آیین نامه نمی‌روند.
مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات گفت: در جلسات مختلفی همه استانداران مرزی دعوت و تاکید شد که این مصوبه دولت باید اجرایی شود، اما اینگونه نشده است.
اجتهادی خاطرنشان کرد: متاسفانه درحال حاضر خدمه کشتی از این موضوع بهره نمی‌برند و درواقع می‌توان گفت چیزی گیر ملوان نمی‌آید بلکه افرادی سودجود و متخلف از این راه درحال کسب سود هستند.
وی اظهار داشت: برای جلوگیری از این نوع سودجویی‌ها لازم است قانون ساماندهی معاملات مرزی به صورت کامل اجرایی شود.
مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات با اشاره به وضعیت نابسمان اقتصادی کشور گفت: اگر بتوانیم خلع‌های موجود اقتصادی مانند رفع مشکلات اقتصادی مردم مناطق مرزی را فراهم کنیم دیگر مجبور به ارائه راهکار‌هایی تحت عنوان ته لنجی‌ها نیستیم.
اجتهادی اضافه کرد: قانون مبارزه با قاچاق دولت را مکلف کرده تا برای معیشت مرزنشینان برنامه‌ها و سیاست‌هایی را تدوین کنند.
وی تاکید کرد: قانون اشتغال پایدار برای مناطق مرزنشین تدوین شده است، اما تاکنون در مجلس شورای اسلامی به این موضوع توجه نشده است باید در استان‌های مرزی کشور سراغ اشتغال پایدار برویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)