• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۱۹۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
اقتصادی » آب و انرژی
هفته پانزدهم پویش الف- ب ایران

اجرای ۲۳۰۰۰ هکتار شبکه آبیاری زهکشی در ایلام و کرمانشاه

وزیر نیرو از افتتاح ۲۳ هزار هکتار شبکه آبیاری زهکشی در هفته پانزدهم پویش الف- ب ایران در استان‌های کرمانشاه و ایلام خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آقای رضا اردکانیان در پانزدهمین هفته از پویش الف- ب ایران با اشاره به اینکه از ابتدای برگزاری این پویش در سال ۹۹ تاکنون, ۵۴ طرح با اعتبار ۱۶ هزار میلیارد تومان پروژه آب، برق و فاضلاب اجرا شده است افزود: با اجرای این شبکه‌های آبیاری زهکشی، حجم محصولات کشاورزی در این دو استان, ۴ برابر خواهد شد.
وی با بیان اینکه تا پایان سال, ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی تحت پوشش طرح شبکه آبیاری زهکشی قرار خواهد گرفت گفت: تا پایان امسال, ۱۹۶ طرح دیگر با اعتباری معادل ۳۴ هزار میلیارد تومان در قالب پویش الف- ب ایران افتتاح خواهد شد.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه این طرح‌ها در مناطق مرزی کشور افتتاح شده است افزود: ایران از نظر تنوع مسائل آب‌های مرزی و حوضه آبریز مرزی مشترک، بسیار منحصر به فرد است، زیرا ایران ۱۴ استان و ۴۸ رودخانه مرزی دارد که منشا تامین آب ۴۰ رودخانه از آن داخلی است و برای همه این رودخانه‌ها تفاهم نامه‌های بین المللی معتبر به امضاء رسیده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اردکانیان با بیان اینکه تا پیش از انقلاب با همین ظرفیت کشور تنها یک پروژه مرزی سد تنظیمی ارس با قدرت تنظیمی ۶۵۰ میلیون مترمکعب آب بر روی رودخانه ارس به نتیجه رسیده است ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی بیش از ۲۸ سد با قدرت تنظیمی ۳.۲ میلیارد مترمکعب آب در ۴ دوره قبلی به بهره برداری رسید و در دولت کنونی در بخش رودخانه‌های مرزی ۲۴ سد با قدرت تنظیمی ۲.۵ میلیارد مترمکعب آب به ثمر رسیده است.
وی تامین آب شرب و پایدار را هدف اصلی اجرای این طرح‌ها و ثبیت جمعیت و افزایش رفاه مردم دانست و گفت: ۴۶ شهر و یک هزار و ۳۶ روستا از آب شرب پایدار برخوردار شدند همچنین ۳۷۰ مگاوات نیز ظرفیت تولید برق آبی برروی سد‌های ساخته شده نصب شده است.
وزیر نیرو با اشاره به اجرای ۲۰۰ هزار هکتار شبکه مدرن آبیاری و زهکشی طبق برنامه ریزی‌های انجام شده در کشور افزود: این شبکه‌ها نقش مهمی در افزایش تولید مواد غذایی و بالارفتن امنیت غذایی در کشور خواهد داشت.
وی ایران را پنجمین کشور جهان در کشت آبی دانست و اضافه کرد: در دنیا به ازای هر هزار نفر ۴۰ هکتار زمین برای کشت آبی مورد استفاده قرار گرفته درحالی این رقم در ایران, ۱۰۰ هکتار است.
اردکانیان با تاکید بر استفاده از الگوی‌های صحیح کشت و رعایت روش‌های صحیح آبیاری و بهره برداری از فناوری‌های روز در کشت گفت: با بهره گیری از این روش‌ها دغدغه‌ای در امنیت غذایی در کشور وجود نخواهد داشت.
وزیر نیرو افزود: در اجرای طرح‌های مرزی، تعداد زیادی از شرکت‌های داخلی از جمله ۴۱ شرکت مشاور, ۲۰۰ شرکت پیمانکار و کارخانه‌های تولید فولاد، میلگرد، پوشش لوله‌ها و تولید پمپ، فعال بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)