• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۲۳۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۵
فارس » اقتصادی
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس:

تعاونی‌ها بستری برای توسعه کارآفرینی و اشتغال زنان

۶۳۸ تعاونی بانوان درفارس با اعضای ۵ هزار و ۷۱۷ نفری، اشتغالزایی ۶ هزار و ۸۴۰ نفری و سرمایه گذاری ۱۱۸ میلیارد ریالی در حال فعالیت است.

تعاونی‌ها بستری برای توسعه کارآفرینی و اشتغال زنانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: ۶۳۸ تعاونی بانوان در استان با اعضای ۵ هزار و ۷۱۷ نفری، اشتغالزایی ۶ هزار و ۸۴۰ نفری و سرمایه گذاری ۱۱۸ میلیارد و ۳۵۱ میلیون و ریالی در حال فعالیت است.
سهراب مختاری با بیان این که تعاونی‌ها بهترین بستر برای توسعه کارآفرینی و اشتغال زنان و حمایت از سرمایه ایرانی و تولید ملی است، افزود: فراهم کردن امکان مشارکت آحاد مختلف جامعه به ویژه زنان به عنوان نیمی از جمعیت فعال کشور در همه فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی یکی از اهداف و کارکرد‌های اساسی تعاونی‌ها برای دستیابی به توسعه همه‌جانبه و پایدار کشور است و به‌طور حتم با مشارکت همه بخش‌ها و آحاد مردم، بستر سرمایه‌گذاری در جهت تولید فراهم می‌شود.
او افزود: طی یک دهه گذشته تعاونی‌های بسیاری تحت عنوان تعاونی زنان در استان تاسیس و با استقبال خوبی همراه شدند که این تعاونی‌ها در گرایش‌های مختلفی اعم از تولیدی، توزیعی و خدماتی فعالیت دارند؛ به طوری که عمده تولیدات آن‌ها در حوزه‌های خدمات، صنایع غذایی، صنایع دستی، گلیم و فرش دستباف و کشاورزی است.
 
  • مختاری با اشاره به فعالیت ۱۰هزار تعاونی بانوان در کشور، ادامه داد: از این تعداد ۶۳۸ تعاونی بانوان با اعضای ۵۷۱۷نفردر استان فارس فعالیت دارند که از این تعداد ۳۷۹ تعاونی از سال ۹۲ به بعد با ۳۱۰۳عضو و اشتغال ۴۷۰ نفری تشکیل شده است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس به اقدامات حمایتی این اداره کل از تعاونی زنان اشاره کرد و افزود: به ۹تعاونی زنان سرپرست خانواده مبلغ ۹۰۰میلیون ریال و با اشتغال ۶۳ نفر به عنوان کمک بلاعوض برای توسعه و مواد اولیه پرداخت و به ۴تعاونی زنان که در زمینه تولید محصولات بهداشتی (ماسک، البسه بیمارستانی، الکل، دستکش و مواد شوینده) فعالیت داشتند ۶۶۲میلیون ریال و با اشتغال ۶۳ نفر به عنوان کمک بلاعوض جهت توسعه و مواد اولیه پرداخت شده است.
مختاری با بیان اینکه ۳۱ تعاونی بانوان برای اخذ تسهیلات به مبلغ ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال برای توسعه تعاونی‌های مذکور با اشتغال ۶۰۲نفر به بانک توسعه تعاون استان معرفی شدند، گفت: معرفی ۵ تعاونی زنان برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ ۱۰۰۰میلیون ریال و اشتغال ۳۵ نفر به بانک توسعه تعاون بوده است.

اشتغالزایی ۴هزار نفری با راه‌اندازی کارگاه‌ها

او تاسیس و راه‌اندازی تعاونی‌های بانوان را گام موثری در راستای توسعه اقتصاد به ویژه اقتصاد خانواده دانست وگفت: با توجه به اهمیت جایگاه زنان در اشتغال و کارآفرینی، ایجاد و تقویت تعاونی‌های بانوان موجب می‌شود تا زنان در کنار مردان به تولید سرمایه و ارائه خدمات اجتماعی، اقتصادی و سایر فعالیت‌ها بپردازند.
مختاری ادامه داد: ۲ هزار و ۱۶۶ کارگاه در سال ۹۸ از اعتبارات مشاغل خانگی به صورت پشتیبان و مستقل، اشتغال پایدار روستایی و اشتغال فراگیر و شرکت‌های تعاونی زنان تسهیلات دریافت و راه‌اندازی شده که زمینه اشتغالزایی برای ۳ هزار و ۹۵۲ نفر را فراهم کرده است.
او عنوان کرد: کارگاه‌های دریافت کننده تسهیلات به ترتیب شامل شرکت تعاونی زنان با ۱۴ طرح و اشتغالزایی ۱۴۰ نفر، مشاغل خانگی به صورت مستقل ۵۹۵ با اشتغال ۵۹۵ و پشتیبان ۱۳ طرح و اشتغال ۱۰۴ نفر، اشتغال پایدار روستایی ۱۴۹۳ طرح با اشتغال ۲۶۲۸ نفر و فراگیر نیز با ۵۱ طرح و اشتغالزایی ۴۸۵ نفر می‌شود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس به موانع پیش روی تعاونی‌های زنان هم اشاره و اظهار کرد: نبود نقدینگی یکی از مشکلات عمده تعاونی‌های زنان است، اما حمایت بانک‌ها در اختصاص وام و تسهیلات ارزان قیمت به بقاء و ماندگاری آن‌ها در بازار کمک می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم چهار واحد صنفی متخلف در کاشان
دیدار مردمی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی
صداهای انفجار در جنوب ری ناشی از برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است
بازگشت «عشق کتاب» به رادیو سلامت
قطع آب ادارات پر مصرف در تهران
تمدیدمهلت ارسال مقالات همایش ملی استثنایی در هزاره سوم
مهلت یک‌ماهه برای ساماندهی جمعه‌بازار یاسوج
اختصاص ۲۸۰ تُن قیر رایگان به شهرداری‌های مهاباد، گوگ‌تپه و خلیفان
وضعیت ورودی گردشگری به کشور به شرایط عادی رسیده است
رخت سفید زمستان بر تن تکاب نشست
دست پربرکت آسمان بر مزارع کشاورزان خراسان شمالی
بارش برف و وضعیت تعطیلی مدارس زنجان
درمان نوین در «دکتر سلام» و پخش «نون خ ۵» با کیفیت ۴ K
فرایند صادرات و واردات کالا بین ایران و پاکستان
ساخت و سازهای غیرمجاز معضلی جدی در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص ۷۸ میلیارد تومان برای تقویت شهرداری‌های اردبیل
«نیلو و تی‌تی» به پویا رسید؛ «طوفان بی‌پایان» در راه آنتن شبکه سه
پروبیوتیک‌ها در مسیر کنترل قند خون پیش‌دیابتی‌ها
گرامیداشت روز کازرون با نمایشگاه صنایع دستی
ضابطین دادگستری حلقه مهم ارتباط میان مردم و دستگاه قضایی هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)