• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۳۴۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۸
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
در مقایسه با پارسال

کاهش ماندگاری ۱,۲۰۰,۰۰۰ تن کالای اساسی در بنادر

معاون سازمان بنادر و دریانوردی از کاهش ماندگاری ۱,۲۰۰,۰۰۰ تن کالای اساسی در بنادر کشور در مقایسه با پارسال خبر داد.

کاهش ماندگاری ۱,۲۰۰,۰۰۰ تن کالای اساسی در بنادربه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، آقای فرهاد منتصر کوهساری در گردهمایی معاونان امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: طبق برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده با سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و گمرک، درباره ۱۷ هزار تی ای یو کانتینر و ۶۳۰ هزار تن کالای غیر کانتینری متروکه در بنادر، تعیین تکلیف عاجل صورت گیرد.
معاون سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به «عزم جدی سازمان بنادر برای تعیین تکلیف کالاهای متروکه در بنادر» و همچنین اقدمات این سازمان برای «کاهش ماندگاری کالا در بنادر کشور»، تصریح کرد: با هماهنگی سازمان هایی چون گمرک، قرنطینه و موسسه های استاندارد و غیره، شاهد کاهش و خروج بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالای اساسی از بنادر هستیم.
وی گفت: در راستای توسعه صادرات مواد معدنی و استفاده بهینه از ظرفیت های تجاری کشور در این بخش، تخفیفات ویژه ای برای صادرکنندگان این گونه کالاها در نظر گرفته شده است.
عضو هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی از « تخفیفات ویژه و بیش از ۵۰ درصدی در بخش های کانتینر صادراتی ، کانتینر ترانزیتی و ترانشیپ» خبر داد و افزود: برای شناورهای زیر هزار تن مثل لنج ها نیز تخفیفات ۵۰ درصدی در نظر گرفته شد تا در این شرایط سخت تحریم و کرونا بتوانیم از این قشر آسیب پذیر جامعه نیز حمایت کرده باشیم.
کوهساری در ادامه از تشویق و ترغیب ترمینال اپراتورهای کشور برای حضور و فعالیت در بنادر منطقه خبر داد و گفت: لازم است در این شرایط و برای عبور کم خطر از تحریم ها و محدودیت های ناشی از انتشار بیماری کووید ۱۹، کشتیرانی ها نیز برای توسعه صعنت کشتیرانی، از ظرفیت های بخش خصوصی در این بخش استفاده کنند.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی، احترام و تعامل سازنده با مشتریان و مشتری مداری را یکی از رویکردهای جدی سازمان بنادر برشمرد و افزود: با شناسایی چالش ها، قراردادهای سازمان بنادر با بخش خصوصی مورد بازنگری قرار می گیرد تا در یک فضای برد برد و اقتصادی همکاری های سازمان بنادر و بخش های خصوصی تداوم پیدا کند.
وی با توجه به مشکلات و محدودیت های کشور ترکمنستان برای عبور کامیون های ترانزیتی ایران از راه خشکی در این کشور، گفت: بهتر است این کالاها را به وسیله کشتی های رو رو و از طریق بنادر نوشهر، انزلی، امیرآباد و آستارا در دریای خزر به کشور های قیرقیزستان، ازبکستان و قزاقستان صادر و ترانزیت کنیم؛ با این شیوه قیمت تمام شده کالا کاهش می یابد و در زمان کوتاه تری کالا به مقصد می رسد.
کوهساری در ادامه از آمادگی سازمان بنادر برای «اعطای وام خرید کشتی به خریداران کشتی های رو رو تا ۸۰ درصد» خبر داد و افزود: این سازمان برای رونق گردشگری دریایی در بنادر شمال کشور، آمادگی دارد تا صددرصد شناور های تفریحی وام بدهد.
به گفته کوهساری، رعایت ایمنی کالاهای ورودی و خروجی از بنادر از دیگر مسائلی است که در این گردهمایی بر آن تأکید ویژه شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرور رویداد‌های چهاردهم بهمن ۵۷ در روز شمارانقلاب
توزیع ۳ هزار ساندویچ، شب میلاد امام زمان (عج) در همدان
قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
رونمایی از سامانه ابلاغ الکترونیک شهرداری تهران
راه‌اندازی کمیته کیفیت‌بخشی مدارس سمپاد استان
طراحی ۳ مسیر برای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس
اعیاد شعبانیه بهترین فرصت برای برگزاری جشن تکلیف در مدارس
آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در شهرکرد
واکنش مردم به یک خبر خوش
دستگیری ۲ عامل اصلی آتش سوزی فروشگاه افق کوروش در بندرانزلی
بر پایی نمایشگاه سفر به سرزمین ناشناخته‌ها
ادامه بارش‌ها در کردستان تا فردا
مراسم چهلمین روز پرواز شهید مجیدی‌مهر در یاسوج
ساماندهی کارگاههای جمع‌آوری ضایعات درکرمان
لیگ دسته اول فوتبال؛ پیروزی صنعت‌نفت مقابل نساجی
سیصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران
مقابلی: مقدمات لازم برای انتخابات پرشور در آذربایجان غربی فراهم است
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در کردستان
برگزاری بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر
جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)