• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۳۴۹۴
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
سیاسی » دولت
در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا

رئیس جمهور عادی سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی را محکوم کرد

رئیس جمهور، اقدام امارات متحده عربی را در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، خیانت به ملت فلسطین، قدس و جهان اسلام دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آقای روحانی در ادامه سخنانش در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، به مسایل منطقه ای، بین المللی و اقدام امارات متحده عربی در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: یک کشور همسایه که متاسفانه خود را به دشمن دنیای اسلام، منطقه و قاتل ملت فلسطین نزدیک کرد و تصمیم گرفت، روابط با رژیم صهیونیستی برقرار کند.
رئیس جمهور تصریح کرد: کشوری که مسلمان است و مردم بسیار خوب و متدینی دارد، اما حاکمان آن دچار یک مسیر اشتباه و غلطی شدند و فکر می‌کنند اگر خود را به آمریکا یا رژیم صهیونیستی بچسبانند، امنیت شان تامین و اقتصادشان رشد خواهد کرد و این کاملا اشتباه است.
آقای روحانی در ادامه گفت: اولا این اقدام از نظر ما اقدامی نادرست، غلط و صددرصد محکوم و خیانتی به آرمان ملت فلسطین، مسلمانان و قدس است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور تاکید کرد: در شرایطی که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها نسبت به قدس، آن اقدامات را انجام دادند و تصمیمات را گرفتند، برخی از کشور‌ها همانند آمریکا سفارتخانه‌های خود را برخلاف مقررات بین المللی منتقل کردند، اسرائیلی‌ها به فکر این هستند که بخش دیگری از سرزمین فلسطینی‌ها را غصب و اشغال کنند و در حال توسعه خانه سازی‌ها هستند.
آقای روحانی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی جنایات خود را علیه مردم فلسطین ادامه می‌دهد، افزود: در این شرایط برای خوشامد یک حاکم غربی که بناست در انتخابات شرکت کند، این اقدام را حکام کشور عربی منطقه انجام می‌دهد.
رئیس جمهور با طرح این سوال که چرا اینکار در این مقطع و به این صورت انجام می‌گیرد و اینکه چرا این کار را به جای اینکه خودشان اعلام کنند از سوی یک کشور ثالث و آمریکا اعلام می‌شود؟، گفت: به خاطر این که یک فردی در واشنگتن رای بیاورد، ما به کشورمان، به مسلمانان و دنیای عرب خیانت کنیم.
رئیس جمهور خطاب به مقامات اماراتی، گفت: اگر فکر کنیم که اگر ما به دشمنان اسلام و دشمنان ایران نزدیک شدیم، برای خودمان امنیت آورده ایم، این خطا و اشتباه است.
آقای روحانی همچنین گفت: ما در کنار و حافظ شما بودیم و صدام از ما خواهش و التماس کرد که چیزی نگوییم تا بتواند کل کویت، عربستان، بحرین، قطر و امارات را اشغال کند، این ما بودیم که ایستادیم و نگذاشتیم این کار صورت نگیرد و اگر ما چراغ سبز نشان می‌دادیم و اگر می‌گفتیم از نظر ما مانعی نیست، صدام اقدام این کار را انجام می‌داد.
رئیس جمهور افزود: اولین کشوری بودیم که تجاوز صدام به کویت را قبل از این که شورای همکاری خلیج فارس از خواب بیدار شود یا از ترسش بتواند حرفی بزند، محکوم کردیم.
آقای روحانی تصریح کرد: همان روز که روز عاشورا هم بودیم، تشکیل جلسه شورای عالی امنیت ملی دادیم و این تجاوز را محکوم کردیم و بعد به مردم آواره کویت رسیدگی و در سال بعد به مردم آواره عراق کمک کردیم.
رئیس جمهور گفت: ایران طی طول قرن‌ها و هزاران سال همواره به عنوان حامی مسلمانان و حامی همسایگانش، امنیت ساز منطقه خلیج فارس بوده است.
آقای روحانی تاکید کرد: امارات متاسفانه خطای بزرگ و اشتباه بسیار بزرگی را مرتکب شده است، امیدواریم این‌ها از این خطا برگردند و توجه کنند این مسیر، مسیر غلطی است و نه به نفع حاکمان و نه به نفع امنیت خودشان است.
رئیس جمهوری اسلامی ایران به حاکمان متحده عربی هشدار داد: مبادا بخواهند پای اسرائیل را در این منطقه باز کنند، آن وقت حساب دیگری خواهند داد، برخورد دیگری با آن‌ها خواهد شد، باید حواسشان جمع باشد تا این جا خطای بزرگ و عمل خائنانه‌ای انجام دادند، امیدواریم متنبه شوند و این مسیر نادرست و غلطی که انجام شده است را ادامه ندهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)