• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۳۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
اوحدی خبر داد

تأمین زمین برای ساخت ۳۰ هزار مسکن ایثارگران تا پایان سال

رئیس بنیاد شهید: تا پایان سال، زمین برای ساخت حدود ۳۰ هزار مسکن را با حرکت جهادی تأمین می‌کنیم که با زمین و مسکن واگذارشده در ۱۲ سال گذشته، برابر است.

تأمین زمین برای ساخت ۳۰ هزار مسکن ایثارگران تا پایان سالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، با حضور در برنامه «دستخط» که از شبکه پنج سیما پخش شد، قداست بنیاد شهید و امور ایثارگران را به اعتبار جامعه هدف این بنیاد دانست و گفت: به اعتبار آن‌هاست که بنیاد شهید عزت پیدا کرده است، این اعتبار را خداوند به بنیاد شهید داده است که اگر این اعتبار را درک کردیم، می‌توانیم در مسیر خدمت قرار گیریم؛ اما اگر نگاه ما به بنیاد شهید، یک نگاه تشکیلاتی و مدیریتی باشد، آن‌جا ابتدای مشکلی است که با آن مواجه می‌شویم.
وی با اشاره به ضرورت پرداخت حقوق بازنشستگی خانواده‌های معظم شهدا، تصریح کرد: بنا به دلایل مختلفی حقوق بازنشستگی خانواده معظم شهدا از سال ۹۵-۹۴ پرداخت نشده بود و خب بحمدلله حل شد و انجام گرفت.
«اوحدی» ادامه داد: برخی از حقوق حقه جانبازان عزیز و آزادگان ما از سال ۹۱ پرداخت نشده بود که بحمدالله با مصوبه‌ای که از دولت گرفتیم، پرداخت شد؛ البته هنوز بخش عمده‌ای از این بدهی‌ها و مطالبات باقی‌مانده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خط قرمز این نهاد را حفظ حرمت جامعه هدف خود دانست و تأکید کرد: ما باید سعی و تلاش کنیم که رنگ و بوی مدیریت جهادی را محقق کنیم؛ بنابراین تصمیم گرفتیم تا به‌صورت هفتگی به یک استان برویم که در کنار آن، توفیق بزرگی را خداوند نصیبمان کرده است که هفته‌ای با سه یا چهار خانواده شهید دیدار کنیم.
وی در تشریح وضعیت مسکن ایثارگران، با بیان اینکه باید بیش از ۵۰ هزار مسکن را تأمین کنیم، گفت: هیئت دولت مصوب کرده است که تا پایان دولت، ۲۰ هزار مسکن ایثارگران را در کل کشور تامین کنیم؛ البته زمین ساخت را تامین کنیم، چون ساخت حدود یک سال طول می‌کشد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان این‌که مسئله مسکن ایثارگران در استان یزد، صد درصد حل شده است، خاطرنشان کرد: تا پایان سال، زمین برای ساخت نزدیک به ۳۰ هزار مورد مسکن را با این حرکت جهادی که در استانداران عزیز، وزارت مسکن و شهرسازی می‌بینیم، تأمین می‌کنیم که این اتفاق برابر است با زمین و مسکنی که در ۱۲ سال گذشته واگذار شده است.
وی با اشاره به مشکلات به‌وجود آمده در بانک «دی»، تصریح کرد: بخشی از سهام بانک دی مسدود شده بود؛ اما با تمهیداتی که فراهم شد، سهام آزاد شد و فکر کنم یکی از مصادیق شفاف‌سازی در حوزه مالی، همین آزادسازی سهامی بود که حق سهامدار است.
اوحدی افزود: توصیه من به جامعه ایثارگری این بود که برای فروش سهام عجله نکنند، چون اتفاقات خوبی در بنیاد شهید رخ می‌دهد. من یک حرکت و جوششی را بین همکاران عزیز می‌بینم، چون در این فضا است که خلاقیت‌ها رشد می‌کند. به همین علت فکر می‌کنم تا پایان شهریور مشکلات، از قبیل زیان انباشته‌ای که در بانک دی بود، جبران می‌شود و زمینه را برای افزایش سرمایه در بانک دی فراهم می‌کنیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان این‌که امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر، یعنی در واقع تمامی جامعه ایثارگری و فرزندانی که تحت تکفل هستند، تحت پوشش بیمه تکمیلی دی قرار دارند، گفت: در چنین شرایط فشار اقتصادی، به‌صورت طبیعی بیمه دی با مشکلاتی مواجه شد و تعدادی از طرف‌های قرارداد بیمه دی به دلیل اینکه نتوانستند تعهدات خود را به‌موقع انجام دهند، فسخ قرارداد کردند؛ مثلاً از ۱۷ هزار طرف قرارداد، یک‌باره روی ۹ هزار طرف قرارداد افتادیم که این شرایط را قدری سخت می‌کند.
وی با تأکید بر این‌که امیدوارم از هفته آینده مشکل طرف قرارداد نداشته باشیم و به شرایط دو سال پیش برگردیم، ادامه داد: تفاهم‌نامه‌ای با وزیر محترم رفاه امضا می‌کنیم که همه مجموعه‌ها، بیمارستان‌ها، درمانگاه‌های تامین اجتماعی، طرف قرارداد بیمه دی شوند.
اوحدی با بیان این‌که تلاش ما این است تا در سازمان اقتصادی کوثر شفاف‌سازی شود، گفت: سازمان اقتصادی کوثر زیان‌ده نیست؛ چون یک مجموعه‌ای از شرکت‌ها هستند و برآیند کلی آن‌ها امسال برآیند بسیار خوبی است.
وی با اشاره به دو رویکرد در زمینه سازمان اقتصادی کوثر، این دو رویکرد را انضباط و شفاف‌سازی مالی در حوزه اجرایی و انضباط اداری عنوان و تصریح کرد: ما دو شورا درست کرده‌ایم که این شورا‌ها در واقع کمیته‌های زیرمجموعه‌ای دارد که کاملاً رصد می‌کنند که پالایشی از شرکت‌های سازمان اقتصادی کوثر داشته باشیم؛ برخی از شرکت‌های ما زیان‌ده هستند، چه دلیلی دارد نگه داریم؟ حتماً باید از آن رشته فعالیت خارج شویم و آن رشته فعالیت‌هایی که در راستای اهداف بنیاد شهید تلقی می‌شود تقویت شود؛ باید از شرایط بنگاه‌داری اقتصادی خارج شویم و حضور فعال و موثر را در عرصه اقتصادی کشور داشته باشیم.
اوحدی افزود: بسیاری از این شرکت‌ها در بورس حضور دارند. شاید بزرگترین و اولین هلدینگ و مجموعه اقتصادی که در حوزه کشاورزی وارد بورس شد، هلدینگ کشاورزی سازمان اقتصادی کوثر است. تمهیداتی را فراهم کرده‌ایم که پنج شرکت دیگر سازمان اقتصادی کوثر وارد بورس شود. امیدواریم بتوانیم شاهد خبر‌های خوبی باشیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آمار خانواده‌های معظم شهدا، این آمار را حدود ۲۳۰ هزار نفر عنوان کرد و اظهار داشت: آزادگان ما یک جامعه ۴۳-۴۲ هزار نفری هستند که با خانواده‌های آن‌ها ۱۶۰ هزار نفر می‌شوند؛ همچنین جانبازان ما نیز حدود ۵۸۰ هزار نفر هستند.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع خانواده‌های جامعه هدف ما بیش از ۳ و نیم میلیون نفر است که در بین این عزیزان شهدای مدافع حرم را هم داریم. می‌خواهم عرض کنم یکی از مجموعه عزیزانی که مظلوم هستند، ولی به واقع مظلومیت مضاعف دارند هم شهدای مدافع حرم و هم خانواده معزز آن‌ها هستند.
اوحدی با اشاره به خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران به رزمندگان تیپ «زینبیون» و لشکر «فاطمیون»، گفت: «زینبیون» عزیزان پاکستانی بودند که عمدتاً به کشور‌های خودشان برگشتند و «فاطمیون» نیز عزیزان افغان ما هستند که من در همایشی، به این عزیزان عرض کردم که شما مهاجر نیستید؛ شما صاحب این مملکت هستید. عزیزان بزرگوار افغان ما که به کشور خود برنگشتند و در ایران هستند، حتی آن‌هایی که برگشتند؛ اما علاقه‌مند بودند تحت پوشش بنیاد شهید قرار بگیرند، حتماً وظیفه ماست و افتخار می‌کنیم که جمعی از خانواده جامعه هدف ما، عزیزانی هستند که همه چیز خود را در طبق اخلاص گذاشتند.
وی به موضوع شهدای کادر درمانی کشور اشاره و با بیان این‌که بیش از ۱۴۰ شهید در این حوزه داریم، تصریح کرد: بعد اینکه تعدادی از این عزیزان مبتلا شده و به درجه بالای شهادت رسیدند، دو گردش کار تنظیم و خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه شد؛ یک گردش کار را وزیر بهداشت تنظیم کرد و یک گردش کار هم از سوی ستاد کل نیرو‌های مسلح بود. پیشنهادی که دادند، این بود که از این عزیزان به عنوان «شهدای سلامت» یا «شهدای خدمت» اسم ببریم که در واژگان بنیاد شهید چنین واژگانی را نداشتیم؛ بنابراین رهبر معظم انقلاب اسلامی این درخواست‌ها را به شورای عالی امنیت ملی انتقال دادند و با نظری که ایشان فرمودند، این‌ها «شهدای خدمت» تلقی شوند و در حکم شهید، شورای امنیت ملی هم فرمایش حضرت آقا را در جلسه‌ای مطرح کردند و مصوبه آن را گرفتند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: من این خبر خوب را بیان کنم که هفتم مرداد، آئین‌نامه اجرایی شهدای خدمت که «در حکم شهید» تلقی می‌شوند، به بنیاد شهید ابلاغ شد و کمیته‌ای با عنوان کمیته ملی رسیدگی به امور شهدای عزیز، به‌عنوان کمیته ملی در مرکز، در وزارت بهداشت تشکیل می‌شود که این مجموعه پرونده‌ها را بررسی می‌کنند و حتماً دستورالعملی در جلسه اول ما تنظیم می‌شود که بر اساس آن دستورالعمل، بنیاد شهید ورود به پرونده‌ها داشته باشد و این عزیزان تحت پوشش کامل بنیاد شهید قرار بگیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)