• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۴۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
قندالی در نشست خبری

پیش بینی افزایش ۳۰ هزار تنی تولید گوشت عشایر

رئیس سازمان امور عشایر ایران از پیش بینی افزایش ۳۰ هزار تنی تولید گوشت توسط عشایر خبر داد.

پیش بینی افزایش ۳۰ هزار تنی تولید گوشت عشایربه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای کرمعلی قندالی در نشست خبری صبح امروز افزود:در دو مرحله برای افزایش تولید گوشت توسط عشایر برنامه ریزی شده است و پیش بینی می‌شود در مرحله نخست، حدود ۹ هزار تن و در مرحله بعدی، در مجموع ۳۰ هزار تن به تولید گوشت توسط عشایر افزوده شود.
رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: در حال حاضر, ۱۹۰ هزار تن گوشت توسط عشایر در کشور تولید می‌شود که پیش بینی شده تا یکسال آینده، این رقم به ۲۲۰ هزار تن افزایش یابد.
وی ادامه داد: هم اکنون, ۲۵ درصد گوشت مورد نیاز کشور توسط عشایر تولید می‌شود و ۹/۵ میلیون راس دام به صورت سالانه توسط عشایر وارد بازار می‌شود.
آقای قندالی با اشاره به افزایش قیمت نهاده‌ها نسبت به سال گذشته گفت: متاثر از این افزایش، قیمت تمام شده دام نیز در مقایسه با یکسال گذشته, ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته و امروز بعنوان مثال، گوشت بره شیری سه تا چهار ماهه به ازای هر کیلو کمتر از صدهزار تومان نیست.
رئیس سازمان امور عشایر با اشاره به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی توسط عشایر برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا افزود: تعداد کل عشایر کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که برای ۴۲۸ هزار نفر از آن‌ها عملیات غربالگری صورت گرفته و ۲ هزار و ۲۱۶ نفر مشکوک به ابتلا به بیماری کرونا بودند که از این تعداد، تنها ۱۸۱ نفر مبتلای قطعی شناسایی شدند و خوشبختانه هیچگونه مورد فوتی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در میان عشایر کشور گزارش نشده است.
وی اضافه کرد: در سالی که اغلب کالا‌ها در کشور با افزایش قیمت حدود ۳۰ درصدی مواجه بوده اند تلاش عشایر کشور سبب شده تا مواد پروتئینی نسبت به سال گذشته افزایش قیمت چندانی را تجربه نکند.
قندالی گفت: در ۵ ماه گذشته, ۱۵۰ هزار تن نهاده برای عشایر تامین شده که تا پایان سال این رقم به ۳۵۰ هزار تن افزایش می‌یابد.
رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه در حوزه اصلاح نژاد دام‌ها موفقیت‌های قابل توجهی بدست آمده افزود: با انجام این کارها، بهره وری نهاده‌های دامی بهبود ۳۳ درصدی داشته و این تحول بزرگی است.
وی گفت: ۱۷ هزار خانوار در سال مالی ۹۹ از آب سالم آشامیدنی برخوردار شدند و در همین راستا ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آبرسانی به ۷ تا ۸ هزار خانوار دیگر پیش بینی شده است.
قندالی ادامه داد: تا دو ماه آینده, ۱۳ هزار پنل خورشیدی برای ۱۳ هزار خانوار عشایری توزیع می‌شود و تا یکسال آینده, ۴۵ هزار خانوار از انرژی خورشیدی بهره مند می‌شوند.
رئیس سازمان امور عشایر تاکید کرد: ۴۲۰ میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای ارائه تسهیلات عشایر در نظر گرفته شده و برای جلوگیری از هر گونه سواستفاده کسانی که جزء خانواده عشایر نیستند، صدور کارت هوشمند عشایر در حال پیگیری است.
آقای قندالی با اشاره به گسترش سوادآموزی در میان عشایر گفت: در سال ۶۶ میانگین سواد در عشایر ۲۷ درصد بوده که این رقم هم اکنون به بالای ۷۰ درصد رسیده است و این نتیجه زحمات آموزش و پرورش و معلمان عشایری است که در سخت‌ترین شرایط در دورافتاده‌ترین مناطق فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده قرار است تا پایان برنامه ششم ۸۰ درصد مناطق عشایری توسط وزارت ارتباطات به اینترنت مجهز شوند.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)