• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۷۱۵۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
نشست قرارگاه امام علی (ع) در ناجا

مردم خواستار برخورد قاطعانه با مخلان امنیت هستند

نماینده ستاد کل نیرو‌های مسلح: مردم خواستار برخورد قاطعانه با مخلان امنیت هستند، اما دشمن درصدد است به قاطعیت نیرو‌های مسلح در برابر مجرمان خدشه وارد کند.

مردم خواستار برخورد قاطعانه با مخلان امنیت هستندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سیدمجید میراحمدی در جلسه قرارگاه امام علی (ع) معاونت عملیات ناجا افزود: راهبرد دشمن در مقابل با جمهوری اسلامی ایران کاملا روشن و هویدا است، فشار حداکثری که همه منافذ معیشتی و اقتصادی را بر روی مردم ببندد تا آنان را به ستوه آورد.
وی با بیان اینکه دشمن امیدوار است با این ترفند ناامنی‌ها و شرارت در کشور ایجاد شود و توسعه یابد تا موجبات براندازی نظام مهیا شود، گفت: در این عرصه استفاده از اقشار آسیب پذیر اجتماعی بر مبنای دستگیری‌ها به ویژه طی یکی دو ماهه اخیر برای دستگاه امنیتی اطلاعاتی محرز شده است.
نماینده ستاد کل نیرو‌های مسلح درقرارگاه امام علی (ع) معاونت عملیات ناجا با اشاره به اینکه دشمن در فضای مجازی و بااستفاده از ظرفیت اراذل و اوباش سعی دارد تا این قشر علاوه بر تهدیدات سنتی خود که در گذشته داشته است، در مسیر این راهبرد نیز قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه زیبنده جمهوری اسلامی ایران نیست تا مردم با تحرکات چهار نفر اراذل و اوباش احساس ناامنی کنند، گفت: دشمن در صدد است تا به قاطعیت نیرو‌های مسلح در برابر مجرمان خدشه وارد کند.
سردار میراحمدی با بیان اینکه طی ماه‌های گذشته دشمن با هدف اینکه صدور احکام نظام را سلب کند، توسط ربات‌ها و عناصر بیگانه سعی کرد در فضای مجازی پویش " نه به اعدام" راه اندازی شود، گفت: آمار‌های اعلام شده در این کمپین کاملا کذب و غیرواقعی بود و درست در نقطه مقابل مطالبه به حق مردم که خواستار برخورد قاطعانه با مخلان امنیت هستند، قرار داشت.
نماینده ستاد کل نیرو‌های مسلح درقرارگاه امام علی (ع) معاونت عملیات ناجا با تصریح اینکه دشمنان سعی می‌کنند تا اینگونه جلوه کنند که مردم مخالف اقتدار نظام هستند؛ گفت: آنان در صددند تا کاری کنند ماموران نیروی انتظامی هم در عمل به وظیفه خود نگران باشند و هم نگران اینکه حکومت و مردم در اجرای ماموریت‌ها با آن‌ها برخورد کنند.
وی با تاکید بر اینکه به شدت از ماموران قانون گرا حمایت و پشتیبانی می‌شود، گفت: یکی از ویژگی‌های برجسته سردار اشتری فرمانده ناجا این است که هر کجا ماموری به خوبی به وظیفه اش عمل کرده درست در نقطه مقابل دشمنان ایستاده و از او تقدیر شده است که به عنوان نماینده ستاد کل از ایشان تشکر می‌کنیم.
سردار میراحمدی با اشاره به اینکه از دستگاه قضا هم بابت اینکه در همه عرصه‌ها برای حفظ و تامین امنیت سر از پا نمی‌شناسد، باید تقدیر کرد.
نماینده ستاد کل نیرو‌های مسلح درقرارگاه امام علی (ع) معاونت عملیات ناجا با بیان اینکه همه ما یکپارچه در خط مقدم تامین و حفظ امنیت قرار داریم، گفت: ان شاء الله به یاری خداوند به خواسته به حق مردم با مخلان امنیت و کسانی که می‌خواهند خدشه‌ای به آن وارد کنند بدون اغماض و قاطعانه برخورد می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)