• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۷۷۳۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱
کردستان » اجتماعی
رئیس سازمان بیمه سلامت کردستان:

تحت پوشش قرار گرفتن بیماران کرونایی فاقد بیمه

۴۸ هزار بیمار کرونایی فاقد بیمه تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.

تحت پوشش قرار گرفتن بیماران کرونایی فاقد بیمه
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، رئیس سازمان بیمه سلامت کردستان گفت: ۴۸ هزار بیمار کرونایی فاقد بیمه در کشور پس از ابتلا به ویروس کرونا تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند تا بتوانند از مزایای درمان رایگان بهره ببرند.

 انور اسماعیلی صبح امروز در رزمایش سایبری روابط عمومی‌های سازمان بیمه سلامت سراسر کشور که به صورت ویدئوکنفرانس به میزبانی بیمه سلامت استان کردستان برگزار شد، افزود: ارزیابی وسع متقاضیان بیمه رایگان بر اساس مقررات در شرایط عادی از پایگاه رفاه ایرانیان ۳۰ روز زمان لازم دارد و این در حالی بود که در بیمار کرونایی دوره بستری برخی شش تا ۱۴ روز و حتی کوتاه‌تر از زمان ارزیابی وسع بود و در نتیجه حمایت و صیانت مالی نصیب بیمار نمی‌شد.

اسماعیلی گفت: با توجه به اینکه بیمار خود را قبل از بیماری بیمه نکرده بود، سازمان بیمه سلامت باید بین شرایط خاص کشور (اپیدمی کووید -۱۹)، قوانین و خط قرمز بیمه راهی را انتخاب می‌کرد که با اتخاذ تمهیداتی ویژه در کوتاه کردن زمان، ارزیابی وسع فرد مورد نظر با کمک وزارت رفاه شرایط خاص انتخاب شد.

رئیس سازمان بیمه سلامت کردستان ادامه داد: برای این مهم راهکار قانونی پیدا کردیم و مواردی از این دست را مشابه مصادیق اورژانس تلقی کرده و هر فردی که روی تخت بیمارستان تشخیص کرونا برای او داده می‌شد و فاقد بیمه بود، بر روی تخت بیمارستان بیمه می‌شد.

اسماعیلی با بیان اینکه حدود ۴۸ هزار نفر از شروع کرونا تاکنون بر اساس سیاست یاد شده بیمه شده‌اند، یادآور شد: تحت پوشش قرار دادن دارو‌های مورد استفاده در این بیماری علاوه بر خدمات مورد نیاز در بحث تشخیص و مقابله با کرونا که تحت پوشش بیمه بودند از جمله خدماتی همچون سی تی اسکن و PCR، CBC، ICU و ... و همچنین پرداخت ۹۰ درصد هزینه‌ها با تعرفه دولتی در بستری و ۷۰ درصد سرپایی هزینه‌های آزمایشگاهی از جمله خدماتی بود که بیمار پس از بیمه شدن از آن‌ها بهره می‌گرفت.

وی بیان کرد: برداشتن برخی گایدلاین‌های مرتبط با خدمات تشخیصی و لغو محدودیت در انجام آنها، ارائه پیشنهاد مراقبت از فرد بیمار در منزل (homecare) به شورای عالی بیمه نظر به صرف هزینه بسیار پایین‌تر از بستری بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان و ارائه پیشنهاد برای تحت پوشش قرار دادن بیمه‌ای مراقبت در منزل (homecare) بیماران نیازمند به ICU در چارچوب گایدلاین‌ها و استاندارد‌ها از دیگر مزایای اجرای این طرح بود.

رئیس سازمان بیمه سلامت کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به تمدید دفترچه بیمه‌هایی که برگه سفید داشت، اما اعتبار آن پایان یافته بود تا تاریخ ۳۱ خرداد سال جاری اشاره کرد و گفت: راه اندازی نسخه الکترونیکی در ۲۳۵ شهر کوچک از دیگر برنامه‌های این سازمان بود که در اجرای آن نیز موفق عمل کرده‌ایم.

اسماعیلی به دیگر برنامه‌های سازمان بیمه سلامت طی چند مدت اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: حمایت از نقاهتگاه‌ها، اجباری شدن استحقاق سنجی به معنای احراز هویت با کد ملی، حذف دفترچه کاغذی در بخش سرپایی، استقرار سامانه رسیدگی الکترونیکی به اسناد بیمارستانی کل بیمارستان‌های کشور با استفاده از سامانه رز، تمدید زمان پروتکل‌های مرتبط به دارو‌های پرونده‌ای و یا دارو‌های خاص در دوران اپیدمی کرونا و اعمال پروتکل‌های بهداشتی برای کارمندان سازمان در کل کشور و استفاده از امکانات حفاظتی همچون ماسک، کنترل تب، مه پاش و ... از همان ابتدا از مهمترین این اقدامات بوده است.

وی افزود: فعال کردن سامانه پاسخ گویی ۱۶۶۶ و اضافه کردن ۱۳۰ خط جدید به این سامانه پاسخگویی، به کار گیری ۳۰ پرستار متخصص و ۱۰ پزشک عمومی در سه شیفت برای پاسخگویی به سوالات کرونایی مردم، تشکیل گروهی متشکل از پزشکان متخصص عفونی و متخصص ریه با هدف ارائه آخرین اطلاعات مربوط به بیماری و راهنمایی کارشناسان پاسخگو در سامانه ۱۶۶۶ برای راهنمایی بهتر و دقیق‌تر مردم و نظارت نامحسوس بر شیوه برخورد کارشناسان در پاسخ دهی به مردم از دیگر برنامه‌های این سازمان بوده است.

رئیس سازمان بیمه سلامت کردستان گفت: راه اندازی بخش پاسخگویی به سوالات در سایت سازمان بیمه سلامت، ارسال ۱۲۰ میلیون پیامک‌های آموزشی برای بیمه شدگان در روز‌های نخست شیوع بیماری، ساخت کلیپ‌های آموزشی و ارائه آن در رسانه از جمله تلویزیون و فضای مجازی با رویکرد پرداختن به مسائل مرتبط با سلامت روان افراد، پیشنهاد راه‌اندازی و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای مبحث دورا پزشکی در کشور به مقام وزارت و خرید تضمینی ۹۰ درصدی از بیمارستان‌ها و پزشکان مشروط بر ارائه سرویس از طریق نظام ارجاع و پزشک خانواده از دیگر اقدامات سازمان بیمه سلامت در دوران کرونایی کشور بوده است.

اسماعیلی یادآور شد: علیرغم بالا رفتن هزینه‌ها در بخش‌های ICU، سی‌تی‌اسکن و آزمایشگاه به علت بسته شدن سایر بخش‌ها در بیمارستان‌ها شاهد کاهش بار مراجعه و در پی آن کاهش درآمد ۴۰ درصدی در اسفند ماه ۱۳۹۸ و ۴۰ تا ۵۰ درصدی در فروردین ۱۳۹۹ بودیم که برای جبران این موضوع و جلوگیری از بالا رفتن قیمت خدمات برای سازمان، خرید تضمینی ۹۰ درصدی مشروط به ارائه سرویس از طریق نظام ارجاع و پزشک خانواده نظر به فعالیت هزار و ۲۰۰ مرکز خدمات جامع سلامت ۱۶ و ۲۴ ساعته انجام گرفت.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
پیش بینی بارش باران در ارتفاعات سمنان
انسداد تونل دومن نیم در جاده بجنورد - اسفراین به مدت نیم ساعت
فردا، آغاز با تاخیر فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۴ شهرستان خوزستان
جهاد تبیین سنگر مقابله با جنگ نرم دشمن
برتری خارج از خانه آرسنال صدرنشین در هفته دهم لیگ برتر انگلیس
انفجار و آتش‌سوزی در کارگاه شارژ کپسول گاز در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۰ آبان ۱۴۰۴
حضور داور چهارمحال و بختیاری در سمینار نیم سال دوم داوران
بهره برداری از ۹ زمین چمن مصنوعی در سراب و مهربان تا سال آینده
کشف بزرگترین مرکز ماینر غیرمجاز جنوب شرق کشور در زاهدان
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در میامی
آتش سوزی یک خانه در بندرعباس جان دو کودک را گرفت
نشست یک ساختمان پنج طبقه در سپیدار اهواز
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)