• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۷۸۲۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

آمریکا تنها مانده است

رئیس جمهور گفت: در خود سازمان ملل به آمریکا رای ندادند و از دو کشور دوستی که در برابر آمریکا با قاطعیت رای منفی دادند تشکر می‌کنم، آمریکا تنها مانده است.

آمریکا تنها مانده استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای روحانی در ادامه سخنانش در جلسه هیئت دولت افزود: چه زمانی بوده در تاریخ ملت ما که این عظمت را مشاهده کند؟ این عظمت مال ملت است و دولت نیز نماینده و خادم مردم است، کی بوده در تاریخ سازمان ملل که در سال ۹۷ خود ترامپ بیاید و در شورای امنیت بنشیند و سران همه ۱۵ کشور را دعوت کند که علیه برجام باشند، اما تمام ۱۴ کشور علیه او (ترامپ) حرف زدند و در حالیکه خودش آنجا نشسته بود همه علیه او صحبت کردند و یک کشور در سازمان ملل نبود که به نفع آمریکا صحبت کند.
وی در ادامه گفت: چرا شکست خورد؟ ما توانستیم این کار را بکنیم و به خاطر تدبیر نظام و تدبیر دولت بود. اگر آن روزی که در ماه اردیبهشت اعلام کرد که من از برجام خارج شده ام و ما روز بعد می‌گفتیم که ما نیز از برجام خارج می‌شویم آمریکا دیگر هزینه‌ای نداشت. تمام قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ما برمی گشت و او بدون هزینه پیروز می‌شد.
رئیس جمهور تصریح کرد: ما این هزینه را به آمریکا تحمیل کردیم ما ایستادیم و با تدبیر عمل کردیم. در مهر ماه همان سال که شورای امنیت تشکیل جلسه داد همه علیه او صحبت کردند در اینجا روشن شد که راه آن‌ها غلط است و راه ما درست است.
اقای روحانی افزود: امسال نیز شورای امنیت تشکیل جلسه داد و خواست که درباره تحریم تسلیحاتی ما تصمیم بگیرد باز هم با این که تحریم تسلیحاتی موضوعی است که ممکن بود بتواند برخی کشور‌ها را به غلط و به دروغ تحریک کند، اما در عین حال همه روبرویش ایستادند و تنها یک جزیره کوچکی به کنار ترامپ آمد. هیچ کس به این‌ها اعتنا نکرد.
رئیس جمهور گفت: دو شکست تاریخی ۹۷ و ۹۹ را ما با چشم دیدیم و همه دنیا آن را دید و اکنون دو مرتبه آمده اند و طبل دیگری را به صدا در آورده اند من در این یکی دو روز دیدم که واقعا این رسانه‌های بیگانه فارسی زبان چقدر مزدور و چقدر خائن اند خوشحالند و لبخند می‌زنند که یک روزی برای ملت ایران مشکلی پیش بیاید.
وی ادامه داد: آن روزی که ملت ایران پیروز می‌شود همه زانوی غم در بغل می‌گیرند تا در ۲۲ بهمن آن تظاهرات عظیم می‌شود همه زانوی غم در بغل می‌گیرند تا روز عاشورا می‌شود و مردم همه حسینی می‌شوند آن‌ها زانوی غم در بغل می‌گیرند و تا آمریکا شکست می‌خورد باز آن‌ها زانوی غم در بغل می‌گیرند و اکنون آمدند که آمریکا می‌خواهد از ساز و کار چی چی قطعنامه ۲۲۳۱ در برجام استفاده کند، نیست که استفاده کند.
رئیس جمهور گفت: عقل چیز شریفی است در قطعنامه ۲۲۳۱ بخوانید که در همه جا می‌گوید طرف‌های برجام یا یکی از طرف‌های برجام؛ آمریکا که به صراحت گفته من از برجام خارج شدم و نیستم و به برجام توهین کرده است و گفته که این برجام بدترین پیمان بوده که بسته شده و آمریکا و دولت قبل بسته و از آن بیرون رفته است.
آقای روحانی ادامه داد: قطعنامه می‌گوید آن‌هایی که طرف هستند و حضور دارند در یک جایی می‌توانند از این ساز و کار استفاده کنند اصلا معنا و مفهوم ندارد آمریکا بخواهد در این خصوص اقدامی کند.
رئیس جمهور گفت: اتحادیه اروپا، هم چین و هم روسیه و کشور‌هایی که در زمینه مسائل سیاسی و حقوقی صاحب نظرند همه آمریکا را محکوم کرده اند و پیشاپیش محکوم می‌کنند.
وی افزود: البته دنیا می‌داند که اگر آمریکا در این مسیر قدم بردارد به دنبال چی هست، اما این راه بسته شده است همانند آدمی که خودش آمده این پل را به طور کامل خراب کرده و اکنون فکر می‌کند پل وجود دارد در حالی که غرق می‌شود.
رئیس جمهور گفت: او فکر می‌کند پل هست در حالیکه آن پل را به روی خود خراب کرده است.
وی افزود: مردم بدانند دولت با تمام توان روبروی این ابرقدرت و کشور‌هایی که می‌خواهند به ملت ما ظلم کنند ایستادگی کرده و می‌کند حالا یک چند نفری را می‌بینید که می‌گویند برجام اگر پایه‌های مستحکم تری داشت این طوری می‌شد یا آن طوری می‌شد حالا برجام پایه هایش به نظر شما محکم نبود آنجایی که آمریکا از بهداشت جهانی خارج شد آن هم پایه هایش خراب بود؟ او که از یونسکو و نفتا خارج شد آن‌ها هم پایه هایشان خراب بود؟ و یا از پیمان اقلیمی پاریس خارج شد آن پیمان خراب بود؟
اقای روحانی گفت: او هر چه که پیمان مفیدی است از آن خارج شده است و از هر چه قرارداد به درد خور بوده بیرون آمده است چرا دشمن و حماقت دشمن را نمی‌بینید؟ حرف‌های عجیب و غریبی در این گوشه و کنار زده می‌شود که باعث حیرت انسان می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهکارهای کنترل رفلاکس معده در ایام روزه‌داری
تکمیل محور خرم آباد به سپیددشت نیازمند اعتبار
تخصیص بیش از ۲ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت خانه کشتی در فیروزه
فلوراید؛ محافظ قدرتمند سلامت دندان‌های کودکان و نوجوانان
کیفیت هوای تهران؛ قابل قبول
سوال هشتمین روز مسابقه در اصفهان
برپایی نمایشگاه «درس‌های رمضان» در موزه ملی انقلاب
برگزاری جشن بندگی در مدارس ایلام
مطالبات نمایندگان مازندران از رئیس‌جمهور؛ از توسعه زیرساخت‌ها تا اصلاح قوانین مسکن
رشد ۲۸ درصدی تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان
راه اندازی سایت جدید همراه در روستای کلاته سرخ شهرستان نهبندان
مبعلی در امارات سرمربی شد
بارش ۵ میلیمتری در چلگرد چهارمحال و بختیاری
سرمایه گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی در حوزه گردشگری آذربایجان شرقی
اعلام مبلغ و زمان ثبت نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم
حضور بیش از ۱۵ دانشگاه در جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
وداع با شهدای هوانیروز در اصفهان
هوای آلوده مشهد در هفتمین روز اسفند
آماده‌باش نوروزی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی در اردبیل
زنده گیری و رهاسازی یک قلاده گربه وحشی در اراضی اطراف بجنورد. 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)