• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۰۱۰۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۳
بین الملل » آمریکا
مایک پنس با اذعان به چالش های موجود؛

مایک پنس: دموکرات ها فاقد برنامه برای مدیریت آمریکا هستند

معاون رئیس جمهور آمریکا گفت شما هفته آینده (در مجمع ملی جمهوریخواهان) خواهید شنید این رئیس جمهور چه کارهایی کرده است.!

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز‎؛ معاون رئیس جمهور آمریکا گفت در مجمع ملی دموکرات ها چالش های اصلی پیش روی آمریکا مطرح نشدند بلکه دیدگاه های منفی نسبت به آمریکا بیان شد.
مایک پنس در گفت و گو با شبکه فاکس نیوز افزود کل مجمع ملی دموکرات ها دیدگاهی بسیار بسیار منفی درباره آمریکا بود. در مجمع ملی دموکرات ها هیچ توجهی به دو تا از مهمترین چالش هایی نشد که کشور ما با آنها روبرو است. چه در جریان برگزاری مجمع ملی دموکرات ها و چه در جریان سخنرانی جو بایدن برای پذیرش نامزدی دموکرات ها در انتخابات به این دو چالش اشاره نشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مایک پنس با انتقاد از شکاف اجتماعی در جامعه آمریکا یکی از این دو چالش را خشونتی خواند که در میان خانواده ها به ویژه در شهرهای بزرگ رایج شده و آنها را بستوه آورده است.

وی در ادامه تاکید کرد چالش دیگر، چالش اقتصادی و راهبردی است که ما درباره چین با آن مواجهیم. حتی یک کلمه نیز در این مورد نیز صحبت نشد. دستکم می توانم به شما بگویم که جو بایدن، شب گذشته در این باره هیچ صحبتی نکرد و هیچ یک از سخنرانان در مجمع ملی دموکرات ها نیز در این باره حرفی نزدند بلکه در سخنرانی های آنها شاهد مطرح شدن دیدگاه های منفی و انتقادات علیه رئیس جمهور آمریکا بودیم.

معاون رئیس جمهور آمریکا گفت همه سخنرانی ها به جز سخنرانی الیزابت وارن و برنی سندرز عاری از هرگونه تبیین سیاست ها و برنامه ها بود. شما هفته آینده (در مجمع ملی جمهوریخواهان) خواهید شنید این رئیس جمهور چه کارهایی کرده است.! ما در هفته آینده توضیح خواهیم داد این رئیس جمهور برای احیاء این اقتصاد، بازسازی ارتش ما، تقویت آزادی های تصریح شده در قانون اساسی و حضور محافظه کاران در دادگاه ها چه اقداماتی کرده است.

وی افزود جو بایدن و حزب دموکرات در تصرف چپ رادیکال و افراطی قرار گرفته اند. هرچند آنها در این باره زیاد صحبت نمی کنند اما هدف آنها افزایش مالیات ها، سوسیالیستی کردن درمان، مرزهای باز، سقط جنین خود خواسته و تلاش برای کاهش حمایت از ماموران مجری قانون در زمان اوج گیری خشونت در خیابان های ما است. ما هفته آینده برای مردم آمریکا تصریح خواهیم کرد که چه انتخابی پیش روی خود دارند.!
مجری این شبکه در ادامه افزود مجمع ملی دموکرات ها درحال برگزاری است. دوشنبه نیز مجمع ملی جمهوریخواهان، شروع خواهد شد. در ادامه مناظره های انتخاباتی، جزء بزرگترین رویدادهای سیاسی در آمریکا خواهند بود. سه مناظره بین دونالد ترامپ و جو بایدن برگزار خواهد شد. یکی از مناظره ها بین شما و کامالا هریس خواهد بود. کامالا هریس در مناظره، حتما خواهد گفت شما چگونه تیم واکنش به بیماری های همه گیر و کووید را از بین بردید!؟ شما چه مسائلی را از سابقه کاری کامالا هریس و جو بایدن مطرح خواهید کرد؟

مایک پنس در جواب این سئوال گفت جو بایدن به مدت ۴۷ سال در واشنگتن بوده است. سخنرانی که وی شب گذشته انجام داد، تکرار همان حرف‌هایی بود که ما از وی و دیگر سیاستمداران لیبرال دموکرات در دهه‌ها شاهد بودیم. تفاوت بین آنچه که جو بایدن و کامالا هریس ارائه می‌کنند با آنچه که رئیس جمهور ترامپ ارائه می‌کند تفاوت بین فردی است که فقط حرف می‌زند و فردی است که فقط عمل می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)