• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۰۸۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶
اجتماعی » جامعه و شهری
ابوترابی مطرح کرد

توانایی صدور ۲ و نیم میلیون کارت هوشمند در ماه

سخنگوی سازمان ثبت احوال: سازمان با وجود همه مشکلات تحریمی توان صدور ۲ و نیم میلیون کارت ملی هوشمند را در ماه دارد.

توانایی صدور ۲ و نیم میلیون کارت هوشمند در ماهآقای ابوترابی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ گفت: از آغاز کار صدور کارت هوشمند ملی تا کنون بیش از ۵۸ میلیون ۸۹ هزار و ۷۸۴ نفر از هموطنان مراحل تکمیل نام نویسی را از مجموع ۶۲ و نیم میلیون نفری که واجد شرایط بودند، نهایی کرده اند.
وی گفت: سازمان ثبت احوال تاکنون برای ۴۷ میلیون و ۸۳۰ هزار و ۷۴۶ نفر کارت هوشمند صادر کرده است البته بخشی از جامعه هم در انتظار کارت هستند.
ابوترابی در تشریح علت تاخیر صدور کارت برای این افراد افزود: پیش از این بدنه کارت از خارج تامین می‌شد، اما با تلاش متخصصان داخلی در چاپخانه دولتی موضوع صدور کارت در دستور کار قرار گرفت و تا کنون بیش از یک میلیون و ۵۴۳ هزار و ۶۹۳ نفر از هموطنان از کارت هوشمند ملی تولید داخل بهره‌مند شده اند و در صورتی که چاپخانه دولتی بدنه آن را تامین کند قادریم ظرف شش ماه برای همه افراد جامانده، کارت هوشمند ملی صادر کنیم.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: مواد اولیه این کارت وارداتی و جنس آن از پلی کربنات است و همچنین تراشه‌های کارت نیز از خارج تامین می‌شود.
وی ادامه داد: با تلاش و همت وزیر کشور و ریاست سازمان ثبت احوال مقرر شد سازمان برنامه و بودجه کشور اعتبار مورد نیاز را برای تهیه مواد اولیه کارت تامین کند تا کارت افراد در نوبت تهیه و صادر شود.
ابوترابی اضافه کرد: البته برای رفع مشکل افرادی که در نوبت کارت هوشمند ملی قرار دارند هماهنگی‌هایی با دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته و آن‌ها مکلف هستند با رسید کارتی که در اختیار افراد است احراز هویت را انجام دهند و مشکلی برای ارائه خدمت به مردم از این طریق وجود ندارد.
وی در بخشی دیگر از این مصاحبه درباره بیشترین انتخاب نام متولدان در پنج ماه ابتدای سال ۹۹ گفت: دراین مدت ۱۰ نامی که والدین برای فرزندانشان بیشترین انتخاب را داشتند به ترتیب شامل امیرعلی - محمد- علی - امیرحسین- حسین- آراد- ابوالفضل- آریا- سامیار و امیرعباس و ۱۰ نامی که هموطنان بیشترین انتخاب را برای فرزندان دخترشان داشتند نیز به ترتیب شامل فاطمه - زهرا- رستا- هلما- زینب- آوا- مرسانا- بهار و همتا میشود.
ابوترابی درباره میزان ولادت و فوت افراد نیز افزود: در پنج ماه گذشته حدود ۴۴۱ هزار و ۶۷۰ ولادت در کشور به ثبت رسیده و میزان متوفیان نیز در این مدت ۱۸۵ هزار و ۶۵۹ مورد بوده است که با وجود بیماری کرونا میزان مرگ و میر رشد قابل توجهی نسبت به مدت مشابه نداشته است.
وی در تشریح علت آن نیز افزود: با توجه به کاهش میزان مرگ و میر ناشی ازتصادفات جاده‌ای بنا بر اعلام پلیس، مرگ و میر ناشی از کرونا به نوعی باعث همپوشانی شده است به همین علت رشد قابل توجهی در میزان مرگ و میر نداشته ایم.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با تاکید براینکه تعویض شناسنامه به هیچ وجه اجباری نیست گفت: در صورتی که تغییری در اقلام هویتی فرد ایجاد شده باشد یا به هر دلیلی شناسنامه فرد مانند آبخوردگی یا پارگی عکس مستعمل شده باشد نیاز به تعویض شناسنامه است در غیر این صورت اجباری برای تعویض وجود ندارد.
ابوترابی درباره زمان صدور شناسنامه نیز گفت: روند صدور شناسنامه جدید در کشور به جز تهران و دو سه کلانشهر دیگر زیر سه روز است، اما در تهران زمان صدور از شش ماه سال ۹۴ به زیر یکماه و حتی ۱۵ روز رسیده است بنابراین اگر تاخیری در صدور شناسنامه صورت می‌گیرد علت آن در ارسال مرسولات است که تلاش می‌شود این مشکل نیز در اسرع وقت برطرف شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)