• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۱۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۶:۱۲
بین الملل » تحلیلی
با مشارکت حضوری و مجازی علما و اندیشمندان شیعی و اهل سنت

پاسداشت مجاهدت های آیت الله تسخیری در مرکز اسلامی انگلیس

با توجه به شرایط قرنطینه، شماری از علما و روحانیون مقیم انگلیس با رعایت قوانین بهداشتی و فاصله اجتماعی در این مراسم شرکت کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن؛ آیین بزرگداشت مقام و پاسداشت خدمات علمی و فرهنگی مرحوم آیت الله تسخیری با مشارکت حضوری و مجازی علما و اندیشمندان شیعی و اهل سنت از ملیت‌های مختلف در مرکز اسلامی انگلیس برگزار و به صورت زنده در شبکه‌های مجازی برای عموم پخش شد. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در این مراسم که به علت شرایط کرونایی در انگلستان و برای رعایت ضوابط بهداشتی ناشی از همه از گیری کووید ۱۹ از شمار معدودی از علما به صورت حضوری دعوت شد، بخشی از سخنرانان به صورت مجازی در این مراسم سخنرانی کردند.
حجت الاسلام و المسلمین سید هاشم موسوی رئیس مرکز اسلامی انگلیس و نماینده، ولی فقیه، در پی رحلت آیت الله تسخیری گفت: مراسم یادبود و تجلیل از خدمات فرهنگی این عالم فقیه به لحاظ شرایط کرونایی با حضور اندیشمندان و علمای شیعه و سنی به صورت حضوری و مجازی در مرکز اسلامی انگلیس برگزار شد.
وی افزود: در پی رحلت آیت الله تسخیری شمار زیادی از علمای شیعی و سنی مقیم انگلیس در تماس با مرکز اسلامی انگلیس مراتب همدری و تسلیت خود را با رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردم ایران ابراز داشتند.
رئیس مرکز اسلامی انگلیس گفت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند آیت الله تسخیری زبان گویای جهان اسلام و تقریب مذاهب بود.
نماینده، ولی فقیه در انگلستان با بیان اینکه آیت الله تسخیری همه عمر خود را برای رسیدگی به نیاز‌های جهان اسلام صرف کرد، رحلت این عالم فقیه را ضایعه‌ای برای حوزه‌های علمیه و جهان اسلام برشمرد.
دکتر محمد خالد استاد دانشگاه و از علمای اهل تسنن مقیم شهر بیرمنگهام در سخنانی که به صورت اینترنتی پخش شد با تجلیل از آیت الله تسخیری گفت: ایشان دلسوز، مدیر و دارای خلق و خوی گرم و جذاب بود.
این عالم سنی افزود: در دیداری که با وی داشتم به دلسوزی و درایت ایشان نسبت به جامعه مسلمانان پی بردم و مدام برای وحدت میان مسلمانان تلاش می‌کرد.
دکتر محمد خالد تصریح کرد: رفتار و رویکرد ایشان در تقریب میان مذاهب باید الگو باشد، زیرا من به عنوان یک عالم سنی وقتی ایشان را دیدم بیشتر شیفته شخصیت وی شدم و رحلت ایشان ما را بسیار متأثر کرده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سید علی المیالی از علمای عراقی در سخنانی آیت الله تسخیری را مجاهدی علیه طاغوت توصیف و اضافه کرد: ایشان تا زمان رحلتش در حمایت و پشتیبانی از نظام و انقلاب اسلامی ثابت قدم بود.
حجت الاسلام علی المیالی با اشاره به نقش آیت الله تسخیری در نزدیک کردن مذاهب اسلامی افزود: این عالم مجاهد با شرکت در کنفرانس‌های جهانی نقش ارزشمندی در تقریب میان مذاهب اسلامی داشت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی رئیس موسسه ارتباطات اهل بیت (ع) نیز دیگر سخنران این مراسم، به همکاری‌های بین المللی و چهل سال سابقه دوستی خود با آیت الله تسخیری اشاره کرد و گفت: ایشان همیشه به فکر اسلام بود و در تألیفات خود به زبان عربی و دیگر زبان‌ها وقت خود را در معرفی معارف اسلامی به دنیا صرف کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس موسسه ارتباطات اهل بیت (ع) گفت: عنوان سخنگوی اسلام از جانب حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلام برای ایشان عنوان به حقی بود، چون در هر حال تلاش می‌کرد با اخلاق خوب میان مسلمانان وحدت ایجاد کند.
حجت الاسلام و المسلمین علی عالمی رئیس مجمع اسلامی جهانی لندن نیز درسخنانی با اشاره به سابقه آشنایی ۳۵ ساله با مرحوم آیت الله تسخیری، یکی از خدمات ایشان را راه اندازی همین مرکز اسلامی انگلیس در لندن دانست و گفت: سلوک آیت الله تسخیری بر اساس دین و فراگیری معرفت دینی بود دومین ویژگی ایشان این بود که درکنار اخلاق و حلم بسیار بالا، وزنه علمی نیز بودند که این ویژگی‌ها از ایشان یک عالم بزرگ ساخت.
با توجه به شرایط قرنطینه شماری از علما و روحانیون مقیم انگلیس با رعایت قوانین بهداشتی و فاصله اجتماعی در این مراسم شرکت کردند و در پایان حجت الاسلام حیدری به ذکر مصائب سید و سالار شهیدان کربلا حضرت اباعبدالحسین علیه السلام پرداخت.
در این مراسم همچنین گزارشی تصویری از خدمات دینی، فرهنگی و علمی مرحوم آیت الله تسخیری ارائه شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مصاحبه:
۱ – حجت الاسلام و المسلمین سید هاشم موسوی نماینده، ولی فقیه و رئیس مرکز اسلامی انگلیس
خبرنگار: مجتبی قاسم زاده
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)