• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۱۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
در سراسر کشور

راه اندازی باشگاه‌های مخصوص پیشکسوتان فرهنگی

وزارت آموزش و پرورش در راستای سیاست‌های کلان دولت و کشور تسهیلات و خدماتی را در دستورکار خود قرار داده است.

راه اندازی باشگاه‌های مخصوص پیشکسوتان فرهنگیبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا وسیما، وزارت آموزش و پرورش در راستای سیاست‌های کلان دولت و کشور تسهیلات و خدماتی را در دستورکار خود قرار داده است که در این راستا معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از تأسیس باشگاه‌های خدماتی، رفاهی پیشکسوتان فرهنگی در مناطق مختلف کشور خبر داد.
آقای علی الهیار ترکمن گفت: وقتی یک شخصی بازنشسته می‌شود از لحاظ ساختار اداری مشترک و مشمول سازمان و صندوق‌های بازنشستگی می‌شود، اما آموزش و پرورش در داخل وزارتخانه نیز از همکاران بازنشسته غافل نشده و در حد وسع و امکانات موجود وضعیت آن‌ها را دنبال می‌کند.
وی افزود: در راستای تکریم بازنشستگان، آموزش و پرورش بخشی از ۱۷۰ هزار واحد مسکونی در جهت تأمین مسکن فرهنگیان را برای بازنشستگان اختصاص داده است.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از تأسیس باشگاه‌های پیشکسوتان در مناطق مختلف کشور خبر داد و گفت: آموزش و پرورش به منظور تکریم از بازنشستگان و بهره‌مندی از تجربیات آن‌ها فضا‌هایی را تحت عنوان باشگاه پیشکسوتان در نقاط مختلف کشور در اختیار بازنشستگان فرهنگی قرار می‌دهد.
آقای الهیار ترکمن ادامه داد: این باشگاه‌ها در برخی از استان‌ها به صورت مستقل راه‌اندازی شده است، در واقع یک فضای مستقل که بازنشستگان در این فضا گردهم جمع می‌شوند، برنامه هفتگی برای گذراندن اوقات فراغت آن‌ها در نظر گرفته شده، پزشک و مشاور به آن‌ها خدمات ارائه می‌کند و امکانات ورزشی و فرهنگی مانند کتابخانه در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.
وی با بیان اینکه فرهنگیان در باشگاه پیشکسوتان می‌توانند برای انجام فعالیت‌های خود برنامه ریزی مناسبی انجام دهند، گفت: در برخی از مناطق کشور هم که به لحاظ فضا با محدودیت روبه‌رو بودیم، شیفت خالی مدارس برای خدمات رسانی به فرهنگیان بازنشسته اختصاص داده می‌شود.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش افزود: این وزارتخانه در یک شرایط شرمنده بازنشستگان تاریخ یکم مهر ۹۸ به دلیل تعلق نگرفتن قانون رتبه‌بندی برای آنهاست.

آموزش و پرورش پیگیر رتبه بندی بازنشستگان اول مهر ۹۸ است
آقای الهیار ترکمن ادامه داد: در قانون مصوبه ابلاغی رتبه بندی فرهنگیان، تاریخ اجرای این قانون، اول مهر سال ۹۸ عنوان شده است و همزمان با همین موضوع افرادی که در نیمه اول سال ۹۸ به بازنشستگی می‌رسیدند، احکام آن‌ها دقیقا در تاریخ یک مهر سال ۹۸ صادر شده است، بنابراین این افراد در زمان اجرای قانون رتبه‌بندی بازنشسته محسوب می‌شدند و رتبه بندی شامل آن‌ها نشد.
وی با بیان اینکه بازنشستگان یک مهر ۹۸ در محاسبه پاداش پایان خدمت دچار زیان شدند، گفت: طبق قوانین موجود افراد، یکی از این حالت‌های شاغل و بازنشسته را دارند و حالت سومی برای آن‌ها وجود ندارد.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش تأکید کرد که پیگیری‌های بسیاری از نهاد‌های مختلف برای این افراد انجام شده تا آن‌ها نیز مشمول قانون رتبه بندی فرهنگیان شوند، اما تاکنون این موضوع به نتیجه رسیده است.
آقای الهیار ترکمن گفت: آموزش و پرورش به دنبال این دغدغه فکری بازنشستگان است و این اطمینان را می‌دهد که در صورت رسیدن به نتیجه مطلوب در این خصوص، بی شک در جهت عملی شدن این موضوع گام بردارد، اما اگر عملی نشود به این دلیل است که ظرفیت قانونی از سایر نهاد‌ها برای این موضوع وجود نداشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطعام فاطمی بیش از ۷ هزار نفر در روستا‌های محروم نیشابور
زهرا کریمی طلایی پوش شد
تمرکز بر هم‌افزایی علمی در حل مسائل زنان استان قم
هشدار زرد آلودگی هوا در سمنان تا پایان هفته
عزاداران خوزستانی‌ در مشایه فاطمی کوت‌عبدالله
جاری شدن سیره حضرت زهرا (س) در جامعه امروز
دستگاه ها مهارتهای لازم برای پیشگیری از غافلگیری هنگام وقوع بحران را کسب کنند
مهار آتش سوزی جنگلهای دیزمار آذربایجان شرقی
برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان ایران
بهره برداری مرحله نخست آزادراه شهید سلیمانی تا پایان سال
کرمان شهری که حاج قاسم مکتب انقلاب اسلامی را به دنیا صادر کرد
طنين نوای فاطمی بانوان در سراسر گلستان
مهار و اطفاء چندآتش سوزی نقطه ای عرصه های منابع طبیعی گلستان
تجلیل از حماسه سازان بسیجی در بوانات
درخشش دختر پینگ پنگ باز ایرانی در بوندسلیگا دو آلمان
پایان لیگ ووشوی خلیج فارس کیش با معرفی قهرمانان
برپایی خیمه مادری در بیت الزهرای کرمان
اشراف ضربتی پلیس خرم‌آباد اوباش تحت تعقیب را به دام انداخت
طرح اصلاح نژاد دام‌های سبک کبودراهنگ
استقبال باشکوه ارمو از دو شهید گمنام دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)